North Carolina - Kobiety - North Carolina A&T - Kobiety
North Carolina A&T - Kobiety(+17.5)
@1.83
Stawka: 3/3
Bookie: 1x
North Carolina A&T - Kobiety(+9.5)
@4.17
Stawka: 2/3
North Carolina A&T - Kobiety
@13.50
Stawka: 1/3
Ruszyly dzis studentki, ale nie bede zakladal osobnego tematu. Po prostu w podsumowaniach bede wyszczegolnial ligi i akademickie rozgrywki.
Tutaj faworyt konkretny, ale nie moge przejsc obojętnie obok takich zakladow na Aggies.
Tar Heels oczywiscie na codzien graja w duzo mocniejszej konferencji, ale tez nie sa one w ACC najmocniejsza druzyną. Sklad tez co by nie mowic ulegl zmianie w porownaniu do sezonu poprzedniego, a juz na dzien dobry sa tutaj dwa powazne braki spowodowane kontuzjami.
Po kolei jednak, w porownaniu do poprzedniego sezonu w druzynie nie ma juz Bailey, najlepszej zawodniczki poprzedniego sezonu, Watts, czy Holesinskiej, dwoch bardzo istotnych starterek, obok Bailey najwazniejszych zawodniczek druzyny. Fakt faktem pozostaly jednak Kelly, Ustby, Todd-Williams, Poole, czy Young. Dodatkowo w tym sezonie przyszla swietna Fr Key, są dwa transfery, Littlefield z Princeton oraz Hodgson z William & Mary plus pare jeszcze pierwszorocznych, ale ja tam az takim huraoptymistą nie jestem, mimo wszystko. Do tego jak wspomnialem juz na starcie mamy tutaj dwa powazne problemy, uraz Young, a takze Key, ktora tutaj smialo mogla aspirowac do FOY w konferencji.
Aggies w tym roku zmienily konferencje, MEAC zamienily na Big South, gdzie juz na starcie sa wymieniane w gronie faworytek. Oczywiscie nie jest to druzyna, ktora w jakimkolwiek stopniu moglaby sie bic o najwyzsze cele, ale tez nie powiem, zeby nie mogla sie postawic oslabionym Tar Heels.
Owszem, w druzynie nie ma moze juz Jones-Pack, czy Winters, ale pozostala swietna Scott, pozostaly Darks, Tucker oraz Walton, czy Nelson.
Do tego pojawily sie McNeill, ktora moze nie ma doswiadczenia w DI, ale jej cyferki na nizszych szczeblach robia mega wrazenie, Blackstone z Cuse, Lee z NT, czy chociazby Harris z Charlotte.
Mamy poczatek sezonu, dla mnie NC jednak stracila duzo wiecej plus dochodza do tego dwa badz co badz mocne oslabienia i moim zdaniem to wcale nie bedzie taki spacerek dla NC jak widzi to bookie.