>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [97]

Status
Zamknięty.
P 102,3K

przestrzalninja

Użytkownik
Szczęsny firanka
Krychowiak idiotyczne zachowanie, ewidentnie pod formą.
Lewego sezon też wymęczył
Ale w tym wszystkim też jest wiele winy Bońka, najpierw trenerem zrobił Brzęczka który nie miał na to żadnych papierów, a teraz Sousa który ewidentnie nie czuję stylu gry naszej reprezentacji i umówmy się trenerem też jest przeciętnym.
wg Bonka Sousa to top klas... wg Bonka Boniek nie byl zlym trenerem... przejrzalem sobie historie Bonka jako trenera nie tylko kadry. Kazdy klub ktory obejmowal konczyl na nizszym miejscu w tabeli niz przed jego przyjsciem chyba jeden nawet prawie z miejsca premiowanego awansem spuscil prawie z ligi... ogolnie kilka klubow prawie spuscil z ligi i spadlyby gdyby go z nich nie wywalano...

Moder dobre wrzutki daje, ostre a nie pierdolowate i zawieszone w powietrzu.

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
wg Bonka Sousa to top klas... wg Bonka Boniek nie byl zlym trenerem... przejrzalem sobie historie Bonka jako trenera nie tylko kadry. Kazdy klub ktory obejmowal konczyl na nizszym miejscu w tabeli niz przed jego przyjsciem chyba jeden nawet prawie z miejsca premiowanego awansem spuscil prawie z ligi... ogolnie kilka klubow prawie spuscil z ligi i spadlyby gdyby go z nich nie wywalano...

Moder dobre wrzutki daje, ostre a nie pierdolowate i zawieszone w powietrzu.
Całe szczęście z Bońkiem jeszcze tylko dwa miesiące się pomęczymy.

Otrzymane punkty reputacji: +16
luque 3,6K

luque

Użytkownik
Nie mam słów. Żeby z marna Słowacja nie wygrać a nawet przegrać... Jedźmy już do domu , po co pchać się do Sevilli i potem znowu do Rosji? Bądźmy eko
Post automatycznie złączony:

wystarcza 3 ze Szwecja wygrana Szwecji ze Slowacja i szansa na 2 miejsce nawet jest przy zalozeniu, ze nikt nie urwie punktow Hiszpanii
Tylko Hiszpania raczej jest noform patrząc na ich mecze. Obawiam się, że Szwecja może im punkty urwać.

P 102,3K

przestrzalninja

Użytkownik
Tak w ogole to reprezentacjia Polski sie zaszczepila prawie cala i to przez szczepionke tak slabo gralismy taki efekt uboczny szczepien. Jesli nie chcesz grac jak Polska to sie nie szczep :LOL:

Otrzymane punkty reputacji: +59
psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
No ok masz rację ale przyznasz, że powinniśmy byli wygrać że Słowacją. Która nie jest topowa ekipa.
Niestety stało się jak zawsze ;)
Nie nie przyznam Tobie tego. Bo raz to parę dni temu podawałem typ na under 2,5 punkta w grupie, a dwa stawiałem przed meczem na Słowaków. Ja podchodzę obiektywnie do tego. Może i Słowacy są słabi ale to co My gramy za Sousy to jest parodia. Gorzej niż za Brzęczka. Sosua fajnie gada. Właśnie leci wywiad pomeczowy w TVP Sport, ale powtórzę to kolejny raz marny z niego trener. Mam nadzieję że Czarek po wyborach go pogoni.

L 45K

lubuszanin

Użytkownik
Po co się rozpisywać o NASzEJ REPREZENTACJI😂😂 Mają wyj....e na grę w kadrze.Kase trzepią w klubach ,a tu mają odskocznię żeby popić,pobalowac i obstawiać mecz u Buka przeciwko sobie.Nastepcow brak i ONI czują się BOGAMI i jeszcze te Ochy i Achy i pompowanie atmosfery wokół EURO.😂😂😂😂

Otrzymane punkty reputacji: +288
luque 3,6K

luque

Użytkownik
Nie nie przyznam Tobie tego. Bo raz to parę dni temu podawałem typ na under 2,5 punkta w grupie, a dwa stawiałem przed meczem na Słowaków. Ja podchodzę obiektywnie do tego. Może i Słowacy są słabi ale to co My gramy za Sousy to jest parodia. Gorzej niż za Brzęczka. Sosua fajnie gada. Właśnie leci wywiad pomeczowy w TVP Sport, ale powtórzę to kolejny raz marny z niego trener. Mam nadzieję że Czarek po wyborach go pogoni.
Czyli myślisz że warto grać na -1.5 Hiszpanii ? Z polską?

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Po co się rozpisywać o NASzEJ REPREZENTACJI😂😂 Mają wyj....e na grę w kadrze.Kase trzepią w klubach ,a tu mają odskocznię żeby popić,pobalowac i obstawiać mecz u Buka przeciwko sobie.Nastepcow brak i ONI czują się BOGAMI i jeszcze te Ochy i Achy i pompowanie atmosfery wokół EURO.😂😂😂😂
86 jako pacholęcie pamietam, lata 90 oprócz wyskoku na olimpiadzie w Barcelonie to wpierd.... 2002 zapierd.... na mecz, wpadam na chatę Korea nas rozwala zanim tv odpaliłem, potem rozjeb.... nas Ekwador w 2006, kolejne lata i ch.... a, 2012 my wpierd.... Ukry grały dalej. 2016 wyjatek od reguły, fajny przerywnik - czas nadzieji. 2018 powrót koszmarów w Rosji. 2020 pikowanie w dół... Znowu wpierdol. Pytam syna: ogladamy mecz Polakow? Synek odpowiada: "Tato ale po co?"
Morał : syn mądrzejszy (cale szczęście :)) od starego ojca...

Otrzymane punkty reputacji: +467
U 0

Usunięty użytkownik 153241

Gość
Turcja siata mecz@ 3.80 ⛔

Ostatnio zmieniony przez nieznany:
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom