650,5K inkub1986 Użytkownik Październik 31, 2021 #1 Niektórzy dostają bonus 25zł na Halloween. Działa w aplikacji i przeglądarce.
D 1K dermen Użytkownik Październik 31, 2021 #2 Ja nic nie dostałem a gram tam regularnie, w jaki sposób się dowiem czy dostałem ten bonus ?
A 40,7K ar0nek Użytkownik Październik 31, 2021 #3 dermen napisał: Ja nic nie dostałem a gram tam regularnie, w jaki sposób się dowiem czy dostałem ten bonus ? Kliknij aby rozwinąć... Nic nie ma, nie szukaj
dermen napisał: Ja nic nie dostałem a gram tam regularnie, w jaki sposób się dowiem czy dostałem ten bonus ? Kliknij aby rozwinąć... Nic nie ma, nie szukaj
650,5K inkub1986 Użytkownik Listopad 1, 2021 #4 ar0nek napisał: Nic nie ma, nie szukaj Kliknij aby rozwinąć... Info z forum bukmacherskiego na facebooku. Był screen, że ktoś dostał. Także byli tacy co dostali. Post automatycznie złączony: Listopad 1, 2021 dermen napisał: Ja nic nie dostałem a gram tam regularnie, w jaki sposób się dowiem czy dostałem ten bonus ? Kliknij aby rozwinąć... Miałbyś w zakładce "bonus" 25zł.
ar0nek napisał: Nic nie ma, nie szukaj Kliknij aby rozwinąć... Info z forum bukmacherskiego na facebooku. Był screen, że ktoś dostał. Także byli tacy co dostali. Post automatycznie złączony: Listopad 1, 2021 dermen napisał: Ja nic nie dostałem a gram tam regularnie, w jaki sposób się dowiem czy dostałem ten bonus ? Kliknij aby rozwinąć... Miałbyś w zakładce "bonus" 25zł.