U
0
Usunięty użytkownik 172463
Gość
jawny wał3. Liga Pogoń II - Bałtyk powyżej 2.5 gola 2.50 22' sts mecz o nic postrzelaja, Bałtyk się budzi w 2 pół a młodzi że Szczecina też na 0 nie grają
jawny wał3. Liga Pogoń II - Bałtyk powyżej 2.5 gola 2.50 22' sts mecz o nic postrzelaja, Bałtyk się budzi w 2 pół a młodzi że Szczecina też na 0 nie grają
Man United i remis
1.66
i po mistrzostwieKosowo 1 liga Dirta - Balkani HT' typ 1 kurs 2.87 b365
Emmen - FC Groningen
12:15 start
Over 1 w 1 połowie @1.97
Over 2.5 @1.99
Ja podobnie jak kolega wyżej
Genoa - Sassuolo
3:2 RR 24'
Sassuolo over 5.5 RR @1.55 x2
Sassuolo over 6.5 RR @2.29
Reims - Monaco
0:0 8'
Manoco bramka w 1 połowie @1.9
Jakaś ustawka na remis w tej drugiej niemieckiej. Cały mecz na styku. Dwie sekundy przed końcem przy prowadzeniu 3 punktami typ z Leverkusen sfaulował rywala przy rzucie za trzy punkty. Ten trafił wszystkie osobiste i remisem mecz się skończył.Ładna pogoda więc mogę być niedostępny po południu więc wrzucam moje typy z ostatniej kolejki niemieckiego basketu
Frankfurt 4.10 rywale z Hamburga o nic nie grają. Zajmą 7 miejsce w lidze. Frankfurt niby też o nic nie gra bo jest za playoffami ale myślę że będzie miał więcej motywacji by sezon zakończyć zwycięstwem.
Syntainics MBC 5.30 tutaj trochę ryzykownie ale uważam że rywale z Oldenburga celują w 4-5 miejsce by w ewentualnym półfinale uniknąć Bayernu/Alby i mogą ten mecz oddać.
Pograłbym jeszcze finał drugiej ligi na Leverkusen 3.00 ale nie ma tego u mojego buka. Pierwszy mecz przegrali 30 punktami, a tu grają mecz i rewanż a nie do dwóch wygranych i rywale mogą odpuścić. Może na live jak będzie większy kurs to zagram.
1:0Witam,
HISZPANIA: Tercera Division
Aguilas CF - Mar Menor **0:0 - HT**
Aguilas CF 0.0
1.75
bet365
Oglądam mecz i Aguilas nie powinna tego przegrać, są lepsi.
Pozdrawiam.