>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jeton Wallet - opinie

S 1,9K

syach

Użytkownik
Chyba mod wkroczył, bo zboczyliście z tematu i poszło kilka postów w śmieci, slusznie.

No te wypłaty przez trustly z Jetona to trochę tajemnica poliszynela. Nie można ich odwołać, manual Transfer można - oczywiście w określonym czasie, nie po 5 godzinach. Kasę na koncie mam od dwóch dni a na Jetonie status wypłaty nadal "Waiting" I tak mam zawsze.

Z 2,5K

ziemba

Użytkownik
Chyba mod wkroczył, bo zboczyliście z tematu i poszło kilka postów w śmieci, slusznie.

No te wypłaty przez trustly z Jetona to trochę tajemnica poliszynela. Nie można ich odwołać, manual Transfer można - oczywiście w określonym czasie, nie po 5 godzinach. Kasę na koncie mam od dwóch dni a na Jetonie status wypłaty nadal "Waiting" I tak mam zawsze.
No szkoda. Ale mam nadzieje, ze ta grupa niedowiarkow zobaczyla to co wrzucilem i sie wkoncu przekona, ze nie wszyscy graja tasmy po 10zl z Bundesligi. I jak sie nie ma o czyms pojecia to lepiej sie nie wypowiadac.
Co do jetona i trustly to nie wiem jak to robicie, ze wyplata wam przechodzi. U mnie za kazdym razem jest cofana. Manual bank transfer idzie normalnie i zawsze jest na drugi dzien od zlecenia.

typerzpolski 12

typerzpolski

Użytkownik
Wiecie o co chodzi z tymi przelewami? Chciałem wypłacić 50 euro z jetona na walutowe ecopayz ale bank odrzuca przelew mówiąc ze Eco przyjmuje tylko euro... No problem w tym że ja chce wypłacić euro a jego i tak przelicza euro na złotówki i taki wysyła przelew mimo że przewalutowalem :LOL: a więc po co to robiłem skoro jeton i tak po swojemu to liczy i Kasa zamrożona na koncie bo nie mogę wypłacić...

A 39,7K

ar0nek

Użytkownik
Wiecie o co chodzi z tymi przelewami? Chciałem wypłacić 50 euro z jetona na walutowe ecopayz ale bank odrzuca przelew mówiąc ze Eco przyjmuje tylko euro... No problem w tym że ja chce wypłacić euro a jego i tak przelicza euro na złotówki i taki wysyła przelew mimo że przewalutowalem :LOL: a więc po co to robiłem skoro jeton i tak po swojemu to liczy i Kasa zamrożona na koncie bo nie mogę wypłacić...
Z jeton wypłacisz tylko w PLN

P 33,5K

Przybłęda

Użytkownik
Niestety jak na razie wszyscy (chyba) którzy zlecili przelewy z Jetona na Eco mają kasę "w zawieszeniu" i prośby o dosyłanie jakichś bzdurnych potwierdzeń i dokumentów. Chora sytuacja. To po co tę opcję w ogóle otwierali...

typerzpolski 12

typerzpolski

Użytkownik
No to ciekawe jakim cudem tutaj goście wcześniej pisali że wysyłają kasę... Fajnie. To już podchodzi pod scam bo wymieniasz kasę po słabym kursie a później i tak koniec końców nie masz tych euro

Z 2,5K

ziemba

Użytkownik
Wysyłają? Że da się zlecić, to wiem, ale jest ktoś, komu zaksięgowali tak przelew Jeton-->Eco?
Dokladnie. Tez nie widzialem, zeby ktos pisal ze tak robi. To jest jak z Yeti. Wielu o tym mowi ale nikt nie widzial😁 Nie wiem po co sie wogole pchacie w to gowniane eco. Jak macie jakies niewielkie sumy po kilka tys to wyplacajcie sobie na revo. A jak cos wiecej to w krypto.

G 11,6K

gzjjr

Użytkownik
Zależy jakie większe sumy bo z ruska wypłata w krypto wynosi zawsze około 5 procent. Mimo tego, że nie ma kompletnie informacji, że jest jakakolwiek opłata 😀 Ruskie złodzieje kradną jednym słowem zawsze 5 procent przy wypłacie krypto. Próbowałem większości rodzajów krypto i w każdym coinie jest tak samo.

Z 2,5K

ziemba

Użytkownik
Heh, powiem Ci, ze nawet nie zwrocilem na to uwagi😲 Przy nastepnej wyplacie zerkne. Ale tak czy siak, innej opcjii nie ma i trza to wliczyc w koszta. Tak samo jak prowizje kantoru.

P 33,5K

Przybłęda

Użytkownik
Zależy jakie większe sumy bo z ruska wypłata w krypto wynosi zawsze około 5 procent. Mimo tego, że nie ma kompletnie informacji, że jest jakakolwiek opłata 😀 Ruskie złodzieje kradną jednym słowem zawsze 5 procent przy wypłacie krypto. Próbowałem większości rodzajów krypto i w każdym coinie jest tak samo.
Dokładnie. Tu 5%, tam przewalutowanie... i zaraz uzbiera się 12%. Czyli tyle samo co na Fortunach i STS-ach, gdzie nie traci się czasu na cudowanie przy wypłatach. Dodatkowy problem jest taki, że mało kto (w skali ogółu) zna się i rozumie kryptowaluty. Trudno więc o masowe zainteresowanie wypłatami na krypto. Jak ludzie czegoś nie znają, nie rozumieją, to takie coś omijają. Prawda jest taka, że nadal nie ma żadnej w pełni bezpiecznej i łatwej dla każdego metody wypłacania z Jetona. Chyba że coś drgnie i kanał poprzez Eco ruszy...

