G
0
gubernator_nh
Gość
Błysnąłeś jak zawsze .Sheriff Tiraspol X2 @2.25
Real to drużyna dla pipek i tylko pipki grochowe im kibicują dlatego gram na Tiraspol z remisem.
P.S. Sorry gubernator nie bierz do siebie.
Błysnąłeś jak zawsze .Sheriff Tiraspol X2 @2.25
Real to drużyna dla pipek i tylko pipki grochowe im kibicują dlatego gram na Tiraspol z remisem.
Plus, a pipki do kąta popłakać sobie.Sheriff Tiraspol X2 @2.25
AC Milan - Atl.Madrid delikatnie
Atletico mecz bez remisu @3.20 Fortuna
Milan wygra lub remis
Portsmouth wygra lub remis
Ako 2.01 etoto
To plus wszystkie poprzednie idiotyczne wiadomości od ciebie, które regularnie usówałem, a szkoda bo mogłem przynajmniej screeny porobić by ludzie widzieli jaki kretyn kryje się pod nickiem @gubernator_nh .Błysnąłeś jak zawsze .
Dwa razy z breakiem w secie prowadzenie I dwa razy w papeBouzkova/Hradecka-Eikeri/Harrison 1-3
2 2,25
0:2 3,75
Czeszki slabo tydzien temu a Hradecka to grala padake, zaczely slabo I skoncza slabo w Chicago.
Alajuelense - Guastatoya
Over 3 bramki @2.17 Fortuna
Już to wklejałeś analfabeto. "Usuwałem " się pisze przez "u" otwarte . Do szkoły do nauki gimbku. Nauka polskiego się kłania. Płacz dalej, normalnie takie straszne rzeczy napisałem na priv że ho ho. Błazen. Bez odbioru. Podobno masz ignora na mnie klikniętego.To plus wszystkie poprzednie idiotyczne wiadomości od ciebie, które regularnie usówałem, a szkoda bo mogłem przynajmniej screeny porobić by ludzie widzieli jaki kretyn kryje się pod nickiem @gubernator_nh .
Meizhou Hakka – Jiangxi Beidamen
Over 3.5 bramki @1.83 STS
O już znowu nie dramatyzuj z telefonu pisałem więc mógł się taki błąd przytrafić. Chodzi o to co napisałem, a nie czy "u" otwarte czy z kreską.Już to wklejałeś analfabeto. "Usuwałem " się pisze przez "u" otwarte . Do szkoły do nauki gimbku. Nauka polskiego się kłania. Płacz dalej, normalnie takie straszne rzeczy napisałem na priv że ho ho. Błazen. Bez odbioru. Podobno masz ignora na mnie klikniętego.