Grasz remis, a Espanyol gra najsłabszy i najgorszy mecz w tym sezonie...21:00 Celta - Espanyol
remis @ 3.40
obie strzelą gola i remis @ 4.25
Fortuna
Typ mocno ryzykowany ale czemu by nie spróbować. Ostatnie bezpośrednie pojedynki obu klubów to pięć remisów z rzędu, a aż cztery z nich skończyły się remisem bramkowy. Tak wiem, że są to tylko statystyki i każda seria się kiedyś kończy, ale może jednak nie dziś? Obie ekipy grają fajny i przyjemny dla oka futbol. Brakuje tylko stabilizacji formy, bo to, że obie drużyny strzelą i wygrywają swoje mecze mówi nam sytuacja w tabeli. Celta jest jedną z najsłabszych drużyn grających u siebie, bowiem wygrali zaledwie jedno spotkanie i zremisowali dwa na osiem spotkań. Espanyol swoją formą wyjazdową również nie może się pochwalić, bo ich bilans jest beznadziejny. Nie wygrali żadnego spotkania, trzy zremisowali i pięć przegrali. Ten obraz statystyk pokazuje nam, że dzisiaj może tutaj paść kolejny remis.
Nigdzie nie napisałem że Valencia kocha Levante. Napisałem że marketingowo i biznesowo opłaca się Valencji żeby Levante zostało w lidze. To spora różnica.... No ale może chrzanie.Co ty chrzanisz Valencia tak kocha Levante jak Wisła Cracovię, nie ma nic słodszego jak wygrana w derbach, tutaj należyy iść w kartki bo jak mniemam mecz nie będzie zbytnio czysty, Ale nie zdziwię się jak Levante wyjdzie z tego spotkania zwycięsko, na pewno lepsza gra niż wyniki, a u sąsiadów na odwrót lepsze wyniki niż gra, ja bym grał overy kartkowe, faule czy btsa
Ile więc było kartek? Na kilku stronach podają, ze Racic dostał drugą żółtą, chyba po gwizdku??Dyscyplina: Piłka nożna/La Liga
Godzina: 21:00
Spotkanie: Levante vs Valencia
Typ: czerwona kartka w meczu
Kurs: 3.40
Bukmacher: Forbet
Analiza:
Czy warto analizować w takim pojedynku formy obu zespołów? Z pewnością tak, bo dla Levante to jest najgorszy sezon od lat, a Valencia powoli nabiera wiatr w żagle. Nie mniej jednak derby rządzą się swoimi prawami i coś czuje, że gospodarze sięgną po pierwsze zwycięstwo w tej kampanii. Ja celuje jednak w czerwień. Na ostatnich pięć bezpośrednich spotkań dwukrotnie oglądaliśmy kartkę tego koloru, a poza tym Pablo Fuertes to jeden z najbardziej overowych arbitrów w La Liga. Spodziewam się walki na noże, szczególnie po stronie Lavante, dla których może to być przełomowy moment w tych rozgrywkach La Liga. Szybkie kartkowanie przez Pablo będzie kluczem do czerwieni, na którą mocno licze.
/dramat Fuertes, druga żółta dla Iranzo się należała
Z tego co wiem, to część buków zaliczyła czerwień jak Betclic, chociaż miały one miejsce po zakończeniu meczu (Racic, Soldado). Warto próbować się odwołać, być może się uda, w oficjalnych statystykach są one policzone.Ile więc było kartek? Na kilku stronach podają, ze Racic dostał drugą żółtą, chyba po gwizdku??
Przecież żółtych było 3:4 a tutaj niby 2:3Z tego co wiem, to część buków zaliczyła czerwień jak Betclic, chociaż miały one miejsce po zakończeniu meczu (Racic, Soldado). Warto próbować się odwołać, być może się uda, w oficjalnych statystykach są one policzone.
Dyscyplina: Piłka nożna/La Liga
Godzina: 21:00
Spotkanie: Levante vs Valencia
Typ: czerwona kartka w meczu
Kurs: 3.40
Bukmacher: Forbet
Analiza:
Czy warto analizować w takim pojedynku formy obu zespołów? Z pewnością tak, bo dla Levante to jest najgorszy sezon od lat, a Valencia powoli nabiera wiatr w żagle. Nie mniej jednak derby rządzą się swoimi prawami i coś czuje, że gospodarze sięgną po pierwsze zwycięstwo w tej kampanii. Ja celuje jednak w czerwień. Na ostatnich pięć bezpośrednich spotkań dwukrotnie oglądaliśmy kartkę tego koloru, a poza tym Pablo Fuertes to jeden z najbardziej overowych arbitrów w La Liga. Spodziewam się walki na noże, szczególnie po stronie Lavante, dla których może to być przełomowy moment w tych rozgrywkach La Liga. Szybkie kartkowanie przez Pablo będzie kluczem do czerwieni, na którą mocno licze.
/dramat Fuertes, druga żółta dla Iranzo się należała
Właśnie że fortuna nie zaliczyła czerwa.