>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gramy bez podatku

• Utwórz temat Usunięty użytkownik 172965
  • Rozpoczęty
U 0

Usunięty użytkownik 172965

Gość
Witam wszystkich serdecznie,

Nie będę się rozwodzić na temat mojego doświadczenia jako typer. Po prostu chcę bardziej kontrolować swoją grę, wyciągać lepsze wnioski a przede wszystkim pomóc zainteresowanym osobom w dokonaniu selekcji zdarzeń na dany dzień. I mam nadzieję, że ten wątek spełni swoją rolę :)

A ten poniższy kupon z Ligi Narodów definiuje mnie jako typera (szalone typy i tradycyjnie 1 błąd):

Bazowe założenia:
1. Budżet: 10 000 PLN = 100 j
2. Cel: 200 j na koniec marca 2021 (podwojenie bazowego budżetu)
3. System: 3-5 zdarzeń na jednym kuponie z płaską stawką 1 j (być może na którymś etapie pojawi się progresja)
4. AKO 10-100 (średnie AKO powinno oscylować koło 20), więc w przypadku najbardziej ryzykownej wersji będzie 5 kuponów zagranych po 0,2 j, żeby uniknąć płacenia podatku od wygranej powyżej 2280 PLN
5. Bukmacher Totalbet

Jak widać przy takich założeniach można sobie pozwolić na 100 przegranych kuponów pod rząd, co oczywiście absolutnie nie jest moim celem.
Wystarczy, żeby wygrywać co 20 kupon i wtedy budżet będzie rosnąć.

Także tutaj będzie z reguły czerwono, więc sugeruję nie grać tego 1:1, ale właśnie wybrać sobie jakieś zdarzenie / zdarzenia do swojego kuponu.

Post automatycznie złączony:

Na dobry początek kupon na dziś (2 x 0,5 j):

Ostatnio zmieniony przez nieznany:
U 0

Gość
Nie wiem czy ktoś śledził ligę koreańska, ale tam musiały być solidarne zwycięstwa drużyn sponsorowanych przez Hyundai ;)
Jenobuk rzutem na taśmę a ja nie mogłem odpuścić takiej okazji:

Aktualizacja:
Z powodu braku możliwości publikacji typów live ten kupon nie wlicza się w budżet i więcej z mojej strony nie pojawią się żadne kupony z takimi zdarzeniami.
A i tak wpadł 1 błąd, gdyż Porto strzeliło gola :(

U 0

Gość
Na dobry początek kupon na dziś (2 x 0,5 j):
To teraz przejdę do krótkiego podsumowania:
1. Korea Południowa zgodnie z planem solidarne zwycięstwa gospodarzy.
2. W meczu pomiędzy Blackburn a Swansea w pierwszej połowie był remis 1:1. Nie wiem co oni tam robili, że w drugiej połowie już nie padła żadna bramka...
3. Juventus wygrywa 2:1 a Borussia traci frajerską bramkę na 2:2 w 6 minucie doliczonego czasu...

Także wczoraj 3/5 trafionych typów i pierwszy kupon na czerwono.

Budżet 99 j.

Poniżej kupon na dziś za 1,5 j (3 x 0,5 j):

Od dziś już krótka argumentacja typów:
1. Kurs na Świątek już spadł z 2,05 na 1,95 a naszą zawodniczka jest w MEGA FORMIE. Iga ostatnio odpoczywała a Hiszpanka doszła do finału turnieju, gdzie została rozbita przez Kvitową. Lepsza forma + konkretny odpoczynek = zwycięstwo Polki
2. Spodziewam się tutaj wyniku 2:1 lub 3:2 dla gospodarzy. Atletico już dziś wraca na zwycięską ścieżkę a Bilbao jest w takiej formie, że co najmniej 1 bramkę wciśnie jak nie 2 ;)
3. Typ zapożyczony od użytkownika Manipulation (+1 do reputacji wysłane) w bezpieczniejszej wersji
4. Typ zapożyczony od użytkownika lucaxx95 (+1 do reputacji wysłane)

