>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami Haroldowe typy

Status
Zamknięty.
5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Podsumowanie kuponów 1-9:

1. 42,50 j
2. 15 j
3. 10 j
4. 30 j
5. 41 j
6. 20 j
7. 15,80 j
8. 10 j
9. 10 j

Łączny bilans po 9 kuponach: 4,30 j

Stawki/wróciło: 185/189,30 j

Yield po 9 kuponach: 2,32%

Otrzymane punkty reputacji: +607
5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Philadelphia Flyers - Boston Bruins
Typ: Boston Bruins powyżej 2,5 bramki w meczu (uwzględniając dogrywkę i serię rzutów karnych)
Kurs: 1,89
Bukmacher: Unibet
Stawka: 15 j

Otrzymane punkty reputacji: +278
5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
A masz może podliczony yield od początku tematu czyli 1 rok i 3 miesiące ? To by był ważny wskaźnik.
Nie mam, bo w temacie liczy się dla mnie tylko bilans miesięczny z racji konkursu Best of the Best. Bilans roczny itp. raczej byłby bez sensu, bo wiadomo jak to jest w konkursie np. pod koniec miesiąca u uczestników często idą maksymalne stawki(tak jak to miało miejsce u mnie pod koniec września), żeby załapać się do czołówki danego miesiąca i nie zważa się na to, że bilans całego tematu może się mocno pogorszyć lub polepszyć. Niektórzy idą na całość każdy typ po 100 j ryzykując bankruta i pauzowanie do końca kwartału.

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Tyson Fury - Deontay Wilder
Typ: Tyson Fury będzie liczony
Kurs: 3,00
Bukmacher: STS
Stawka: 100 j

Typ: dowolny zawodnik będzie liczony w pierwszej rundzie
Kurs: 12,00
Bukmacher: Forbet
Stawka: 20 j

Typ: Deontay Wilder (zwrot w przypadku remisu)
Kurs: 3,40
Stawka: 80 j

Dzisiaj albo jutro w temacie o boksie będzie długa analiza dotycząca tej walki.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Nie mam, bo w temacie liczy się dla mnie tylko bilans miesięczny z racji konkursu Best of the Best. Bilans roczny itp. raczej byłby bez sensu, bo wiadomo jak to jest w konkursie np. pod koniec miesiąca u uczestników często idą maksymalne stawki(tak jak to miało miejsce u mnie pod koniec września), żeby załapać się do czołówki danego miesiąca i nie zważa się na to, że bilans całego tematu może się mocno pogorszyć lub polepszyć. Niektórzy idą na całość każdy typ po 100 j ryzykując bankruta i pauzowanie do końca kwartału.
Ok... Ale mi nie chodziło o konkursy tylko po prostu o to, że ten wskaźnik pokazałby ile jesteś do przodu lub do tyłu z kasą. Grasz to za normalne pieniądze czy wirtualnie ? Sorry, że pytam, ale nie śledzę tematu od początku. Bo pomijając konkursy to przecież chyba powinieneś ogarniać czy w ciągu roku jesteś do przodu, do tyłu czy na zero... A to też jest ważne dla osób co by z Tobą grały lub zastanawiały się czy nie grać. Tak czy inaczej życzę powodzenia tak z typowaniem jak i konkursami.

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Ten rok jest dla mnie dość dobry nawet pomimo ostatniego miesiąca. Rok 2020 miałem słaby, a 2019 dobry.

Jeśli chodzi o stawki, to gram za niewielkie kwoty, nie należę do graczy którzy grają typy za 1000 zł czy więcej. Można powiedzieć, że jestem typerem rekreacyjnym a nie zawodowcem jak np. Cravel, który był chyba najbardziej profesjonalnym typerem na forum(świetne analizy, żelazna dyscyplina i chyba grał za duże stawki)), ale niestety z jakiegoś powodu już się nie udziela.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Ten rok jest dla mnie dość dobry nawet pomimo ostatniego miesiąca. Rok 2020 miałem słaby, a 2019 dobry.

Jeśli chodzi o stawki, to gram za niewielkie kwoty, nie należę do graczy którzy grają typy za 1000 zł czy więcej. Można powiedzieć, że jestem typerem rekreacyjnym a nie zawodowcem jak np. Cravel, który był chyba najbardziej profesjonalnym typerem na forum(świetne analizy, żelazna dyscyplina i chyba grał za duże stawki)), ale niestety z jakiegoś powodu już się nie udziela.
Wygrywanie to wygrywanie, a przegrywanie to przegrywanie bez względu na to czy gra się za stawkami za 5zł czy za 5000zł, ale oczywiście to drugie powoduje większe napięcia... Prowadzenie yieldu od początku tematu czy w skali rocznej (jak ja to czyniłem) jest najbardziej uniwersalnym i miarodajnym wskaźnikiem. Moim zdaniem jeśli typer osiąga dodatni yield w skali rocznej to jest już dobrze. Nie może robić wrażenia, nawet super wysoki yield w skali miesiąca bo to może być czasami zwykłe szczęście. Po za tym rok pokazuje jak typer radzi sobie np. z czarnymi seriami... Niestety na forum co chwila pojawiają się nowi typerzy, najczęściej na wakacje jak się dzieciom zaczyna nudzić i ich typowanie trwa tydzień lub 2 miesiące. A cele mają mega ambitne np. milion z 100zł :)

Dlatego ja bardzo szanuję wszystkie osoby prowadzące tu temat (lub wcześniej inny temat) długo i bez względu na to czy wygrywają czy przegrywają. Bo praktyka i nauka w bukmacherce i nie poddawanie się (byle nie w ten sposób, że wpadamy w hazard) są kluczem do sukcesu.

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Robert Helenius - Adam Kownacki
Typ: Adam Kownacki wygra przed czasem
Kurs: 1,89
Stawka: 50 j

F1 GP Turcji (wyścig)
Typ: Czy Lewis Hamilton zostanie sklasyfikowany w wyścigu? Nie
Kurs: 6,75