L
45K
lubuszanin
Użytkownik
1:1Metaloglobus(Rumunia 2)
Over 1.5 @ 2.58 Marat
1:1Metaloglobus(Rumunia 2)
Over 1.5 @ 2.58 Marat
Slavia Legia
Bts
2.20
Mimo okoliczności niezbyt sprzyjających próbuje
Chrobry z remisem @ 2.55
STS
Post automatycznie złączony:
Slavia Praga win
1.60
Post automatycznie złączony:
Slavia i remis
1.60
Slavia Legia
Bts
2.20[/ICONPLUS]
2:4Mamonty Yugry - Reaktor
0:1 po 2 tercji
Reaktor over 1.5 @1.54 x2
Suprabets
2:2Lekko
Na 17.30
Chindia Academica
powyżej 2 goli
1.92 lvbet
Nieźle ci idzie na piłce ,ja doniej niemam szcześcia co dam to lipa
żadna praca nie hańbi i tak te uważam i lepiej gdzieś pracować niż brac od mamusi hajs, ale Ci co sprzedają na targach lub są kierowcami , lub tyrają na budowach przy Łopacie ze szkołą mieli na bakier i nie mają pomysłu na siebie lub nie chcą, a także nie umieją. Ojciec mi mówił ucz się, i słuchałem. Teraz są efekty płacowe. Nawet teraz gdzie szkoły, studia z dupy za kasę można skończyć dadzą Xi większy handicap na lepszą przyszłość. Takie coś mnie wzięło w piątkowy wieczór przy piwku . Nikogo nie chciałem urazić ofcors. P.S Miedź Legnica live siadła ładnie, Niepołomice byli w osłabieniuŁotwa dała zysk i Czeszki to udany Piętunio
Teraz czekam na Zurich overki i spać rano pracka ,tak do 13 kochaneczki
Będziecie wygrywać zemną nie raz
Bo mam dobrą passe na HOKEJU
Od piłek jest kto inny i od innych dziedzin
Pozdrawiam i wygrywajcie
Walic buka po Koncie
I jazda na taxi jako taksówkarz, robota dla mało ambitnych. . Widzę te wszystkie "sprawy" po typach z osiedla i nie tylko.żadna praca nie hańbi i tak te uważam i lepiej gdzieś pracować niż brac od mamusi hajs, ale Ci co sprzedają na targach lub są kierowcami , lub tyrają na budowach przy Łopacie ze szkołą mieli na bakier i nie mają pomysłu na siebie lub nie chcą, a także nie umieją. Ojciec mi mówił ucz się, i słuchałem. Teraz są efekty płacowe. Nawet teraz gdzie szkoły, studia z dupy za kasę można skończyć dadzą Xi większy handicap na lepszą przyszłość. Takie coś mnie wzięło w piątkowy wieczór przy piwku . Nikogo nie chciałem urazić ofcors. P.S Miedź Legnica live siadła ładnie, Niepołomice byli w osłabieniu