Jak widać 2 typy zagrałem podobnie jak wymienieni przeze mnie użytkownicy. Sztuką jest wyłuskiwać te rodzynki i robić dobrą selekcję zdarzeń. Mam nadzieję, że dziś będzie zielono :)

U 0

Gość
Poniżej kupon na dziś za 1,5 j (3 x 0,5 j):

Od dziś już krótka argumentacja typów:
1. Kurs na Świątek już spadł z 2,05 na 1,95 a naszą zawodniczka jest w MEGA FORMIE. Iga ostatnio odpoczywała a Hiszpanka doszła do finału turnieju, gdzie została rozbita przez Kvitową. Lepsza forma + konkretny odpoczynek = zwycięstwo Polki
2. Spodziewam się tutaj wyniku 2:1 lub 3:2 dla gospodarzy. Atletico już dziś wraca na zwycięską ścieżkę a Bilbao jest w takiej formie, że co najmniej 1 bramkę wciśnie jak nie 2 ;)
3. Typ zapożyczony od użytkownika Manipulation (+1 do reputacji wysłane) w bezpieczniejszej wersji
4. Typ zapożyczony od użytkownika lucaxx95 (+1 do reputacji wysłane)

Jak widać 2 typy zagrałem podobnie jak wymienieni przeze mnie użytkownicy. Sztuką jest wyłuskiwać te rodzynki i robić dobrą selekcję zdarzeń. Mam nadzieję, że dziś będzie zielono :)
Podsumowanie spotkań:
Ad. 1 Świątek chyba uwierzyła, że jej nikt nie powstrzyma (nowy sponsor Rolex + milion artykułów w prasie, że jest najlepsza) i niestety Hiszpanka pokazała jej miejsce w szeregu i że jeszcze trochę czasu upłynie zanim będzie mogła popadać w taki hurraoptymizm. Pierwszy set to było istne kuriozum i rowerek, który na tym poziomie nie powinien się po prostu zdarzać zawodniczce w TOP 20. Oczywiście przed Igą świetlana przyszłość, ale może dobrze, że została sprowadzona na ziemię teraz a nie w kolejnym Wielkim Szlemie.
Ad. 2 No i trafiłem dokładny wynik 2:1 :)
Ad. 3 Mecz przełożony
Ad. 4 Mecz kuriozum. PSG autobus pod własną bramką i obrona Częstochowy + Navas MECZ ŻYCIA. A Barcelona szalenie nieskuteczna i niestrzelony karny przez Messiego zupełnie podciął im skrzydła. Dla mnie to niezrozumiałe, że w pierwszej połowie Barcelona potrafiła oddać 9 celnych strzałów a w drugiej, gdzie statystycznie strzelają więcej bramek swoim rywalom oddała 1 celny strzał.

Także wczoraj 1/3 trafiony typ.

Budżet 97,5 j.

Poniżej kupon na dziś za 2 j (4 x 0,5 j):

Krótka argumentacja typów:
1. Milan przyjechał do Manchesteru bezzębny. Nie spodziewam się żadnej bramki z ich strony, tym bardziej że MU jest ostatnio w kapitalnej formie. Skoro byli w stanie ograć MC na wyjeździe 2:0 to dziś widzę ich pewne zwycięstwo nad włoską drużyną.
Nie rozwodząc się wg mnie dziś będzie 2:0 lub 3:0, co pozwoli gospodarzom już w pierwszym meczu ustawić kwestię awansu.
2. Ajax wg mnie jest jednym z 3 głownych faworytów do finalnego sukcesu oprócz Manchesteru United i Tottków. Obie drużyny mają komfort w lidze i wszystkie siły skupią na tym meczu. Podejrzewam, że YBB raz może ukąsić, więc Ajax sam musi wbić 2-3 bramki.
3. Olympiakos pozamiatał w lidze i 100% rzuca na LE. Arsenal w lidze padaka i wszystkie siły również rzucają na LE. A to oznacza, że będzie strzelanie i to w obie strony. Powtórka wyniku z meczu Olympkiakos - PSV mile widziana :)
4. No i na koniec mój zdecydowany faworyt do wygrania LE, czyli Tottki :) Mou jest zadaniowcem i wygranie LE jest dużo bardziej prawdopodobne niż skończenie w Anglii w TOP 4. Nie będzie LM = nie będzie Mourinho w Tottenhamie po sezonie. A że piłkarze jeszcze gryzą dla niego trwawę to o mobilizację się nie boję. Mimo, że Dynamo jest niewygodnym rywalem i traci mało bramek to dziś gospodarze powinni wypracować dwu bramkową przewagę, bo szczerze na wyjeździe już teraz pachnie 1X ;)

