Wczoraj ładnie siadło, dzięki Dzumhur wyciągnął w tie-breaku z 2:5 na 7:5.Czesc czas na powrot tutaj. Zapomnialem jakos, nie wiem dlaczego, a przeciez to tutaj kreci sie cala bukmacherka Polski Mam nadzieje, ze komus pomoge swoimi typami. Zostawiajcie jakies + zebym wiedzial czy kogos to interesuje. Gram glownie tenis + pilke u eToto, czyli przy DW uwzglednione jest juz odjecie podatku. Wysokich wygranych, lecimy.
Ymer vs Sousa, Ymer set 1.32
Moutet vs Sels, Moutet 1.18
Krajinovic vs Bublik, Bublik set 1.34
Gaston vs Haase, Gaston 1.5
Laakson vs Dzumhur, Dzumhur set 1.44
Kurs: 4.50
Stawka: 100 j
DW: 396 j
eTOTO
Grałem już w Polsce praktycznie wszędzie. Każdy dobiera sobie bukmachera pod swoje preferencje. Za te same zdarzenia tutaj, na fortunie mam 4.80 kurs. Takze zależy jak chcesz grać. Czy po wyższych kursach jak na eTOTO, ale bez "bonusow" czy z mniejszymi, ale z "bonusami". Tu 0.03, tam 0.04 i łącznie uzbiera się 20%. Bonusy o których mówisz opłacają się przy około 10 zdarzeniach względem bukmacherów, u których tych bonusów przy multi ako nie ma.Kolego jak grasz kilka meczyków na kuponie to nie lepiej grać tam gdzie przy zakładzie na conajmniej 3 pozycje, nie pobierają podatku ?? Bo widzę że w etoto pobierają niezależnie od ilości zdarzen
Chodziło mi tylko o nie pobieranie tego 12% podatku i jest to już jak zagrasz 3 mecze np totalbet i tyle
Jeszcze raz kurs przelicz na kuponie bo trochę ciut za duży Ci wyszedłWczoraj ładnie siadło, dzięki Dzumhur wyciągnął w tie-breaku z 2:5 na 7:5.
Na dzisiaj:
Moutet vs Lehecka, Moutet set 1.22
Zverev vs Bublik, Zverev 1.16
Atalanta vs Cagliari, Atalanta powyżej 1.5 gola, 1.30
Sporting vs Famalicao, Sporting 1.38
Real vs Granada, Real powyżej 1.5 gola, 1.34
Feyenoord vs Sparta, Feyenoord powyżej 1.5 gola, 1.37
Juventus vs Hellas, Juventus gola, 1.15
Kurs: 6.18
Stawka: 100j
DW: 544j
eTOTO
P.S. Zapraszam do dyskusji, pytań na PW, wymiany opinii.
Tak masz rację, wychodzi 5.02 więc byłoby do wygrania sporo więcej. Może tam założę konto. Jednak dla mnie głównym czynnikiem jest znakomita aplikacja, bo wszystko robię na telefonie.Chodziło mi tylko o nie pobieranie tego 12% podatku i jest to już jak zagrasz 3 mecze np totalbet i tyle