>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mi Cosa Nostra - INSIDE FIXED

Mi Cosa Nostra 2,7K

Mi Cosa Nostra

Użytkownik
Cześć,
W temacie typy z różnych zakątków świata. Głównie będą to typy z piłki nożnej, od czasu do czasu pojawi się jakaś pozycja z siatkówki, bo również ją gram.
Stawki: od 1j do 3j. Na przykład 2/3, 3/3 - stawka maksymalna nie oznacza tego, że typ wejdzie i można już otwierać szampana, macie stawiać domy i brać kredyty, lecz moją maksymalną stawkę jaką stawiam/przeznaczam na typ, i której z reguły nie przekraczam. Oczywiście wszystko ma swoje uzasadnienie, i stawka 3/3 również je ma.
Bukmacherzy: zagraniczni, każdy typ będzie miał przypisaną firmę i kurs.
Tak jak mam napisane w sygnaturze - egzotyka dla zarobku, Europa dla pasji. Wielu z Was może mieć problem ze stawianiem moich typów, bo na przykład pojawią się limity. Warto postawić raz przedmeczowe, i dokładać na live. Zmiana kursu będzie wiązała się z nowym limitem. Również polecam grać na kontach, na których macie najdłuższy staż gry. Oczywiście gra na kilku kontach, czy u kilku firm to coś niezbędnego w dobie dzisiejszych możliwości i tego, co oferuje nam rynek, ale co tak naprawdę jest dla nas narzędziem do smarowania kuponów.
Konta mam wszędzie, ale głównie gram w całym holdingu ruskich. Dopóki są wypłacalni, to na razie nie zamierzam zmieniać.

Kilka typów na tym forum podałem, bo musiałem osiągnąć odpowiednią liczbę postów, poniżej zamieszczam, to co dałem, bo podejrzewam, że mało kto zapuszcza się do tamtych tematów.

ARCHIWUM
#1 | Algieria - Dywizja 1 | Mecz: Biskra - Belouizdad | Typ: Belouizdad 0.0 | Kurs: 2,10 | Stawka: 2/3
#2 | Algieria - Dywizja 1| Mecz: Biskra - Belouizdad | Typ: Belouizdad X2 | Kurs: 1,50 | Stawka: 2/3
#3 | Maroko - Botola Pro | Mecz: Safi - Khouribga | Typ: Safi 0.0 | Kurs: 1,80 | Stawka: 2/3
#4 | Arabia Saudyjska - Dywizja 1 | Mecz: Al Khaleej - Al Adalh | Typ: X do przerwy, lub w meczu | Kurs: 1,95 | Stawka: 2/3
#5 | Arabia Saudyjska - Dywizja 1 | Mecz: Al Khaleej - Al Adalh | Typ: Al Khaleej 0.0 | Kurs: 1,55 | Stawka: 2/3
#6 | Izrael - 2. liga: Leumit | Mecz: MS Kafr Qasim - H. Ironi Rishon | Typ: MS Kafr Qasim 0.0 | Kurs: 1,97 | Stawka: 2/3
#7 | Izrael - 2. liga: Leumit | Mecz: MS Kafr Qasim - H. Ironi Rishon | Typ: MS Kafr Qasim 1X | Kurs: 1,55 | Stawka: 2/3
#8 | Anglia - League One | Mecz: Sunderland - Sheffield Wed | Typ: Sunderland 0.0 | Kurs: 1,61| Stawka: 3/3
#9 | Arabia Saudyjska, 1. liga | Mecz: AL-HAZEM - Al Taee | Typ: AL-HAZEM 0.0 | Kurs: 1,85 | TD, brak stawki Gol w 90+3 na 0-1

Anglia - Championship
Mecz: BLACKPOOL - Hull City
Typ: BLACKPOOL 0.0
Kurs: 1,83 (1XBET)
Stawka: 1.5/3
WYNIK: 1-0

