Hoffenheim Win + Corner Over 4.5 + Molde Kartki Over 0.5 = @ 1.72 Bwin
Hoffenheim - Molde G 18:55 I 25.01 (0:2 Ale JAJA ja nie moglem tego wycofac przed meczem a zawyczaj moglem robic cash-outy z Build bet ale odziwo nie tutaj kontrowac tego nie mialem jak ale cos zle wybory mam , bardziej myslalem ze remis tutaj jak juz , szkoda tych roznych bo ile tam bylo 13?
Na początku powiem tak, ze nie zagrałem tego za tyle ile chciałem, bo jakiś limit mi wskoczył na to g... do wysokości 68£, komedia , owszem wyskoczyło mi ze mogę zagrać maks za tyle a ja jak taki cymbał nie pomyślałem i wcisnąłem i przyjęło mi po mniejszej kwocie, mowie dobra zrobię Cash-out-a... co ty nie można zrobić jak zawsze można było zrobic to teraz nie. Mało ze kurs zbytnio nie opłacalny to to zagrałem. qrw...machlem na to ręką, chyba dlatego ze trzymam dyscyplinę to miałem ciśnienie zeby zagrać, jeszcze będzie komedia jak ten Hoffenhaim zremisuje, ale dobra ze poszło w świat a jak juz nie mogę tego odwrócić nawet kontra to napisze do tego czegoś analizę, mini analiza, dlaczego tak, a nie inaczej.
Po minelem w tym meczu stawianie(dostawienie) ponizej nawet 4,5 bramki czy wiecej, poniewaz trudo uwierzyc w to ze ten mecz moze zakonczyc sie bezbramkowym wynikiem. Molde to druzyna ofensywana, ogolnie podsumowujac Norwsekie druzyny i ta liga jest bramkostrzelna i wiele pada bramek z udzialem tych druzyn czy to w pucharach a tym bardziej w lidze. Po prostu na prowadzony ofensywny styl druzyn a nie stawianie na obrone. Hoffenheim mimo to ze gra w oslabieniu to nie robi duzej roznicy, poprostu ja traktuje Molde jak taka Legie i mysle ze taka Legia miala by szanse rywalizowac usiebie jak rowny z rownym, a wezmy pod uwage ze Norwegowie(Molde) ostatni mecz na najwyzszym profesjonalnym poziomie rozegrali 19 grudnia nie lczac tej rywalizacji z Hoffenheim , owszem gdzies trenowali , pszyszykowywali sie do meczu.
Molde 3:3 Hoffenheim niesamowita przewaga Niemieckiej drużyny w kreowaniu szans na oczekiwane gole , wyglądała tak w ostatnim meczu 1.68 - 5.06 , rzadko sie zdarza tak wysoki wskaźnik , zazwyczaj jak jest spora przewaga to 2,50 xG to bardzo duzo, a tutaj rzadko spotykana sytuacja, wiec tak z ciekawości nawet ,można zobaczyć jak to wyglądało, ale jak wiemy, każdy mecz jest inny i niema zanadto tym sie sugerować jednak grze, na pewno większy potencjał jest do uwolnienia po stronie gospodarzy.
Norwegowie w meczu u siebie mieli sporo szczęścia że zremisowali, na diagramie widać różnice w bramkach oczekiwanych xG 1.68 do 5.06 na korzyść gości, wystarczy zwrócić uwagę po prawej stronie na duże "kola" te czarne duże, gdzie oznaczają zmarnowane duże szanse przez Hoffenheim a było ich 8, z czego 3 wykorzystali(zolte kolka) a 5 zmarnowali a oddali strzalow 25. Przewaga nie była wielka bo 56% ,dlatego to pokazuje jak duzo sie dzialo pod bramka Norwegow a jeszcze bardziej oczekuje tego ze te posiadanie bedzie wieksze w domu w Hoffenheim gdzie mieli w trzech meczach z lepszymi przeciwnikami niz Molde srednio w posiadaniu ponad 65% a co za tym idzie , sadze ze przebija ta niska linie na rzuty rozne jaka jest 4,5 , ponieważ patrząc na to, jakie mieli posiadanie usiebie to wszystkie te trzy mecze prowadzili pod wazgledem gry i tak mieli średnio prawie 7 rzutów różnych. Molde z tymi drużynami lepszymi na wiele rzutów zezwala wiec linia na over 6,5 jest do przyjacia na Hoffenheim.
Idąc dalej takim tokiem myślenia jeżeli Hoffenheim będzie większym posiadaniu piłki to logiczne jest ze Molde będzie ryzykowało na granicy faulu, aby odebrać ta piłkę wiec możliwe jest ze ta minimum jedna kartka zostanie wyciognieta przez sedziego.
Nie wiem, w jakim ustawieniu wyjdzie Hoffenheim i czy nawet będzie grał drugim garniturem to i tak jest z decydowanym faworytem, choć sadze ze "wieśniaki" wyjdą w podstawowym zestawieniu i mogą się oszczędzać przy prowadzeniu, ale również trzeba miec na uwadze to ze dzisiaj wraca A.Kramaric który opublikował dla drużyny 0.70 xG! i on był zaangażowany w prawie polowe bramek w Bundeslidze strzelonych przez Hoffenheim(36 Goli). Czy zagra w jednej połowie, czy w oby dwóch , trudno powiedzieć , może nie zagra wogole, ale sadze ze może wejść treningowo, aby rozruszać sie w koncu, bo to dobry mecz do tego, taki towarzyski hehe.
Molde w zakończonym sezonie jak na ta bramkostrzelna ligę opublikowało tylko 1.26 xG zajmując 2 miejsce , wiec ten wskaźnik jak na druga drużynę ligi Norweskiej i tyle co strzela sie tam goli nie powala. Po prostu Molde wychodzac z tej grupy nie maiala silnych przeciwnikow walce o drugie miejsce Dundlak i Rapid , tam nawet jakby Dundlak by wyszedł z tej grupy to by mnie nie zdziwiło.
Powiedzmy tak Hoffenheim nawet gdy wyjdzie w polowie rezerwowym ustawieniu i tak będzie miała spora przewagę na drużyna która nie jest w rytmie meczowym, a jaka przewagę mieli to "cud" dla Maltę ze nie skończyło sie tam większym wynikiem. Po prostu Molde jeżeli chce cos zrobic to musi sama otworzyc gre i ofensywnie za atakować, a to pozwoli na pozostawienie wolnej przestrzeni w obronie, wiec jeżeli masz wynik 3-3 to dalej masz szanse awansować, wiec nie sadze ze Molde będzie stać sie przyglądać ten wynik prowokuje ich do dzialania aHoffenheim bedzie mial wiele okazji do zdobycia goli, kurs na ten mecz 1,28/30 - śmierdzący i jedynie taki Build bet lepiej zagrać niż stawiać większe pieniądze, ale trudno uwierzyć jest tutaj w remis zero zero.
Alternatywny zaklad Over 6,5 roznych po kursie 1.87 ale nie wiem jak Hoffenheim sie zachowa po strzelonej bramce, najlepiej by bylo jakby czesc druzyny wyszla tutaj rezerwami sadze w tedy czy to bedzie prowadzenie mniejsze czy wieksze bedzie wieksza chec pokazania sie a co za tym idzie kreowania ofensywnych stylu gry..