I
66K
Szkoda, że tak późno zobaczyłem posta, bo masz pełną rację - zaspali. Wystawili chyba ten kurs przed finałem LM, a przecież później zrobiła się „moda” na Kante. Na pewno warto było wejść w ten zakład po tak pysznym kursie.
Z tego co widzę na stronie UEFA to zakład już wygrałeś, we wczorajszym meczu Włoch - Spinazzola 33,8 km/h a dzisiaj nawet Daniel James 33,5 km/h, łatwy bet gratulacjeDowolny zawodnik na Euro 2020 pobiegnie przez chwilę z prędkoscia min. 33.4 km/h (z dogrywkami, według UEFA) @ TAK
Kurs: 1.95
Bukmacher: ETOTO
W ostatnich kilku edycjach czy to LM, Euro czy mundialu zawsze byl zawodnik, ktory pokonywal ta bariere. Mbappe w 2018 podczas mistrzostw biegl z predkoscia 38 km/h. Oczywiscie byl to skrajny przypadek i az takiej predkosci mozemy nie zobaczyc na Euro ale jest kilku zawdonikow, ktorzy sa bardzo szybcy. Mbappe, Dembele, Walker, Sane. Tu kazdy moze fajna predkosc wykrecic. Mozna sprobowac.
Dzieki za info. Nie moge tego znalezc. Kolego podpowiesz gdzie tego szukac?Z tego co widzę na stronie UEFA to zakład już wygrałeś, we wczorajszym meczu Włoch - Spinazzola 33,8 km/h a dzisiaj nawet Daniel James 33,5 km/h, łatwy bet gratulacje
Dzieki za info. Nie moge tego znalezc. Kolego podpowiesz gdzie tego szukac?
Przeciez zmiany sa wliczone w " koszty " meczu , wczoraj sie urodziles ?Włochy - Turcja typ: Doliczone 4+ minuty w 2 połowie @1,55 Fortuna Wynik zrobił swoje niestety i 3 minuty doliczone
Belgia - Rosja typ: Doliczone 4+ minuty w 2 połowie @1,55 Fortuna tylko 2 minuty doliczone gdzie sama zmiana Hazarda trwała 1:40 minuty...
Dania - Finlandia typ: Doliczone 4+ minuty w 2 połowie @1,55 Fortuna
Walia - Szwajcaria typ: Doliczone 4+ minuty w 2 połowie @1,55 Fortuna
Ako @6,58 z bonusem bez podatku.
Przecież przy możliwości zrobienia przez każdą drużynę po 5 zmian to inaczej tego nie widzę, a dodatkowo jeszcze VAR jest.
Inni bukmacherzy mają linie 4,5 lub 5+.
Post automatycznie złączony:
Jeszcze w Fortunie była liczba zmian +7,5 w powyższych meczach po @,2,00 ale teraz widzę Fortuna już się połapała i są po @1,30 tylko.
Zmiany tylko nie weszły w meczu Walii...
Sędzia powinien doliczyć za każdą zmianę 30 sekund.Przeciez zmiany sa wliczone w " koszty " meczu , wczoraj sie urodziles ?
No chyba ze zmienili przepisy ale nic o tym nie wiem ...
niekoniecznie...Tak bylo w "erze 3 zmian". Po to, zeby mecz sie nie przedluzal w nieskonczonosc zmianami gdy dano mozliwosc 5 zmian wprowadzono rowniez limit 3 serii zmian i kazda seria to 30 sekund a nie kazda zmiana. Mecze sa przedluzane w wiekszym stopniu przez Var niz przez zmiany. Inaczej kazdy mecz z 10 zmianami trwalby minimum 5 minut dluzej a tak nie jest.Sędzia powinien doliczyć za każdą zmianę 30 sekund.
No rzeczywiście szkoda, ale jak o ugryźć ? Mają jeszcze jeden mecz w którym by musieli strzelić 4 gole by weszło więc by trzeba gdzieś skontrować na Turcja under 3,5. Jeśli gdzieś będzie under to pewno po żałosnym kursie, ale przy potencjalnej wygranej 45k to nawet włożenie w taki bet 25k ma sens. Można też przygotować się na live i na live jakby ewentualnie szybko Turcja coś strzeliła momentalnie kontować ich na under, ale trzeba by mieć oczywiście sporo hajsu na live i żelazne nerwy. A przede wszystkim poczekaj jeszcze na Portugalię bo ja to tak nie wiem czy przypadkiem Francja i Niemcy nie będą miały miejsc 1-2.Jakiś pomysł może, jak to cholerstwo skontrować? Mam na myśli tą Turcję, która mi tu prawdopodobnie spieprzy szanse na sporą wygraną :/
też się podpinam pod pytanie wyżej.EURO 2020 Najlepszy strzelec
Cristiano Ronaldo 2,60 Betsson
Wiadomo Portugalczyk już poza turniejem ale dalej przewodzi w klasyfikacji strzelców tego turnieju z 5 bramkami i 1 asystą (co może okazać się istotne).
Wydaje się, że jedynym graczem, który może tutaj namieszać jest Harry Kane - 4 gole, brak asyst.
Potrzebowałby do tego jednak dwóch goli lub gola i co najmniej dwóch asyst, co w finale z tak dobrze zorganizowaną Italią wydaje się mało prawdopodobne.
Według oficjalnego regulaminu UEFA o tytule króla strzelców decyduje bowiem kolejno:
- ilość goli,
- ilość asyst,
- liczba minut spędzonym na boisku (im mniej, tym pozycja wyższa w klasyfikacji).
Widzicie tu gdzieś zagrożenia? Źle rozumiem regulamin?
Powodzenia!