>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [97]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
STRASBOURG SCHILTIGHEIM ALSACE - IVRY połowa -1,5 2 1.60
TREMBLAY - VILLEURBANNE HA połowa -1,5 1.60
ako-2.56

100%

Ostatnio zmieniony przez nieznany:
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
NICE - CERGY-PONTOISE 2 tercja over 1,5 1.60
za wszystko 1000%
i starczy na dziś albo wejdzie to pięknie jak nie to nie ma co płakac będzie 0 i dziękuję

1-1

Ostatnio zmieniony przez nieznany:
rzepin 1,2M

rzepin

Użytkownik
Bayern i remis
1.75
Post automatycznie złączony:

Atletico Bilbao win
2.20
Post automatycznie złączony:

Bayern win
1.95

Ostatnia edycja:
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Irlandia
Longford (kaleki ligowe) vs Waterford (frajerzy, którzy jak nie wygrają to grożą im baraże) - mecz do dupy, poziom 0 , ale może Waterford wyciągnie te 0-1 ? Za drobne 2 po @ 2,50.
PS
A i pogoda taka jak gra czyli do d... GL!
edit
FT 1-1 - był karny przy 0-1, potem czerwo dla gości i papa. Goście w barażach, bo za tydzień ostatni mecz grają z Patrykami i nawet jak wygrają to... ich konkurenci w walce o uniknięcie baraży (Finn Harps) grają właśnie z ... Longford. A u siebie "powinni" spadkowiczów pojechać tak z 3-0. GN...
edit
no się walnąłem , 5-0 się skończyło :) zakładałem jakieś "tylko 3-0" ... Tym sposobem Harpie bezpieczne, a Waterford w barażach - i dobrze im tak. Oddali co moje :)

Ostatnia edycja:
byku1705 547

byku1705

Użytkownik
Napiszę tutaj, bo w dziale to przeleży niezauważone. Czy jest strona podobna do oddsportal, na której jest możliwość dodawania swoich typów tak jak na oddsportal ?

J 3K

josh91

Użytkownik
Kuzbass Kemerowo - Belogorie Biełgorod LIVE Belogorie 2.65

Kuzbass bez pierwszego atakującego i libero Souzy i Obmoczajewa, rozgrywa młody Kreczetow (rocznik 99) - Butko na ławce. Biełgorod pierwszym składem, pierwszy set dla gospodarzy ale myślę, że Biełgorod to wyciągnie..

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom