Ja sam pograłem over 2.5 w meczach Cagliri- Roma i Sampdoria- Atalanta, ale nie bede tego polecał bo sytuacja troche sie zmienila.
Na Sardynii do listy kontuzjiwanych dolaczyl Nandez i Strootman, a dla mnie obok Joao Pedro to Nandez najwiecej daje w ofensywie. Do tego Mourinho na trybunach.
Co do drugiego meczu ma wrocic dwojka obroncow Atalanty wiec over mniej do gry.
Dobra do rzeczy- mialem wiecej meczy na kolejke, ale sytuacja sie tez pozmieniala, do tego ja jak zauwazyliscie uwielbiam grac bramki, a dla mnie Wlosi nie potrafia grac co 3 dni, wiec moze byc loteria. Polecam mniejsze stawki.
Co do meczu Milan Torino to handi albo bramek to po pierwsze nie bedzie Ansaldiego, a to mega duzo w ofensywie, sam fakt, tylu asyst mowi sporo. Do tego mecz sentymantalny jak sie nie myle dla wychowanka Pobegi. Druzyna Jurica jest nr 1 w lidze jesli chodzi o nie dopuszczanie przeciwnika do strzałów. Roznie moze byc. Do tego do kadry wraca Hernandez i Kessie, a dzisiaj ma byc rekordowa w tym sezonie liczba widzow.
Spezia Genoa to dla mnie over, ale juz kursy małe. Verdi Gyasi Nzola + Destro i ten techniczy Rovella wystarczy dla mnie. Z Sampdorią mega dobrze zagrali, nawet bramkarz gospodarzy znalazl sie chyba w 11 kolejki, tak bronił. Do tego Spezia to najgorsza defensywa pewnie zaraz obok Cagliari i Salenitary, zreszta ich bramkarz wedlug statystyk puszcza prawie co drugi strzał w światło bramki.
Nie chce mi sie podawać wszystkiego jak na tacy, bo kazdy moze sobie to sprawdzic. Przesledzcie ilosc spalonych Empoli, Pinamonti kompletnie nie potrafi tej linii trzymac, nie wiem czy Inter jest dobry do tego, ale moze jakis over 1.5 gospodarzy. Oni w kazdym pewnie meczy to pokrywali, sa nr 1.
No ja za mniejsza stawke biore win Atalanty i Romy jeszcze.
Po pierwsze ma wrocic dwojka obroncow gosci- Toloi i Demiral. Do tego Maehle jest gotowy. Po meczu z Udinese Gasperinii byl zdenerwowany, tutaj pewnie Bergamo ruszy ladnie. Nie bedzie Bartka na obronie za kartoniko, obok niego jest Yoshida, a za niego pewnie bedzie Dragusic, ktory w barwach Sampdorii ma tylko pare minut. Kto ogladal chociaz pare meczy Atalanty to wie jak Zapata lubi biegac po swojej lewej stronie, na tej ktorej nie bedzie naszej, a do tego Japonczyk jest slaby fizycznie. Napastnik Gasperiniego to „wielki koń” i tutaj bedzie rządził.
Ostatni mecz gospodarze wygrali ze Spezia, ale tam naprawde ja dawno nie widzialem zeby ktos tak ogarniał. Tutaj nawet Napoli nie mialo takich statystyk jak Spezia. Jezeli Sampdoria tak samo zagra to nie ma czego szukac.
Do tego taka ciekawostka, ze oni dopuszczaja do najwiekszej ilosci strzałów w lidze, a nie trzeba pisac co robi Malinovsky, Muriel albo Ilicic jak ma troszkę miejsca
oczywiscie dodam, ze trener gosci na trybunach, a ptaszki cwierkaja, ze Di Aversa gra o byc albo nie byc.
Drugi mecz, ja wiem mega ciezko teren, tutaj kazdemu sie ciezko gra. Tylko takie absencje sa u gospodarzy- sam środek pola to jest 3 graczy- Rog, Strootman i Marin, z czego dwoch pierwszych ma nie byc. Do tego niewiadowo czy Godin bedzie w 100%, Walukiewicza nie bedzie, Caceres poobijany ostatnio raczej nie pogra. Do tego druga strona obrony Dalbert tez nie zagraa. Roma uwielbia grac bokami, Zanilo, Faraon czy Ormianin. Tutaj bedzie przewaga. Srodek pola gosci mega na plus i tutaj Deiola bedzie zjedzony przez Veretouta czy Cristante. No i nie bedzie Nandeza raczej to juz w ogole. Zostaje tylko Joao Pedro, jest kotem, ale nie wiem czy sam cos zdziała z Keitą.
Do tego dodaje statystyke, ze Roma oddaje najwiecej strzalow w lidze, a Cagliari na trzech obroncow bez bokow obrony, no daje do myślenia.
Atalanta win
Roma win
Ako: 2.94
E
efortuna