Na dniach Blackpool poległo przed własną publiką z Middlesbrough, goniąc praktycznie cały mecz i wyrównując w 91, a finalnie pogrążając się dwie minuty później i dając się ograć, po naprawdę bardzo ciężkim meczu. Dzisiaj zawodnicy i trener ogłosili, że jeńców nie biorą, a rewanż jest rzeczą konieczną w dzisiejszym meczu i z rywalem, który jest w zasięgu, bo nie oszukujmy się, ale Hull City jeżeli nie będzie miało dnia, to i 3 tam przyjmą.
Jedyną negatywną kwestią, która mnie martwi w tym meczu, może być aspekt witalności i kondycji:
Hull City grało ostatni mecz 18.12, natomiast Blackpool rozegrało mecze 18.12, 26.12 i 29.12. Było sporo zmian, m.in. z powodu pozytywnych wyników, czy po prostu, trener chciał dać odpocząć kilku grajkom, ale jeżeli typ nie wejdzie, to będzie główna tego przyczyna.

Wszystkim życzę dobrego roku, aby na Waszych kontach gościł głównie kolor zielony!

Ostatnio zmieniony przez XvAK:
Otrzymane punkty reputacji: +130
Mi Cosa Nostra 2,7K

Mi Cosa Nostra

Użytkownik
Maroko - Batola Pro
Mecz: FAR RABAT - Raja Casablanca
Typ: FAR RABAT 0.0
Kurs: 1,61 (1XBET)
Stawka: 2/3
WYNIK: 1-1 (bramka Raji strzelona w 85 na 1-1)

Casablanca gra dzisiaj drugim garniturem, co przechyla szanse zwycięstwa w stronę gospodarzy jeszcze bardziej.
Nawet i bez tej informacji, skłaniałbym się ku Rabatowi. Casablanca nie lubi, i nie potrafi grać w stolicy Maroka. Ostatnie 20 spotkań, to tylko jedno ich zwycięstwo wywiezione z Rabatu. Jeden punkt to minimum. Kursy do godziny 20 polecą radykalnie w dół.

Ostatnia edycja:
Mi Cosa Nostra 2,7K

Mi Cosa Nostra

Użytkownik
Oman - PL
Mecz: SOHAR - Al Nasr
Typ: SOHAR 1X
Kurs: 1,75 (Pinnacle)
WYNIK: 0-0

#13 typ to ten są typ, tylko że gram tutaj również zakład bez remisu, Sohar 0.0 @2,45.
Będzie umówione :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +12
Mi Cosa Nostra 2,7K

Mi Cosa Nostra

Użytkownik
Oman - PL
Mecz: SOHAR - Al Nasr
Typ: SOHAR 1X
Kurs: 1,75 (Pinnacle)
WYNIK: 0-0

#13 typ to ten są typ, tylko że gram tutaj również zakład bez remisu, Sohar 0.0 @2,45.
Będzie umówione :)
Tak jak pisałem, umówione, i to nie pierwszy raz. Dzieje się tak od dawien dawna. Jutro podobny mecz.

Otrzymane punkty reputacji: +17
Mi Cosa Nostra 2,7K

Mi Cosa Nostra

Użytkownik
Siatkówka - Włochy, Puchar
Mecz: CONEGLIANO - Novara
Typ: CONEGLIANO -1.5 seta
Kurs: 1,68
Wynik: 3-2
Podczas stanu 0-2, można było się obłowić grając Conegliano.

Finał pucharu Włoch.

Ostatnia edycja:
Mi Cosa Nostra 2,7K

Mi Cosa Nostra

Użytkownik
Arabia Saudyjska
Mecz: Al Batin - Ettifaq Dammam
Typ: Al Batin 1X
Kurs: 1,80 (1XBET)
Stawka: 3/3
Wynik: 0-0

Al Batin nie przegrywa dzisiejszego spotkania. Te ekipy grają na punkty od wielu sezonów, i podobnie jak w moich poprzednich typach - tym razem również Was nie zawiodę. Mam na uwadze tę od dawien dawna, i poniekąd znam system rozgrywkowy Arabów. Mecz oczywiście nie jest do oglądania, tylko do pobieżnego sprawdzania wyników.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +138
Mi Cosa Nostra 2,7K

Mi Cosa Nostra

Użytkownik
Al Batin remisuje. Scenariusz lubi się powtarzać. Pierwszy typ na dzisiaj odhaczony. Zostały jeszcze dwie pozycje. ;);)
Działamy, bo poprzedni typ podałem z lekkim poślizgiem, co w konsekwencji przyniosło nieco niższy kurs, bo już trzeba było grać na live.

