Legia - Zagłębie 4:0
Zagłębie, @5,20 forBET / @5,00 Unibet
Zagłębie lub remis, @2,13 forBET / @2,14 Unibet
Wiem, że miałem nie grać tego meczu, ale obok takich kursów nie mogłem przejść obojętnie, spotkanie dwóch aktualnie najsłabszych drużyn w lidze, osobiście nie kupuję tej masówki na Legię, oni co kolejkę mają wygrać, bo muszą, bo nie przystoi itd itp a notują tylko kolejne porażki, według mnie jeżeli coś tam się zmieni to dopiero w przerwie zimowej, wyciągnęli Vukovicia, ale powiedzmy sobie szczerze gość od roku nie siedział na ławce, przed sezonem miał propozycję z...Zagłębia, odrzucił ją, bo wolał siedzieć na d**pie i pobierać pensję za nic od Mioduskiego, mieli "rozmowę motywacyjną" podczas powrotu z Płocka, ale nie wydaje mi się, żeby nagle zaczeli grać mega piłkę, na pewno wyjdą zmotywowani i przestraszeni, bo każdy będzie się bał popełnić błąd, Legia jak nawet była w formie i walczyła o mistrzostwo to z Lubinem u siebie grało jej się ciężko w ostatnich sezonach, na chwilę obecną nie jest nawet ligowym średniakiem jakkolwiek by to nie brzmiało, w Zagłębiu też nie jest kolorowo i potrzeba rewolucji jak w przypadku gospodarzy, Miedziowi w bólach, bo w bólach, ale zainkasowali 3 punkty w starciu z Wisłą, o stylu i jakości nie ma co pisać, bo ich po prostu na chwilę obecną nie ma, ani u jednych ani u drugich, ogólnie liczę, że z Legii motywacji wyjdzie bardziej paraliż, a Zagłębie po raz kolejny udowodni, ze potrafi grać w Warszawie i jeżeli nie wygra to przynajmniej nie przegra tego meczu.