Podawałeś go w tym temacie?Nie no kurwa dzisiaj czego nie dotkne to totalna porażka, teraz gol dla Alkmar i jeb ręka, nieuznany nosz kur....
Nie, widziałem Twój post o over 1,5 i postawiłem że strzelą do przerwy, sprawdziłem statystyki poprzednich ich meczów i praktycznie zawsze strzelali do przerwy cośPodawałeś go w tym temacie?
w 75% statystyki można wyrzucić do kosza... rozumiem ze ktoś może korzystać z mojego typu/typów ale wylewanie żali że coś nie weszło to średnio poważne...każdy jest dorosły i bierze odpowiedzialność za to co robiNie, widziałem Twój post o over 1,5 i postawiłem że strzelą do przerwy, sprawdziłem statystyki poprzednich ich meczów i praktycznie zawsze strzelali do przerwy coś
Ale ja nigdzie nie pisałem, że mam do Ciebie pretensje, typ miał spore prawdopodobieństwo. Wyrzucam swoje żale bo dzisiaj czego nie postawie to w dupe dostaje i tyle, wkurzyłem sie poprostu jużw 75% statystyki można wyrzucić do kosza... rozumiem ze ktoś może korzystać z mojego typu/typów ale wylewanie żali że coś nie weszło to średnio poważne...każdy jest dorosły i bierze odpowiedzialność za to co robi
Post automatycznie złączony:
Marseille - Troyes
over 0,5 ht
2,02
Unibet
kolego spokojnie trzeba do tego podejść bo inaczej każdy skończy z uzależnieniemAle ja nigdzie nie pisałem, że mam do Ciebie pretensje, typ miał spore prawdopodobieństwo. Wyrzucam swoje żale bo dzisiaj czego nie postawie to w dupe dostaje i tyle, wkurzyłem sie poprostu już
Corinthians gol 2,06
Real Madryt over 1,5 ŻK 1,74
Alaba już powinien grać z żółtkiem
Ponieważ byli bezsilni.. liczyłem że w drugiej połowie coś strzelą.. strzeliło NapoliLazio jeszcze gra to dlaczego dajesz ?