psychol32
Użytkownik
Na mega luzieOsijek w kosza 3.15
Na mega luzieOsijek w kosza 3.15
dziekuje dobranoc.Słowenia @10,7
za friany to mozesz i trafiac lottoNie masz czym się podniecać ja codziennie trafiam kilka takich:
Pokaż załącznik 11632
To jest brak konsekwencji, 4 set, kluczowy w danym momencie, mamy 4 pkt. przewagi i.... Sraka. Potem kolejny moment 23-21 i... Wiadomo.Polska jest mega mocna, ale niestety gdy sytuacja robie się niekomfortowa wtedy jest na poziomie Egiptu
Kurek to moim zdaniem przyczyna.To jest brak konsekwencji, 4 set, kluczowy w danym momencie, mamy 4 pkt. przewagi i.... Sraka. Potem kolejny moment 23-21 i... Wiadomo.
Daleki bym był od tego aby jednego zawodnika obarczać za taki wynik.Kurek to moim zdaniem przyczyna.
Ogólnie zabrakło mentalu taki Leon powinien sadzić as za asemDaleki bym był od tego aby jednego zawodnika obarczać za taki wynik.
Dokładnie. Kubiaka cały czas na lidera kreują ale moim zdaniem nie ta klasa. i w sumie z technicznie grającej drużyny stawiamy na siłę.Mam nadzieję że mecz wygrają ale kolejny raz widać że gdy idzie to kazdy błyszczy, natomiast w chwili kryzysu żaden z liderów nie potrafi wziąć gry na siebie i pociągnąć zespołu przez jakiś czas. Ani Kurek, Kubiak czy Leon. To samo było z Francja.
Nie masz czym się podniecać ja codziennie trafiam kilka takich:
Pokaż załącznik 11632