Ostatnia edycja:
Z 2,5K

ziemba

Użytkownik
Dokładnie. Tu 5%, tam przewalutowanie... i zaraz uzbiera się 12%. Czyli tyle samo co na Fortunach i STS-ach, gdzie nie traci się czasu na cudowanie przy wypłatach. Dodatkowy problem jest taki, że mało kto (w skali ogółu) zna się i rozumie kryptowaluty. Trudno więc o masowe zainteresowanie wypłatami na krypto. Jak ludzie czegoś nie znają, nie rozumieją, to takie coś omijają. Prawda jest taka, że nadal nie ma żadnej w pełni bezpiecznej i łatwej dla każdego metody wypłacania z Jetona. Chyba że coś drgnie i kanał poprzez Eco ruszy...
Heh no jasne. Ja tez o krypto nie mam pojecia. Dowiedzialem sie tylko co i jak mam robic przy wyplacie od buka i na tym moja wiedza sie konczy. Nawet jak oplat uzbiera sie te 12% to i tak bede gral na zagranicznych bo miazdza oferta pl buki. Poza tym, Pl chyba jeszcze szybciej limituja niz zagraniczne. Co do Eco to nawet jak ruszy to kazdemu bede to odradzal. Zaden portfel czy bank nie robi takich problemow jak eco. Czepiaja sie o wszystko i co chwila bloki konta u nich mialem. To jest dobre do zabawy i wyplat po 1tys zl. Ale wiekszej kasy w zyciu bym tam nie wplacil. Jak ktos wygrywa niewielkie sumy po kilka tys miesiecznie to smialo moze je przelewac na jetona i konto. A jak ktos ugrywa cos grubszego to sila rzeczy bedzie sie musial zaintetesowac kryto. Ja tak zrobilem, mimio ze to dla mnie czarna magia jest i wszystkim polecam takie rozwiazanie. Aczkolwiek Skrill znowu wprowadzil mozliwosc transakcjij do bukow wiec to tez jest bardzo dobre rozwiazanie. Tylko nie wszystkie buki go obsluguja.

G 11,6K

gzjjr

Użytkownik
Jak się wypłaca od ruska krypto to trzeba liczyć tylko to 5% żadnych przewalutowań później nigdzie nie ma. Kasa trafia na portfel/giełdę krypto i gotówka jest od ręki. Ziemba, korzystasz z karty Binance później czy bitomaty?

Z 2,5K

ziemba

Użytkownik
Jak się wypłaca od ruska krypto to trzeba liczyć tylko to 5% żadnych przewalutowań później nigdzie nie ma. Kasa trafia na portfel/giełdę krypto i gotówka jest od ręki. Ziemba, korzystasz z karty Binance później czy bitomaty?
Cos Ty. Zadna karta, zadna gielda, zaden bitomat. Tylko kantor.

typerzpolski 12

typerzpolski

Użytkownik
LUDZIE, krypto możesz wypłacić tylko tyle ile wpłaciłeś. Czyli jak wygrasz, nie wypłacisz tych pieniędzy. Kolejne Yeti, Wy więcej szkody robicie niż pomocy. Tak samo niby na eco można było wypłacić w euro, tak i teraz że niby krypto. Buk pozwala wypłacić tylko taką kwotę jaką wpłaciłeś - nic ponadto. Właśnie też widać jak wygrywacie

Z 2,5K

ziemba

Użytkownik
LUDZIE, krypto możesz wypłacić tylko tyle ile wpłaciłeś. Czyli jak wygrasz, nie wypłacisz tych pieniędzy. Kolejne Yeti, Wy więcej szkody robicie niż pomocy. Tak samo niby na eco można było wypłacić w euro, tak i teraz że niby krypto. Buk pozwala wypłacić tylko taką kwotę jaką wpłaciłeś - nic ponadto. Właśnie też widać jak wygrywacie
Uwarzasz, ze celowo wprowadzam tutaj kogos w blad? Od dwoch miesiecy wiekszosc wyplat robie w krypto a reszta jeton. Na niektorych kontach wplacalem kase jak jeszcze eco bylo. I normalnie wyplacam na jeton i w krypto. Wiec zweryfikuj swoje informacje i nie rob zametu. Jak sie czepiaja ze wplacane bylo inna metoda to piszesz na czat i odblokowuja. Mowie o 22bet/888starz bo tam gram.

slomiany400 45,6K

slomiany400

Użytkownik
Ma ktoś doświadczenie w jakich godzinach jeton wysyła siano tym zwykłym przelewem? Interesuje mnie wypłata na revo, bo oni potrafią zwykłym przelewem dostarczyć mi w sekundę dostarczyć siano na zagraniczne konto. Do której godziny zlecić, żeby tego samego dnia pojawiła się na revo. Pracuję w nocy i wszystkie wypłaty zlecane po 12 nie docierały na konto tego samego dnia, dlatego pytam. Pozdrawiam.

Do góry Bottom