Algeria - Dywizja 1
Mecz: Oran - Chlef
Typ: Oran -0.5 (wygra mecz)
Kurs: 2,10 (1XBET)
Wynik: 1-0 (rzut karny)

Algeria - Dywizja 1
Mecz: Oran - Chlef
Typ: Oran 0.0
Kurs: 1,45

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +22
Mi Cosa Nostra 2,7K

Mi Cosa Nostra

Użytkownik
Informacja goni informacje. Przepraszam, że z takimi poślizgami, ale sam mam również mało czasu na zagranie.

Wczoraj oba typy ze stawkami maksymalnymi na plus, dzisiaj kolejne pozycje!

Indonezja - Liga 1
Mecz: PSM Makassar - Madura United
Typ: PSM Makassar 0.0, +0.5 (Azja)
Kurs: 1,85 (UNIBET)
Wynik: 1-0

MECZ O 11, SPIESZYĆ SIĘ!

Kolejnym typem na to spotkanie jest granie remisu do przerwy, lub w całym meczu, kurs około 2.
Obie drużyny również punktują od wielu sezonów.Na popularnych stronach znajdziecie statystyki h2h do pewnego sezonu, natomiast to co się działo z 10 lat temu, między tymi drużynami przechodzi ludzkie pojęcie. Dzisiaj Makassar nie przegrywa, natomiast nie mam potwierdzonej informacji czy będzie inkasacja 3. punktów.
Również gram w tym meczu PSM Makassar 1X o kursie 1,61 w UNIBET. Jest to promocja!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +17
Mi Cosa Nostra 2,7K

Mi Cosa Nostra

Użytkownik
Krótkie podsumowania, bo mija ponad tydzień od kiedy założyłem ten temat.

Al Batin w piątek remisuje, tak jak miało być. Kolejne dwa spotkania - to wygrana Oranu 1:0 i PSM Makassar 1:0.
W obu tych meczach padają bramki z rzutów karnych, i wcale mnie to nie dziwi, bo typy, które tutaj wstawiam będą kończyły się wielokrotnie podobnym scenariuszem, i to nie tylko w Arabach, bo Blackpool również ograło Hull strzelając po karnym.

Dotychczas typ, który nie wszedł był z żeńskiej siatkówki, grałem tutaj w stronę wygranej Conegliano minimum dwoma setami. Ostateczny wynik to 3:2. Przy wyniku 0-2 dla Novary można było łapać cudowne kursy na Conegliano, bo sięgały poziomów 3, a w pewnym momencie i 4. Nie wspominając o dodatnich handicapach setowych, które pobierałem przy każdej zmianie kursu (limity).

Niekiedy typy wstawiam bardzo późno, osoby które nie śledzą wątku permanentnie mogą mieć trudności z graniem moich propozycji, natomiast ja sam czasami nie jestem w stanie tego wcześniej wam wrzucić. Momentami mam bardzo ograniczony czas na stawianie.
Niedługo na pewno pojawią się analizy do spotkań, bo wiem jak sceptycznie podchodzi się do grania takich egzotyków, i będę chciał poświęcić nieco więcej czasu temu tematowi, bo podchodzę do niego bardzo ambiwalentnie i jak piszę, że Makassar nie przegrywa, to wierzcie mi - nie przegrywa. Gram do 15 lig, na których sukcesywnie zbieram żniwa, znam ich specyfikę, bo większość od siebie strukturą i zależnościami po prostu nie odbiegają, ale również część typów oparta jest na wzajemnościach i relacyjności drużyn. Gdybyście zobaczyli mój Excel - który niewykluczone, że kiedyś tutaj udostępnię - to moglibyście dostać gęsiej skórki, od jak dawna gram mecze niektórych drużyn, i generalnie ligi egzotyczne, które są skrajnościami, ale na których według mnie da się zarobić w obecnych czasach najwięcej, oczywiście przy skutecznym ominięciu limitów, i jak wiele drużyn ze sobą współpracuje, a także jak bardzo podobne są przebiegi tych spotkań i jak miło nie ogląda się spotkania, tylko śledzi sam wynik. Duże markety zeszły u mnie już dawno na ostatni plan. Tam gdzie stawiacie najwięcej, tam tracicie najwięcej. Posiadam także całe zestawy drużyn, które punktują nawzajem, natomiast trzeba do tego podchodzić z głową, bo czasami jest to po prostu przypadek, a efekt kolaboracji to wartość dodana, która może znacznie wpłynąć na nasz typ, ale niekoniecznie. Ja gram przez cały tydzień może do 10 typów, czasami trochę ponad, i każda propozycja jest przeze mnie przeanalizowana, pod kątem prasowym, absencyjnym, giełdowym, i jeszcze jednym, o którym za bardzo pisać nie będę.
Fakty są takie, że zarabiam w ten sposób od 4. lat, i wiem jedno, pierwsza połowa roku to najlepszy czas na zarobek, bo grane są wtedy wszystkie ligi, które mnie interesują.

