Znak specjalny jest wymagany. Wykrzyknik itpA miałem się ostatnio zarejestrować xd próbuje teraz ale mam problem z rejestracją ciągle wyskakuje jakiś problem z hasłem tyle kombinacji już próbowałem ciągle mi podkreśla hasło na czerwono i nie chce przejść dalej miał ktoś podobnie?
Maja. 5sek i kasa na koncieJak z wypłatami? Mają ekspresowe ?
DziękiMaja. 5sek i kasa na koncie
Grałem tam przez moment. Dwa razy wypłacałem kasę (bank PKO) Raz ponad 24 godziny czekałem, drugi raz pół dnia.Maja. 5sek i kasa na koncie
U mnie na mbank wyplacalem 3x i 3x przelew do 10sek. Podobnie jak w ebetxGrałem tam przez moment. Dwa razy wypłacałem kasę (bank PKO) Raz ponad 24 godziny czekałem, drugi raz pół dnia.
Korzystalem. Wszystko jasno w krótkim regulaminie opisane.Panowie! Korzystał ktoś już z nowej oferty powitalnej i objaśni co i jak żeby nie zrobić jakiś "błędów". Wiadomo jak to jest z nowymi bukami, czasami mają jakieś dziwne wstawki w regulaminie i najlepiej być prawnikiem lub radcą by to ogarnąć bez straty.
Ile czasu czekałeś na weryfikacje tożsamości?To prawda regulamin dość jasno napisany. Właśnie się zarejestrowałem i puściłem pierwszy zakład na LM. Freebet dodany automatycznie na taką samą kwotę. Na minus bardzo słaby kontakt z supportem. Nie ma czatu (przynajmniej ja nie widzę), na maila nie odpowiedzieli od 2h a dokumenty nie zweryfikowane od tego samego czasu. Mam to konto tymczasowe, chciałem zapytać czy już mogę grać czy czekać ale postanowilem wplacic bo odpowiedzi nie ma od dłuższego czasu.
Ja około 10 wypłat dokonałem i tylko raz zajęło to poniżej 24h (a i tak było to pół dnia)U mnie na mbank wyplacalem 3x i 3x przelew do 10sek. Podobnie jak w ebetx