Dzień dobry. Losowanie Wimbledonu już się odbyło, siatka się pojawiła, zacznijmy obstawiać po kolei. Wiadomo, że jest to dużo z góry, ale pozwolę sobie zauważyć ważną rzecz: zakłady z góry często mają przewagę, linia szybko się koryguje i spada, ja lubię obstawiać zaraz po ukazaniu się linii, często udaje mi się złapać dobre kursy.
Na mecz Kirghios (25) - Umber (25) wybieram Over 39. Wszystko w pobliżu 1.8 jest bardzo grywalne. Obaj mają dobre serwy, będą sety na przewagi, więc 4 sety to bardzo prawdopodobne, że przejdziemy dalej. Trzy zestawy nie są szczególnie wiarygodne. Owszem, Kirgios nie grał od bardzo dawna i zasłużenie jest tutaj faworytem, ale on na przykład miał dużą przerwę przed Australią i grał tam bardzo przyzwoicie. Kyrgios ma swoje podanie i dobrze czuje się na trawie, dlatego myślę, że będzie w stanie ugrać tutaj przynajmniej seta. Rozegrali bardzo trudny, pięcio-setowy mecz z Umberem w Australii, w którym Nick ostatecznie wygrał. Myślę, że tutaj będzie podobnie. Umber bardzo dobrze radzi sobie na trawie: 8/1, wycofał się z Majorki, będzie przygotowywał się do Wimbledonu. Wcześniej wygrał tytuł w Halle, ale zaznaczę, że wszystkie mecze poza finałem były w trzech setach i bardzo zacięte. Jakieś załamanie formy jest prawdopodobne, w końcu Halle było tydzień temu, Umber grał gorzej z Kechmanoviciem, tu będzie mała przerwa, wątpię, żeby Francuz zaczął miażdżyć Kyrgiosa. Podsumowując, Over 39 to moim zdaniem niezła opcja na ten mecz.
Kyrgios N - Humbert U
Over 39 @1.69
Pierwsza runda Wimbledonu.
To są dwaj przeciwnicy, którzy są bardzo pewni siebie w kwalifikacjach. Obaj mają świetny serwis.
Nie widzę zdecydowanej przewagi w grze i statystykach po żadnej ze stron.
Otte O. - Rinderknech A.
Over 37.5 @1.71