Rosja -
Polska 1:3
Wszystkie znaki na niebie wskazują, że dziś zobaczymy ponownie Leona i Kubiaka na przyjęciu natomiast na ataku zagra...Muzaj?
Rosjanie bardzo dobrze sobie radzą w Lidze Narodów i kurs na Nas jest dość niski - zaskakująco niski.
Nie mniej jednak jesteśmy faworytem jednak nie tak wyraźnym.
Myślę, że ten mecz zakończy się na 4 bądź 5 setach dlatego over jak najbardziej do gry.
powyżej 183,5 1,84
Holandia -
Argentyna 0:3
Jeśli
Argentyna wyjdzie najmocniejszym składem to mimo, że
Holandia ma Aziza to jednak całościowo lepszą ekipą jest
Argentyna mimo wczorajszej wygranej Holandii z Niemcami 3:2. Conte odpoczywał więc myślę, że dziś zagra na przyjęciu.
Kurs jak dla mnie do gry.
Argentyna 1,60
Na ten moment te 2 typy na dziś.
Pomyślałem jeszcze o takim wariacie na dziś zagram to 3 z 6 i 4 z 6 - może się uda
Słowenia -
Niemcy 3:1
Francja -
Japonia 3:1
Brazylia -
Serbia 3:1
Bułgaria - Iran
1:3
Kanada -
Włochy 3:1
Rosja -
Polska powyżej 4,5 seta
Niemcy ostatnie 4 spotkania to 4 tie breaki w tym 3 porażki, wczoraj 2:3 z Holandią a przed wczoraj z Argentyną.
Słowenia prócz pierwszej porażki 1:3 z Serbią idzie bardzo dobrze, 4 zwycięstwa w tym z Polską.
Słowenia w tym meczu jest faworytem jednak liczę, że
Niemcy ugrają tego seta.
Francuzi 2 ostatnie dni to bardzo ciężkie spotkania najpierw 3:0 z Brazylią ale był to bardzo długi mecz natomiast wczoraj 2:3 z Serbią i myślę,że dziś będą zmiany w składzie co jest szansą dla Japonii aby ugrać przynajmniej tego 1 seta.
Brazylia w tym meczu jest faworytem,
Serbia może jednak pójść za ciosem po wygraniu 3:2 z Francją gdzie przegrywali już 0:2. Liczę na dość wyrównane spotkanie jednak to Canarinos powinni zdobyć 3 punkty.
Bułgaria widać, że ich gra nie powola ładnie ujmując, porażka z Włochami 2:3 i wczoraj 0:3 z Kanadą. Iran widać, że ta gra idzie do przodu pomimo problemów. Liczę, że Bułgaria nie położy się kolejny raz ale czy zdobędą więcej niż 1 set?
Kanada widać, że grają coraz lepiej, wygrana choćby z Argentyną 3:0, z Bułgarią 3:0 porażki 1:3 z Iranem po walce czy z Brazylią 1:3. Włosi grają tutaj 2 garniturem i te mecze wychodzą im co raz lepiej jednak wydaje mi się, że Kanada powinna ogarnąć za 3 punkty.
No i myślę a raczej mam nadzieję, że zobaczymy jeden z lepszych meczy w tej Lidze Narodów. Rosjanie mocnym składem i Polacy, którzy też powinni wystawić mocny skład. Mam nadzieję, że mecz zakończy się po walce 5 setowej.