>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

11. kolejka Premier League (5.11 - 7.11.2021)

Status
Zamknięty.
S 5,9K

sirkeano

Użytkownik
Brighton - Newcastle
typ: 1
kurs: 1.6

Brighton 5 meczów bez zwycięstwa z rzędu w lidze, liczę na przełamanie, bo kalendarz nie rozpieszczał podopiecznych Pottera. Mimo tego udało się wyciągnąć punkty z LFC czy Arsenalem (w formie). Newcastle z tymczasowym menadżerem dokula się moim zdaniem do przerwy z wynikami bez znaczenia. Co się uda to się uda, pół składu już pewnie się pakuje, bo wiadomo szejki. xG Brighton powinno załatwić sprawę.

Do tripla dorzucam Chelsea, ale szkoda się rozpisywać.

I oczywiście United ... żartowałem.

Brentford - Norwich 1

kurs: 1.72

Serio nie wiem o co biega z kanarkami, takiej padaki nie widziałem w PL od lat. Tam nawet nie ma co zaskoczyć jak na ten moment moim zdaniem. Czy Buendia tak im ogarnął grę, że bez niego to jest po prostu ekipa na max top 8 Championship?
Z drugiej strony casus Leeds z zeszłego sezonu. Bez kompromisów z własnym pomysłem, który jako tako się sprawdza, ostatnio wake up call z The Clarrets więc dziś liczę na odbicie na czerwonej latarni, kiepskiej czerwonej latarni.

Łącznie mam 3,52. Moim zdaniem pewne jak 6/10 ale wiadomo piłeczka. Pozdro

kombajn 556,7K

kombajn

Znawca - Baseball
Crystal Palace - Wolverhampton Wanderers
BTS @ 1.97
| totalbet

2:0

Dzisiaj, na Selhurst Park, obie drużyny, opromienione swoimi zwycięstwami w ostatnich meczach w lidze, będą chciały podtrzymać formę w Premier League (obie są niepokonane od pięciu spotkań). Zespół Orłów, pod wodzą Patricka Vieiry, jest sprawcą niemałej niespodzianki w swoim ostatnim meczu, bowiem zdołał pokonać faworyzowany zespół z Manchesteru - City, w stosunku 2:0 i to na stadionie Etihad!
Pod wodzą nowych trenerów, w obecnym sezonie, obie Ekipy przeszły metamorfozę. Zarówno Orły, jak i Wilki, starają się grać futbol na tak. Obie drużyny mają kim straszyć z przodu nie tylko przy stałych fragmentach gry (są w ich szeregach przecież nieanonimowe postacie całej ligi - Zaha, Edouard czy wypożyczony z Chelsea - Gallagher oraz Jimenez, Hwang czy Neves). W ostatnich 5ciu meczach w PL obie te Ekipy strzelały gole. W ogóle to Wilki w ostatnich 5ciu meczach zdobyły 13 punktów na 15 możliwych i taka forma musi budzić respekt. Orły będą grały przecież na Selhurst Park, co będzie dodatkowym bodzćem do atakowania bramki rywali. Niestety dla kibiców Orłów, Ich Ekipa ma trudności z dowiezieniem korzystnych rezultatów do końcowego gwizdka - w końcówkach spotkań tracą bramki i punkty i powinni mieć kilka punktów więcej w ostatecznym rozrachunku niż mają...
Dzisiaj mam nadzieję na szybki mecz z dużą ilością sytuacji podbramkowych oraz przewiduję, że obie Ekipy powinny zdobyć co najmniej po jednej bramce, i tak też gram.

Ja prdle jak mozna tak grac w PL - oczywiście chodzi o Wilki - wstyd - zero zagrożenia dzisiaj..... No ale jak Adama Traore zaczyna na ławce to jak może być inaczej...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +12
S 5,9K

sirkeano

Użytkownik
Crystal Palace - Wolverhampton Wanderers
BTS @ 1.97
| totalbet

Dzisiaj, na Selhurst Park, obie drużyny, opromienione swoimi zwycięstwami w ostatnich meczach w lidze, będą chciały podtrzymać formę w Premier League (obie są niepokonane od pięciu spotkań). Zespół Orłów, pod wodzą Patricka Vieiry, jest sprawcą niemałej niespodzianki w swoim ostatnim meczu, bowiem zdołał pokonać faworyzowany zespół z Manchesteru - City, w stosunku 2:0 i to na stadionie Etihad!
Pod wodzą nowych trenerów, w obecnym sezonie, obie Ekipy przeszły metamorfozę. Zarówno Orły, jak i Wilki, starają się grać futbol na tak. Obie drużyny mają kim straszyć z przodu nie tylko przy stałych fragmentach gry (są w ich szeregach przecież nieanonimowe postacie całej ligi - Zaha, Edouard czy wypożyczony z Chelsea - Gallagher oraz Jimenez, Hwang czy Neves). W ostatnich 5ciu meczach w PL obie te Ekipy strzelały gole. W ogóle to Wilki w ostatnich 5ciu meczach zdobyły 13 punktów na 15 możliwych i taka forma musi budzić respekt. Orły będą grały przecież na Selhurst Park, co będzie dodatkowym bodzćem do atakowania bramki rywali. Niestety dla kibiców Orłów, Ich Ekipa ma trudności z dowiezieniem korzystnych rezultatów do końcowego gwizdka - w końcówkach spotkań tracą bramki i punkty i powinni mieć kilka punktów więcej w ostatecznym rozrachunku niż mają...
Dzisiaj mam nadzieję na szybki mecz z dużą ilością sytuacji podbramkowych oraz przewiduję, że obie Ekipy powinny zdobyć co najmniej po jednej bramce, i tak też gram.
Ciekawe spojrzenie, jednak nie wiem dlaczego Wilki mi się kojarzą z underami, pewnie przez minioną kadencje Nuno i początek sezonu. I tutaj też wydaje mi się, że będzie to mecz na 1:0 lub tak jak piszesz 1:1.

kombajn 556,7K

kombajn

Znawca - Baseball
No Zaha będzie grać pewnie na Semedo.... A Jimenez z drugiej strony jest w gazie... Więc na moje BTS to powinna być formalność, ale różnie to bywa ; )

S 5,9K

sirkeano

Użytkownik
Siema, co do wczoraj, to wiadomo - miało wyjść inaczej :D

EVERTON-TOTTENHAM
TYP 2 KURS 2,35 W STS

Dziś lutuje jak wariat w Tottenham. Kurs smakowity dlatego się skusiłem.
Reasumując Conte wkroczył do akcji, w środku tygodnia przegląd wojsk pod ulubioną taktykę był. Niby mają mocnego rywala, jednak też tam w Evertonie jest kryzys i nie wiem czy nie bliski koniec Beniteza. Miał pecha, bo kilka kontuzji, ale jeżeli wierzyć informacjom, że Doucure jest kontuzjowany, nadal leczy się Calvert Levin, wypadł Mina więc wszystko będzie na barkach Keane'a i Holgate'a bądz Goodfreya, a to mierny (mierny czyli na 3, nie ma dramatu ale cudów nie będzie)duet kogo z kim nie zestawicie (8 bramek straconych w 3 meczach).

Co by na pewno nie weszło dorzucam Arsenal ;) A tu szkoda pisać jak w przypadku Chelsea z wczoraj.

POZDRO!

dobi 238,7K

dobi

Znawca - Premier League
Arsenal - Watford / 1+over2.5 @2.06 fortuna

Jak część może kojarzyć, sympatyzuje z Kanonierami, dlatego zazwyczaj stronię od grania ich spotkań. Dziś wydaje mi się, że sytuacja wręcz zmusza podopiecznych Artety do zwycięstwa bo w razie zgarnięcia kompletu wskakują na 5 miejsce i równają się punktami z Młotami już przed meczem na Stadionie Olimpijskim a tam o punkty West Hamowi będzie ciężko bo grają z Liverpoolem w mega formie, także mecz z Szerszeniami dziś dla Arsenalu bardzo, bardzo ważny. Niestety 1.40 wydaje mi się za mało do grania moich ulubieńców, bo nierzadko jak ich grałem to zdarzały się wylewy, choć ostatnio naprawdę zaskakują formą - zwłaszcza Aaron Ramsdale, który wszedł z buta do zespołu (a sam byłem jednym z głównych hejterów tego ruchu). Tiramisu też fajnie śmiga po boku, czasami zachowawczo wali świece panikując ale ogólnie gra na +, no i oczywiście Ben White, który wprowadził trochę spokoju do defensywy Kanonierów do spółki z Gabrielem. Na ostatnie 20 spotkań to właśnie Arsenal do spółki z Liverpoolem stracili najmniej goli w lidze.
Ostatnio Gunners są rozpędzeni, ponadto kolejne mecze bez porażki nakręcają zespół. Dziś spodziewam się co najmniej dwóch bramek Arsenalu, przebłyski Smith-Rowe'a czy Lacazette'a, którzy ostatnio brylują formą. Wydaje mi się, że mogą coś stracić, bo 2 mecze z czystym kontem Arsenalu to czasami za wiele, ale i sami spokojnie są w stanie strzelić trzy gole, co w meczach u siebie pokazywali ostatnio z Tottenhamem czy Aston Villą a więc ekipami lepszymi od Watfordu, dlatego dziś spodziewam się wygranej Arsenalu i co najmniej trzech bramek w meczu.