Jak ktoś lubi ryzko to alternatywna wersja:
1. MU wygra do 0
2. Ajax 1 + BTTS
3. Olympiakos 1X + BTTS
4. Tottenham wygra obie połowy

U 0

Gość
Podsumowanie spotkań:
Ad. 1 Ktoś mi wytłumaczy dlaczego MIlan prowadzi grę w Manchesterze, oddaje 2 x więcej strzałów, mimo bardziej znaczących ubytków w składzie? Do tego ze strony Manchestru United doszedł słupek z 0,4 m (pudło na pustą bramkę: https://www.sport.pl/pilka/7,65042,...ow-kompromitacja-pilkarza.html#s=BoxSportImg2) a w 92 minucie Milan strzela na 1:1... Znając życie farciarz Solskjaer w rewanżu zremisuje 2:2...
Ad. 2 Trafiony
Ad. 3 Trafiony
Ad. 4 Trafiony

Także wczoraj 3/4 trafione typy.

Budżet 95,5 j.

1. Ostatnie podejście do Turcji, gdyż ostatnio wyniki są totalnie od czapy. Niemniej patrząc na formę obydwu zespołów każdy inny wynik niż zwycięstwo lidera będzie dużą niespodzianką.
2. Zgodnie ze statystykami z Fctables spodziewana liczba rożnych to over 11,5. Gram bezpieczniej
3. W Typ dnia pojawiła się propozycja ponad 3,5 bramki a ja gram bezpieczniej. Potwierdzenia w H2H pomiędzy zespołami i ich formie dom / wyjazd
4. Zgodnie ze statystykami z Fctables spodziewana liczba rożnych to over 11,46. Gram bezpieczniej
5. Atalanta po prostu musi takie mecze wygrywać zdecydowanie i wszystko na to wskazuje
6. Zgodnie ze statystykami z Fctables spodziewana liczba rożnych to over 10,9. Gram bezpieczniej

U 0

Gość

1. Ostatnie podejście do Turcji, gdyż ostatnio wyniki są totalnie od czapy. Niemniej patrząc na formę obydwu zespołów każdy inny wynik niż zwycięstwo lidera będzie dużą niespodzianką.
2. Zgodnie ze statystykami z Fctables spodziewana liczba rożnych to over 11,5. Gram bezpieczniej
3. W Typ dnia pojawiła się propozycja ponad 3,5 bramki a ja gram bezpieczniej. Potwierdzenia w H2H pomiędzy zespołami i ich formie dom / wyjazd
4. Zgodnie ze statystykami z Fctables spodziewana liczba rożnych to over 11,46. Gram bezpieczniej
5. Atalanta po prostu musi takie mecze wygrywać zdecydowanie i wszystko na to wskazuje
6. Zgodnie ze statystykami z Fctables spodziewana liczba rożnych to over 10,9. Gram bezpieczniej
Fctables ma gorszą skuteczność ode mnie i ostatni raz zagrałem na rogi bazując na ich wytycznych:

Budżet 93,5 j.

Dziś wcielam się w rolę obserwatora, gdyż w soboty mam najgorsze wyniki i myślę poważnie nad jutrzejszym zwycięskim kuponem :)

Dla zainteresowanych rozpiska jak ja to widzę:

U 0

Gość
Na początek wrzucam takie krótkie zestawienie wczorajszego dnia:

A teraz mój punkt widzenia, z którego będzie wynikała dalsza taktyka gry:

W każdej lidze po COVID-owych wynikach od czapy, dziwnych liderach, powoli następuje powrót do normalności i na miejsca premiowane grą w pucharach wracają "zasłużone firmy" (użytkownik Rondani używa innego określenia, niemniej moje mi się bardzo podoba).
A co to oznacza dla każdej ligi napiszę poniżej:

