Saldo listopada po 170 kuponach: 538,40j
Aktualne saldo Best of the Best: 707,22j
Aktualne saldo Best of the Best: 707,22j
Ostatnia edycja:
Tutaj mamy chyba do czynienia z brakiem elementarnej wiedzy na temat czytania ze zrozumieniem.13. W tym dziale zabrania się:
- komentowania spotkań, które już się odbyły (nie w swoim temacie), a także wyrażania swoich emocji.
- wpisywania swoich typów/kuponów do tematu innego użytkownika,
- robienia na forum "livescore", czyli wpisywania wyników/relacji z trwającego spotkania.
- absolutny zakaz postów typu „Marcin, masz coś na jutro”, „podaj jakieś typy na jutro”
- zakaz podawania typów, które już się rozpoczęły (lub po zakończeniu), a także spotkań "live" (na żywo)
- zakaz pisania wielu postów z typami/kuponami lub podsumowaniami w krótkim czasie ( spamowanie)
A tak zapytam po co się wpitalasz w jego temat? To tak jak w temat @rondani się wpitalają. Załóż swój i wtedy pogadamy.13. W tym dziale zabrania się:
- komentowania spotkań, które już się odbyły (nie w swoim temacie), a także wyrażania swoich emocji.
- wpisywania swoich typów/kuponów do tematu innego użytkownika,
- robienia na forum "livescore", czyli wpisywania wyników/relacji z trwającego spotkania.
- absolutny zakaz postów typu „Marcin, masz coś na jutro”, „podaj jakieś typy na jutro”
- zakaz podawania typów, które już się rozpoczęły (lub po zakończeniu), a także spotkań "live" (na żywo)
- zakaz pisania wielu postów z typami/kuponami lub podsumowaniami w krótkim czasie ( spamowanie)
Rondani to jest komediant, przecież nie można tego typa traktować na poważnie. Ktoś się nudzi i pisze dla beki temat o urojeniach. Nie zdziwię się jeśli to wymysl moderacji, żeby jakoś utrzymać zainteresowanie forum, bo każdy taki bekowy temat to sporo klików.A tak zapytam po co się wpitalasz w jego temat? To tak jak w temat @rondani się wpitalają. Załóż swój i wtedy pogadamy.
Hehe do czego to dochodzi.Rondani to jest komediant, przecież nie można tego typa traktować na poważnie. Ktoś się nudzi i pisze dla beki temat o urojeniach. Nie zdziwię się jeśli to wymysl moderacji, żeby jakoś utrzymać zainteresowanie forum, bo każdy taki bekowy temat to sporo klików.
A dlaczego wpitalam się w temat? To forum, panuje swoboda wypowiedzi.
A mój 'temat' możesz sobie zobaczyć wpisując nick bo popularnego serwisu BBlogerskiego z typami.
Chyba wiem do czego pijesz. Dziewczyna (właściwie kobieta), którą wspominasz jakiś czas temu, studiująca filologię polską(?), zaczęła pisać książkę i miała dużo mniej czasu i chęci na nasze forum. Nie mam żadnej wiedzy co robi obecnie, czy de facto udało jej się dokończyć książkę i dlaczego ostatecznie zrezygnowała z aktywności (bo rzeczywiście widzę że długo się nie logowała). Spodziewam się, że przerósł ją brak kultury i szeroko pojęty seksizm w wydaniu kilkunastu użytkowników tego forum. Niestety. Niejednokrotnie dostało jej się tylko za to, że jest kobietą.Hehe do czego to dochodzi.
Ale sie nie obraze, kazda hipoteza jest hipoteza, do ktorej kazdy ma prawo, nie mozna sie czepiac ze to jakies oskarzenia.
Nie bede sie rozpisywal, b dla soby rzucajacej hipoteze jest to kolejnym argumentem ja potwierdzajaca (wszak tylko winni sie tlumacza) ale korzystajac z okazji ktos wie gdzie sie zapodziala nasza nastoiletnia polonistka?
Tylko tyle i az tyle, nie bijcie.
Wydaje mi sie ze jak ktos brylowal i tak nagle znika to jest troche dziwne i osoba dosc znana na forum i pelniaca wazne funkcje, jesli tak sobie ot co znika, to osoby jej powierzajace te funkcje powinny o czyms wiedziec i userom naleza sie 2-3 slowa wyjasnienia?
To jaka teraz hipoteza? Ze ktos mnie nakrecil zebym zadal to pytanie, albo kogos sprowokowalem zeby smeicil w tym temacie? To FaŁSZ, latwo zdemaskowac, gdyby tak bylo to osoba stawiajaca hipoteze ze jestem 'ustawka moderatorow' by mnie bardzej lubila, a wydaje mi sie ze za mna nie przepada
Buuuu
To tak z ciekawosci, nie jest to draczacy mnie temat ze sie zakochalem i dniami i nocami nie moge spac, wstaje o 2-3 rano i szlocham do poduszki, tak sobie siedze zagralem Shonan i sledze z napieciem.
Choc (odpukac) chyba Shonan to najmniej szy problem z wejsciem zakladu dzis