Nie bede sie rozpisywał bo to nie ma sensu, ostatnio sie napisalem, a przyszlo co do czego to zabrakło gola i Perin znalazł się w teamie kolejki po tych obronach....
Podpisuje sie pod kartkami, ale
fortuna maly kurs wystawila wiec odpuszczam. Spezia jest druzyna, ktora dostaje najwiecej kartek jako gospodarz, wynika to ze stylu ofensywnego i tego, ze pozniej zawodnicy musza sie wracać i czesto faulowac.
Spezia- Torino pow 2.5
Napoli wygra
Sassuolo wygra
Bologna lub remis
Ako: 6.80
E
efortuna
Obie druzyny cechuje wspolna rzecz- dostaną bramke i mega idą do przodu, nie ma czekania do konca meczu, tylko nawet w 30 minucie potrafią zostawić 2 obroncow z tyłu. Tutaj na świeżości bedzie Belotti, Sanabria, Vojvoda, Verdi, do tego wraca Nkoulu i Izzo, a do tego przeciez Ansaldi zagral jakos pol h w meczu z Milanem. Praktycznie cala 11 gosci miala tydzien odpoczynku. Pisalem o tym srodku pola Spezii i odpalil Pobega ostatnio, tutaj wroci Ricci, jest dosyć szybki Farias, Gyasi czy Piccoli. Ja tu gram bramki bo kurs jest fajny.
Fiorentina najbardziej nie lubi sie z Juventusem, gra juz o nic, myslicie, ze nie pusci Napoli zeby bylo juz pewne top4 ? Napoli i tak jest w takiej formie, ze kazdego ogrywa, nawet jak nie ma Kulibaliego. Tutaj wraca Mertens wiec na plus. Najwazniejsza informacja, ktora mnie sklania do tego typu to brak Bartka Drągowskiego, wyciaga co mecz coś Fiorentinie.
Parma dobrze zagrała z Lazio, ale gospodarze juz od paru kolejek slabo ogarniają. Sassuolo ma na kazdej pozycji kogos moim zdaniem lepszego. Nie wykartkowal sie Barardi czy Locatteli, wraca Caputo powoli do skladu. No naprawde nie ma opcji dla mnie innej w tym mecxu, tym bardziej, ze trener Parmy ma na ten mecz dostepnych 12 podstawowych graczy- teraz jest Osorio cos z kostką ma, do tego nie ma Mihaili, Mana, Brugmana, Pezzelii, Inglese, Contiego, Gervinho czy Karamoha. Nawet jak bedzie znowu w srodku Kurtic i Kucka to do Locatelliego nie mają podsjazdu na ten moment. Sassuolo ma szanse na Europa Conference League co jest dla nich napewno jakiś osiągnięciem. Biora to i tyle..
Juric przed sezonem narzekał na brak pieniedzy na transfery, a teraz jest informacja, ze prezes kradł.Efekt ? Przegrana z Crotone. Do tego w tym meczu gospodarze bez Jurica na lawce. Lasagna czy Kalinic bez formy, do tego gra zalezy od Zaccagni, a on to samo. Nawet jak Mihajlovic daje pograc młodym, to dla mnie Bologna ten remis to minimum tutaj ogarnie.