>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Superbet - Extra 70 PLN za gola w meczu Górnik Zabrze – Legia Warszawa

Waldi1979 2,3M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Promocja tylko dla nowych graczy

Warunki promocji:

* założenie konta Superbet w dniach 20-21.11.2021 z tego linku
* zagranie pierwszego zakładu po rejestracji na mecz Górnik Zabrze – Legia Warszawa rozgrywany 21.11.2021 roku, w ramach Ekstraklasy za minimum 50 zł i kursie minimum 1,60 (tylko zakłady PRE)
* tylko kupon solo z meczu Górnik Zabrze – Legia Warszawa
* Nie ma znaczenia jak zakład zostanie rozliczony (wygrana/przegrana/unieważniona), kwota bonusu wynosi 70 PLN, za każdą bramkę strzeloną w w/w spotkaniu i zostanie przyznana bez względu na rozliczenie zakładu. Jeżeli mecz zakończy się wynikiem 5:0, czy 2:3, gracz otrzyma za każdego gola 70 PLN, czyli w tym przypadku 350 PLN w bonusie.

Warunki obrotu:

* obrót 3x po kursie 1.80

Szczegółowy regulamin promocji

Nie masz konta w Superbet, nic straconego - załóż je wchodząc na superbet.pl lub klikając w baner i odbierz bonus
Magical Snap - 2021.09.03 13.33 - 002.png

Waldi1979 2,3M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Wpłaty Skrillem kwalifikują się?
w regulaminie jest napisane
" Ponadto, gracz musi złożyć swój pierwszy zakład, po dokonaniu pierwszego depozytu"
w metodach wpłat jest Skrill, więc nie powinno być znaczenia jak wpłacisz, bo nie ma uwzględnionej konkretnej metody, którą masz dokonać depozytu. Zawsze po założeniu konta możesz dopytać na czacie dla pewności, ja ze swojej strony napiszę do osoby, z którą współpracujemy, ale nie ma gwarancji, że uzyskam odpowiedź w trakcie weekendu.

Otrzymane punkty reputacji: +27
kombajn 284,8K

kombajn

Użytkownik
Dzięki za starania ; ) Chyba jedyna firma w PL, która ma wpłaty i wypłaty na skrill....

e:
Aaaa i tak nie zakwilifikuję się - bo właśnie założyłem konto - 20 min. przed czasem :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +402
B 1,7K

bulik9596

Użytkownik
Dzięki za starania ; ) Chyba jedyna firma w PL, która ma wpłaty i wypłaty na skrill....

e:
Aaaa i tak nie zakwilifikuję się - bo właśnie założyłem konto - 20 min. przed czasem :)
Tak z wlasnej obserwacji.. niech mi teraz ktos powie czy ustawa hazardowa to nie bubel sprzeczny nawet z wlasnym regulaminem? Legalny bukmacher wg tej ustawy powinien wyplacac tylko na konto bankowe. Jak nazwac zatem to nie inaczej jak legalnym.absurdem? Legalny superbet lamie zapisy ustawy hazardowej tymi wyplatami na skrill czy nie ? Absurd.,,,:)

anzelmo 305,6K

anzelmo

Użytkownik
przecież oni maja rumuński kapitał to jest firma z tego kraju tutaj chodzi o podatek zeby był dla naszego pięknego kraju nasz rząd ma wyjebane na to czy to będzie bet czy inny podmiot byle był by haracz i po górę gracza którzy mieli swoje eldorado za darmo a teraz...

B 1,7K

bulik9596

Użytkownik
No tak, ale u legalnych jest zapis że wedle ustawy maja wypłacać na konto bankowe, superbet tego nie robi bo ma furtke ze skrillem. Betclic tez jest zagraniczny i licencjonowany w PL. ale wypłaty ma regulaminowe na konto bankowe.wg mnie superbet tymi wypłatami narusza tą absurdalną ustawe, ale jeśli nie ma organu nadzorczego nad tymi śmiesznymi bukami to nic nie da.

Do góry Bottom