Chicago vs Toronto
Toronto over 3.5 @1.94
Toronto over 4.5 @3.20
Nylander gol @2.48
Co do Chicago to już się wypowiadałem, wyglądają bardzo słabo + cała masa braków kadrowych a tak jak kolega wyżej wspomniał Toronto jest jednym z głównych faworytów, mają duży potencjał i mocny skład ale póki co coś nie gra jednakże we wszystkich spotkaniach grali całkiem dobrze nawet z Pingwinami gdzie przegrali 7-1 różnica była taka że jedni strzelali a drudzy nie. Myślę że nie będzie lepszej okazji do przełamania niż dzisiejsze spotkanie a jak w końcu "poczują bluesa" to ten worek z bramkami może się ładnie posypać, dodatkowo gram bramkę Nylandera zaczął ładnie od 2 bramek w pierwszych 2 spotkaniach a potem posucha, mimo że cały czas jest aktywny regularnie oddaje strzały i szuka tej bramki, Matthews ostatni strzelił myślę że teraz czas na niego.
Caps vs Detroit
Fabbri over 1.5 shot on goal @1.60
Detroit over 2.5 @2.08
Skrzydełka podbudowane wygraną z Chicago dzisiaj powalczą z Capsami, którzy ostatnio trochę psują z Calgary wyglądali średnio i tylko dzięki 2 błędom Flames udało się doprowadzić do remisu gdzie i tak przegrali w dogrywce. Kolejne spotkanie z Ottawa 5:7 i tutaj też nie wyglądali za dobrze a grali przecież na Ottawe mecz, który powinien zakończyć się bezproblemowo a emocji co nie miara, myślę że gdyby tak nie zaspali w 1 tercji to wygraliby ten mecz a tak to Capsi zbudowali sobie spory handicap i już było ciężko tak czy inaczej dzisiejszy gospodarz złapał chyba lekką zadyszkę i wychodzi trochę błędów co zmobilizowane Skrzydełka mogą wykorzystać, dodatkowo biorę 2 strzały Fabbriego bo w tym sezonie wygląda solidnie z 5/6 meczów pokrył tą linię, widzę całkiem równy mecz co zapewne spowoduję jakieś kary i te 2 strzały nie powinny być raczej problemem.
Florida vs Boston
Boston OT @2.10
Boston over 2.5 @1.85
Ostatni mecz Panter z Bostonem, który jest uznawany jako lekki underdog i jak spojrzymy w tabelę to nic dziwnego Pantery bilans 6:0 robi wrażenie jednak to nie byli poważni rywale niby grali z Tampa ale jak oni teraz grają to chyba każdy widzi także teoretycznie wystartowali z mocnego C w praktyce tak średnio zresztą to nie jest drużyna, która tak długo pociągnie bo grają bardzo ofensywnie przez co ogrywali te słabsze obrony oraz udawało im się wygrać na podobne ekipy, które również lecą mocno do przodu a Boston to poukładana ekipa, która naprawdę ma solidną defensywę i groźny atak a na mecz z Flyers nawet nie patrzę bo takie rzeczy się zdarzają, Bruins grało lepiej a stracili 6 bramek bo wszystko im "siadało" czasem tak bywa ale w dzisiejszym meczu faworyt jest dla mnie jeden.