TYPY17
WYGRANE13
PRZEGRANE2
ZWROTNE2
% WYGRANE87%

Dzisiaj miałem podać dwa typy z Greckiego zaplecza, a także Hiszpańska druga liga. Praktycznie cała liga grecka została odwołana, tak więc zostaje nam na dzisiaj jeden mecz, na który stawiam dwa różne warianty.

Piłka nożna - Hiszpania 2
Mecz: MALAGA - Gijon
Typ: MALAGA 0.0
Kurs: 1,98 (1XBET)

Główny typ to ten powyżej, ale także zakładam win Malagi na 40%, a remis na 50%, tak więc idę w stronę MALAGA 1X @1,52 o stawce również 3/3.
Mam ogromną sympatię do zespołu z Andaluzji, ale to nie jest powód dla którego na nich stawiam.
Ekipa Gallego jedzie na południe Hiszpanii, czyli przemierza jedną z najdalszych wypraw w tym sezonie, bo przelatuje przez całą Hiszpanie. Ekipa Gijonu niesamowicie nie lubi grać z ekipami z Andaluzji, też nie zabrał ze sobą całego składu, a wyjściowa jedenastka stoi pod znakiem zapytania, bo trener Gijonu ma dokonać pewnych roszad w składzie. Ponadto 6.01 odbył się Puchar Króla, w którym Rojiblancos awansowali do kolejnej rundy. Malaga z kolei zdeterminowana i wypoczęta przystępuje do tego meczu, i nie zakładam innego scenariusza jak remis lub wygrana Boquerones na własnym stadionie!

Otrzymane punkty reputacji: +27
Mi Cosa Nostra 2,7K

Mi Cosa Nostra

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Copa Libertadores
Godzina: 2:30
Spotkanie: Corinthians - Flamengo
Typ: Corinthians +0.25
Kurs: 1.95
Bukmacher: Fortuna

Analiza:

Kursy wystawione na to spotkanie to absurd. Flamengo planowany wyjazd na stadion ma o godzinie 1 czasu polskiego. Trwa bardzo duża i długa obława na temat bezpieczeństwa i tego, czy w ogóle przyjezdni mogą zameldować się na stadionie, ale jeśli już się tak stanie, to w większości takich "dram" kończy to się dobrym pretekstem po końcowym gwizdku. Nawet i bez faktu, że względny logistyczne są bardzo nachylone przed potyczką tych dwóch wielkich drużyn, to na papierze Cori wyglądają nadto lepiej. Może i nie wyjdą najsilniejszą jedenastką, bo trener mako da odpocząć niektóryn, ale będą wspierać swoich z ławki i pewnie na placu gry się zameldują. Lubię takie promocje, bo bukmacher nie wie co robi, a mam wrażenie, że we większości spotkań z Ameryki Łacińskiej nie wiedzą jakie kursy wystawić. Flamengo zdobędzie maksymalnie punkt, ale szala w 60% przechylona jest na rzecz Cori.

Powodzenia!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +60
Do góry Bottom