Nie widzę odpowiedniego tematu, ale dziś swoje starty liga duńska. Bardzo fajn a ofertę i rozbudowaną ma sts. Tam można zagrac punkty poszczególnych zawodników (liczą pierwszych 6 startów z racji tego, że jest tam inna tabela biegowa). Zawodnicy z numerów 1-3 startują głównie na siebie, a numerty 4-5 mają najsłabszych rywali.
Z całej oferty w widze jeden typ praktycznie 100 %. Chodzi mi o Matiasa Nielsena (Esbjerg Vikings ) over 5,5 punktu kurs 2.00 sts (godzina 14:35). 10/10. Mecz dziś (21.04) o 18.30
Dla mnie ta linia to totalne nieporozumienie i buki chyba za bardzo nie znają przepisów tej ligi.
Wystarczy spojrzeć na rozpiskę biegów z udziałem Nielsena:
3 bieg:
Nielsen, Rene Bach, Bjarne Pedersen, Mark Beyer - Tutaj Nielsen z urzedu ma 1 pkt, bo Beyer jest beznadziejnie słaby. Nielsen ma szanse powalczyc o "2" ze starym, jezdzacym rekreacyjnie Bjarne Pedersenem. Czyli ma tu 1 lub 2 pkt
6 bieg: Mark Beyer,
Nielsen, Rasmus Jensen, Sam
Masters - tutaj Nielsen ma pewną "1" i powalczy z Mastersem o 2 pkt. Czyli znów ma 1 lub 2
9 bieg: Kenneth Hensen, Jye Elherige, Mark Beyer,
Nielsen - Tutaj Nielsen ma 2 punkty z urzedu na Beyerze i ma olbrzymie szanse na pokonanie Eltherige. Powalczy też z Hansenem - Tutaj ma 2 pkt lub nawet szanse na 3
11 bieg: Rene Bach, Nielsen, Nicki Pedersen, Jyle Etherige - 1 punkt - pokonanie Etheridge
To są 4 biegi w których pojedzie na pewno Nielsen. Może dodatkowo w jednym starcie zastąpić słabszego
Jye Etheridge. Pojedzie tez prawdopodobnie w jednym z biegów nominowanych co daje mu 6 start,
Matematyka jest prosta - nie ma żadnych szans na under Nielsena jesli w gre nie wejdzie upadek/kontuzja i inne dziwne pozasportowe przypadki,
Codo samego zawodnika - to młody chłopak z kontraktem w Polsce w Poznaniu. W test meczu przed ligą kilka dni temu pojechał tak: 4. Matias Nielsen -
13+1 (3,3,2*,3,2) ..
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/9...st-mecze-dobra-forma-zawodnikow-z-ligi-polski
Nielsena rodzice mają pieniadze i przed sezonem zakontraktowali mu do pomocy bardzo dobrego polskiego mechanika - Roberta Flisa. Przy takim mechaniku, przy najłatwiejszym numerze startowym - ten typ brzmi jak promocja! Grajcie poki nie spadnie to do 1,30 lub calkowicie nie zostanie wycofane z oferty.
Typ do śledzenia tutaj: --->
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/r...XyEPuW57H6kvjkUZXPGA4FsYSCTeJGk7zN9Zs7uwn3Pm4