kwale Montreal
Jule Niemeier @1.83
Manel Kape + Miles Johns @2.16
Casey Kenney @1.86 kiep
Vicente Luque @1.95
Rabatu nie można bo i tak tanio ,chyba że kurier przywiezie ,albo pociągiemTomcio dawaj mnie tych pomidorów to ze 10 takich kartonów biere jak taka dobra cena tylko kwestia dowozu - paczkomatem może być? No i może jakiś rabacik tak po znajomości forumowskiej.
Rozliczam dopiero teraz. Monaco na minus. Szkoda bo Lecha i Mitlandow byłem pewny. Na dziś Motor Lublin 1.80 + Lille 1.75 , ako: 3.15 . Wczoraj weszła Jagiellonia w singlu 2.25, nie podałem, bo nad morzem pierwszy dzień wytyrany po drodze i grałem na szybko w 5 minucie meczu. Prawie przegapiłem a miało być grane PRE w dublu Jaga +Górnik. Gornik wlazł. Nie wiem czy ktoś mnie oświeci ale w sts chciałem dać Jaga Live +Górnik to mi dwa kupony tworzył. Nie da się tak mieszać tzn. Łączyć typów live z pre ?ako: 4.48 na dziś
Monaco 1.55 + Lech 1.75 + Midtjylland 1.65
STS , Monaco kurs z superoferty, normalnie jest 1.45
No nie da się łączyćRozliczam dopiero teraz. Monaco na minus. Szkoda bo Lecha i Mitlandow byłem pewny. Na dziś Motor Lublin 1.80 + Lille 1.75 , ako: 3.15 . Wczoraj weszła Jagiellonia w singlu 2.25, nie podałem, bo nad morzem pierwszy dzień wytyrany po drodze i grałem na szybko w 5 minucie meczu. Prawie przegapiłem a miało być grane PRE w dublu Jaga +Górnik. Gornik wlazł. Nie wiem czy ktoś mnie oświeci ale w sts chciałem dać Jaga Live +Górnik to mi dwa kupony tworzył. Nie da się tak mieszać tzn. Łączyć typów live z pre ?
13:3 FTLiverpool - Osasuna
77'
10:3 RR
Over 14.5 @1.84
Betsson