1. Anglia:
4 miejsca w LM w ostatnich czasach należały do: MC, MU, Chelsea i LIVERPOOL-u.
5-6 miejsce dające grę w LE to z kolei Leicester / Tottenham / Arsenal
Co nam się zatem nie podoba w obecnym układzie tabeli?
- 3 miejsce Leicester (wiadomo, że jakiś czas temu wpadło im mistrzostwo, ale jak to się mówi "raz na rok to i kura pier...".
- 5 miejsce WHU
- 8 miejsce LIverpoolu

Wczoraj Everton już dał przykład jakich wyników możemy się spodziewać.

Dziś gramy na Manchester United po eleganckim kursie 1,9, opcja 1 + BTTS jest też wielce prawdopodobna.

Leicester jak nie zdobędzie 3 punktów z Sheffield to będzie skandal, ale mecz nie do ruszania za większą stawkę.

Arsenal - Tottenham wg mnie "czysto sportowo" będzie X2 + BTTS (zastanawia mnie czy może będzie wymiana liga angielska za awans w LE, bo na którymś etapie drużyny na siebie trafia --> jeśli dziś będzie czysta 2 to w LE gram na awans Arsenalu :)

Jutro Liverpool czysta 2.

2. Francja
Jak spojrzymy na ten kraj to myślimy PSG i długo długo nic...
Lille nie ma żadnych szans na zdetronizowanie Paryżan.

Stąd na dziś mamy 1 piękny typ Monaco pokona Lille po kursie 2,5.
PSG z handi -1,5 bramki można zagrać z zamkniętymi oczami.

3. Hiszpania:
Jak już wiele razy pisałem Atletico Madryt nie zdobędzie mistrzostwa.
Wczoraj mieliśmy kolejny popis Atletico i takie kwiatki będą się powtarzać dopóki nie przegoni ich Real lub Barcelona.

Dziś gramy zwycięstwo Sevilli, żeby umocniła się na miejscu premiowanym grą w LM, gdzie ich miejsce :)

4. Niemcy:
Tutaj do schematu drużyn grających regularnie w LM nie pasuje jeden element --> EINTRACHT FRANKFURT na 4 miejscu.
Już w najbliższym czasie wskakuje tam Borussia Dortmund zatem dziś:

Pewne zwycięstwo RB Lipsk po super kursie (polecam również 1 + BTTS).

5. Włochy:
Przyznam, że tutaj jest wszystko zgodnie z planem. Jedynie dziwi miejsce Juventusu, który przyzwyczaił nas do dominacji na swoim podówku. Dziś mamy 2 ciekawe mecze:

Juventus zwycięstwo na wyjeździe nie podlega dyskusji.
Mam ogromny problem z meczem Milan - Napoli, ale na logikę najbardziej mi pasuje bramkowy remis, który bardzo ucieszy Juventus (wątpię, żeby Milan przegrał, ale kto wie...)

Jak tylko to poskładam w 1 kupon to od razu wrzucę, dziś wysoka stawka (łącznie 20 j)

Budżet 93,5 j.

Pierwszy kupon za 1 j (10 x 0,1 j):

Drugi kupon za 2 j (8 x 0,25 j):

Trzeci kupon za 2 j (4 x 0,5 j):

Czwarty kupon za 2 j (4 x 0,5 j):

Piąty kupon za 3 j (5 x 0,5 j):

Kuponów sporo, ale w niedzielę mam najlepsze wyniki na przestrzeni lat ;)
Ostatni kupon za 10 j będę grał później i nie wiem czy dam radę wstawić :(

U 0

Gość
Wczorajszy dzień to najgorsza niedziela dla mnie od kilku miesięcy. Posypało remisami, ogólnie bardzo mało bramek padało a kwintesencją były domowe porażki Fenerbahce i PSG.

Co do Anglii to wiele się nie pomyliłem --> zwycięstwo MU, Brighton i Leicester. Zdziwiła mnie tylko porażka Tottków.

Francja KATASTROFA. Monaco nieuznana bramka po VAR i remis. A PSG to KOMPROMITACJA.

Hiszpania tylko 1 mecz i Sevilla wygrała.

Niemcy --> do 1 i BTTS zabrakło nieuznanej bramki Lipska... standardowo po VAR.

Włochy --> Juvenus na luzie a Napoli sprawiło małą niespodziankę na wyjeździe.

Jako, że było mało bramek to na 5 kuponów żaden nie wszedł i budżet zmalał o 20 j...

Budżet 73,5 j.

Stawka 2j (2 x 1j):

Aktualizacja: Już pierwszy mecz w siatkę położył kupon, więc początek tygodnia na czerwono :(

I standard to co kocham:

U 0

Usunięty użytkownik 168903

Gość
porazka Tottenhamu nei jest zadna niespodzianka. Zorientowalem sie i odkrecilem

Raz ze pelno ludzi gralo ze tottenham wygra bo walczy o top 4 wiec byla powazna kasa januszy do zebrania z rynku

A dwa ze naglosniono jak to Aubameyang zostal ukarny odsunieciem od meczu i przez kilka godzin trabiono jakie to powazn oslabienie itp
Tak z etylko Arsenal i Arsenal. Moglem to odpowiednio wczesnie zinterpretowac i walnac podwojnie na Arsenal po zagraniu na tottenham ale i tak nie jest zle

U 0

Gość
Budżet 73,5 j.

Stawka 2j (2 x 1j):

Króka analiza wczorajszej taśmy zagranej w pośpiechu:
1. Drużyna z drugiego miejsca w tabeli przegrywa z 7 drużyną we własnej hali, gdzie do tej pory regularnie łoiły rywalki...
2. VAR w roli glównej...
3. St. Pauli do wczorajszego meczu było na drugim miejscu w lidze pod względem formy. Wpadka z drużyną bez formy...
4. Barcelona jako jedyna nie zawiodła :)
5. Braga po świetnej pierwszej połowie postanowiła nie wyjść na boisko w drugiej tylko wystawili 11 manekinów. Gospodarze zorientowali się w tym dopiero pod koniec meczu, stąd tylko remis.

Trafiony 1/5 typów, co wymusza zmianę taktyki.

Budżet 71,5 j.

Poniżej kupon na dziś za 1 j:

1. Karatsev pokazał się w tym roku z super strony w turniejach najwyższej rangi. Już w zeszłym roku łoił wszystkich w turniejach niższej rangi i powoli budował swój ranking. Dziś gra z przyzwoitym zadownikiem, któremu jednak brakuje jakiegoś zdecydowanego błysku. Ciekawym typem też jest zwycięstwo Karatseva w pierwszym secie, gdyż ma on już za sobą jedno spotkanie na tych kortach i jest trochę lepiej do nich zaadoptowany :)
2 i 3. Liga koreańska jest BARDZO PRZEWIDYWALNA. O mistrzostwo walczą zawsze 2 te same drużyny i z reguły idą w punktacji łeb w łeb. Na samym początku Jenobuk zaliczył falstart na wyjeżdzie to w ostatniej kolejce to samo potwórzył Ulsan i mamy znów równowagę. Dziś spodziewam się, że solidarnie wpadną im 3 punkty. Większym ryzykiem jest obarczony mecz Ulsan z Jeju i tam wg mnie zdecyduje 1 bramka. Jenobuk powinien wygrać różnicą 2 goli, ale gram bezpieczniejszy wariant.

U 0

Gość
Karatsev zgodnie z planem wygrał pierwszego seta i cały mecz, chociaż łatwo nie było.
Jenobuk wygrał 3:2.
Ulsan do przerwy remisował, żeby utrzymywać status quo z Jenobukiem, ale w drugiej połowie znając wynik rywali powinni przycisnąć i wygrać 1:0 :)

U 0

Gość
Karatsev zgodnie z planem wygrał pierwszego seta i cały mecz, chociaż łatwo nie było.
Jenobuk wygrał 3:2.
Ulsan do przerwy remisował, żeby utrzymywać status quo z Jenobukiem, ale w drugiej połowie znając wynik rywali powinni przycisnąć i wygrać 1:0 :)
I skończyło się 0:0. Ręce mi opadły... Dziś już tylko obserwuję, gdyż mam serdecznie dosyć wszystkiego

U 0

Gość
Dziś też obserwuję, ale mam wrażenie, że jak w dniu wczorajszym znów wejdą typy "januszowe":
Chelsea 1
Bayern 1 z handi

U 0

Gość
Dziś też obserwuję, ale mam wrażenie, że jak w dniu wczorajszym znów wejdą typy "januszowe":
Chelsea 1
Bayern 1 z handi
Klątwa 1 błędu wiecznie żywa ;) Oczywiście gospodarze solidarnie wygrali, ale handicap się pojawił nie tam gdzie go widziałem.

Budżet 70,5 j.

Poniżej kupon na dziś za 0,5 j:

1. Shapovalov jest bardzo regularnym tenisistą z dobrym serwisem. Gra dziś z dość chimerycznym Francuzem i jeśli utrzyma swój poziom na spokojnie wygra w 2 setach.
2. Kontynuuję grę na Karatseva. Taki kurs to dla mnie prezent od bukmacherów :)
3. Harris gra turniej życia a Nishikori powoli wraca do formy sprzed 2020 roku, gdy był w topie. Mecz 50/50, a kurs lepszy na Harrisa, więc tam idą moje pieniądze.
4. Zenit przeciwko lepszym zespołom (którym na pewno jest Baskonia) nie rzuca dużej ilości punktów. Granica 80 pkt. nie powinna zostać tutaj przekroczona i widzę tutaj +- 75 ze strony gospodarzy.
5. To, że dziś wygra Fenerbahce jest raczej pewne i myślę, że będzie to 8-10 punktów różnicy. Gram trochę bezpieczniej.
6. Na deser awans Glasgow Rangers, czyli najpewniejszy typ dnia :)

U 0

Gość
Klątwa 1 błędu wiecznie żywa ;) Oczywiście gospodarze solidarnie wygrali, ale handicap się pojawił nie tam gdzie go widziałem.

Budżet 70,5 j.

1. Shapovalov jest bardzo regularnym tenisistą z dobrym serwisem. Gra dziś z dość chimerycznym Francuzem i jeśli utrzyma swój poziom na spokojnie wygra w 2 setach.
3. Harris gra turniej życia a Nishikori powoli wraca do formy sprzed 2020 roku, gdy był w topie. Mecz 50/50, a kurs lepszy na Harrisa, więc tam idą moje pieniądze.
4. Zenit przeciwko lepszym zespołom (którym na pewno jest Baskonia) nie rzuca dużej ilości punktów. Granica 80 pkt. nie powinna zostać tutaj przekroczona i widzę tutaj +- 75 ze strony gospodarzy.
5. To, że dziś wygra Fenerbahce jest raczej pewne i myślę, że będzie to 8-10 punktów różnicy. Gram trochę bezpieczniej.
No no 6/7 trafione i szykujemy się na deser. Sypie już niespodziankami w LE i oby o 21 ich już nie było...

Arsenal i Tottki niezłe wałki odstawiły. Z tym, że Arsenal mógł przegrać 0:1 po kursie 7 a Tottki stracili o 1 bramkę za dużo i dogrywka... Przecież jak oni odpadną to już nic Mourinho nie uratuje...

Aktualizacja: Tottki odpadły i będzie polowanie na czarownicE. Rangers 0:1, więc klątwa 1 błędu w połowie zmaterializowana... Jak nie wejdzie to do końca tygodnia nic już nie piszę i zamykam się w sobie

U 0

Gość

Budżet 70,5 j.

Kótkie podsumowanie zeszłęgo tygodnia:
Co nie postawię to się wkrada co najmniej 1 błąd i się wszystkiego człowiekowi odechciewa...

Budżet 70 j.

Poniżej kupon na dziś - rozgrzewka za 0,1 j:

1. Hiszpanka Bolsova Zodianov jest w bardzo dobrej formie a Flipkiens to już za przeproszeniem " tenisowa babcia" i nie widzę dla niej większych szans na zwycięstwo w tym pojedynku. Kurs całkiem elegancki --> powinno być łatwo i przyjemnie.
2. Czeszka Krejcikowa jet w świetnej formie i tutaj nie widzę innej opcji niż szybkie zwycięstwo w 2 setach.
3. Nasza Magda jest po operacji i nie wiadomo czego się po niej spodziewać. Na pewno potrzebuje trochę czasu, żeby złapać odpowiedni rytm i czucie na korcie. Trafia na 16 latkę z USA, która jest leworęczna i będzie niesiona dopingiem kibiców. To młoda i bardzo utalentowana tenisistka, która jest porównywana do Cori Gauff. Wiadomo, że jeszcze nie ten poziom, ale siostry Williams w końcu będą miały godne następczynie.
4. A jednak tym razem gram na "tenisową pra-babcię" :) Mam nadzieję, że Venus pokaże, że i 40 latka potrafi ;) Prestiżowy turniej, więc liczę, że w pierwszej rundzie jeszcze starsza z sióstr Williams sobie poradzi. Serwis będzie siedzieć to da radę, bo rywalka nie należy do hegemonów.
5. Red Star w razie zwycięstwa wskakuje na 3 miejsce barażowe. Rywale to środek tabeli, więc mają spokojny byt i porażka jakoś mocno ich nie zaboli.
6. Łapiemy Colorado Avalanche po eleganckim kursie 1,8. Wczoraj było 5:1 dla nich w identycznej konfiguracji i nie widzę jakiś przesłanek, żeby dziś wynik miał być diametralnie inny.

U 0

Gość
Budżet 70 j.

Poniżej kupon na dziś - rozgrzewka za 0,1 j:

Krótkie podsumowanie ostatniego kuponu:
Dobrze, że stawka była tylko 0,1 j, gdyż wszedł tylko 1 i 6 typ.

Budżet 69,9 j.

Poniżej kupon na dziś - 2,5 j:

1. Bułgaria jest w bardzo kiepskiej formie i wygrała zaledwie 2 spotkania na 22 rozegrane. Szwajcaria niezbyt dobrze radziła sobie ostatnio w Lidze Narodów, ale miała zdecydowanie silniejszych przeciwników niż dzisiejsi gospodarze. Patrząc na potencjał obydwu drużyn dziś pewne zwycięstwo gości
2. Dania była jedną z rewelacji ostatniej Ligi Narodów. Myślę, że Duńczycy dziś pewnie zwyciężą i ciekawym typem jest również, że strzelą co najmniej 2 bramki
3. Zwycięstwo Rumunii to dla mnie value bet, patrząc na formę obydwu zespołów
4. Powinna być formalność
5. Jak wyżej.

Ze swojej strony radzę uważać grając na Niemców, Polaków i wysokie zwycięstwo Anglii (handi -6,5 i wyżej.). W tych 3 meczach widzę potencjalne niespodzianki

U 0

Gość
Krótkie podsumowanie ostatniego kuponu:
Dobrze, że stawka była tylko 0,1 j, gdyż wszedł tylko 1 i 6 typ.

Budżet 69,9 j.

Poniżej kupon na dziś - 2,5 j:

1. Bułgaria jest w bardzo kiepskiej formie i wygrała zaledwie 2 spotkania na 22 rozegrane. Szwajcaria niezbyt dobrze radziła sobie ostatnio w Lidze Narodów, ale miała zdecydowanie silniejszych przeciwników niż dzisiejsi gospodarze. Patrząc na potencjał obydwu drużyn dziś pewne zwycięstwo gości
2. Dania była jedną z rewelacji ostatniej Ligi Narodów. Myślę, że Duńczycy dziś pewnie zwyciężą i ciekawym typem jest również, że strzelą co najmniej 2 bramki
3. Zwycięstwo Rumunii to dla mnie value bet, patrząc na formę obydwu zespołów
4. Powinna być formalność
5. Jak wyżej.

Ze swojej strony radzę uważać grając na Niemców, Polaków i wysokie zwycięstwo Anglii (handi -6,5 i wyżej.). W tych 3 meczach widzę potencjalne niespodzianki
Co zrobiła HISZPANIA??????????????????????????????????

Do góry Bottom