ziroxxx 1,4M

ziroxxx

Znawca - Piłka nożna
West Ham - Liverpool
Typ: over 10,5 RR @ 2.12 Fortuna
West Ham over 3,5 RR @ 1.80 Fuksiarz

Analiza:
Spotkanie trzeciej z czwartą drużyną Premier League. Młoty ponownie jak w poprzednim sezonie, dobrze prezentują się w lidze i stają się coraz solidniejszą drużyną z top7. Po 10 spotkaniach plasują się wyżej od Manchesteru United, Arsenalu, Tottanhamu czy Leicester. Liverpool jako jedyna drużyna w lidze jeszcze nie przegrała meczu i po stracie punktów Chelsea, z pewnością będą chcieli zmniejszyć straty punktowe. West Ham ma bardzo słabe statystyki w meczach z Liverpoolem ponieważ w ostatnich 10 spotkaniach, aż 8 z nich wygrał Liverpool, a 2x pojawił się remis. Uważam, że goście dzisiaj będą mieli problemy aby odnieść łatwe zwycięstwo, ale ja idę dziś w kierunku rożnych. Liverpool w tym sezonie jest maszynką pod względem rożnych w lidze: średnia 8,3 RR/mecz, a na wyjeździe 9 RR/mecz. West Ham też pod względem cornerów nie odstaje w lidze, ponieważ plasuje się w czołówce pod tym względem i średnio wykonuje 6,1 RR/mecz. Można powiedzieć, że obie drużyny są w formie. Liverpool dobrze spisuje się za równo w lidze mistrzów jak i w lidze, gdzie mogą żałować straconych punktów z Brighton oraz Brentford. Spodziewałem się niższego kursu na over 10,5, a 2.12 w Unibet/Fortunie uważam za okazję. W dodatku proponuję pograć rożne w kierunku gospodarzy, w przypadku objęcia prowadzenia przez Liverpool to West Ham będzie starał się częściej zagrażać bramcę gości i nabije przy okazji min. 4 rożne przy kursie 1.80 w Fuksiarz/Betclic

Ostatnia edycja:
chosen70 179,5K

chosen70

Użytkownik
Everton - Tottenham
Lucas Moura over 0.5 celnych strzałów @3.00 BETFAN

Lucas Moura po objęciu sterów przez Antonio Conte pełni nową, bardziej ofensywną funkcję w zespole. W pierwszym meczu pod wodzą Włocha, Moura stwarzał sobie najwięcej sytuacji, a na boisku grał najbliżej bramki rywala razem z Sonem. Kane napastnikiem jest głównie na papierze, bo w rzeczywistości kreuje on sytuacje w okolicach środka pola, a strzałów na bramkę oddaje mało. Lucas w czwartkowym meczu pucharowym z Vitesse zdobył gola, a ponadto oddał 2 celne strzały i 1 niecelny na bramkę przeciwnika. Brazylijczyk nie jest już spychany na prawe skrzydło, jak to miał w zwyczaju w poprzednich sezonach. Everton w dwóch poprzednich meczach stracił 7 goli i dopuścił do 12 celnych strzałów na bramkę Pickforda.

Dodatkowo bez rozpisanej analizy bo parę minut do meczów:
Raphinha over 0.5 celnego strzału @1.45
E.Smith-Rowe over 0.5 celnego strzału @1.80
Benrahma over 0.5 celnego strzalu @1.88

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom