S
54,5K
spider-official
Użytkownik
Lipa 12 punktów i On chyba te punkty do przerwy zdobył a później już nic.Michael Porter(Denver) Over 13.5 pkt @ 1.77 STS
Denver vs Portland G 04:05 I 24.02
Nie, Nie, nie mam żadnego zakładu opartego na informacjach kto in, kto out. Wczoraj była taka sytuacja w Dallas gdzie wypadł Porzingis a swoje miał robić Kleber i w STSie była okazja gry na overy pkt 6,5 oraz zbiorki 5,5 w obu przypadkach linie lub kursy spadły na over ale uznałem ze pod względem punktacji jest z byt "daleko" w hierarchii i to było dobre posunięcie, bo nie przekroczył linii punktowej, jak i również zbiórek a co ciekawe 5 zbiorek miał już chyba po pierwszej połowie i o dziwo nie przebił tej lini, ale ktoś łyknął over punktowy i pożegnał sie z pieniędzmi, bo po jakimś czasie sts zdjął zakład, wiec spokojnie trzymam rękę na pulsie.
Dla tych, co nie mogą wytrzymać i chcą pograć którąś z propozycji na dzisiejsza noc to jedna z nich racjonalnie może być Michaela Porter Jr. Gdzie linia jest ustawiona na 13,5 punktach a w obu projekcjach, jakich mam dostępnych szacowane jest ponad 17 punktów, wiec mamy spory margines błędu, taka projekcja nie jest bez powodu oszacowana na te 17 pkt a nie ktorzy bukmacherzy z mienili linie na 14,5.
Ponieważ M.Porter ma łaskawy pojedynek z beznadziejnymi broniącymi Portland , którzy wczoraj ze zezwolili na około 130 punktów Phoenix ich tempo to 29 miejsce. Wiec rzucone tyle punktów świadczy o słabej obronie i to potwierdzają dane statystyczne Portland zajmuje 30 miejsce ze zezwalajac na 117.7 na 100 posiadań.-Portland ze zezwala na 63% skuteczności spod kosza będąc w środku ligowego rankingu, ale jeszcze gorzej się spisują zezwalając za 3 punkty ze skutecznością 46% będąc na ostatnim miejscu w lidze.
Również należy zaznaczyć ze jest to mecz z jedena z największych sum punktowych na dzisiejszym rozkładzie według bukmacherów, wiec Porter może tutaj dobrze wyglądać na tle kontuzji, jakie Denver w obecnym czasie ma, czyli Dozier,JM Green, Millsap czy Harris są poza gra, a to wiąże sie z większa okazja na minuty a co za tym i punkty. W ostatnich siedmiu meczach średnia 12,5 punktów na mecz, ale pojedynek sprzyja, aby przebić linie, tym bardziej ze Porter kreci sie kolo 40-procentowej skuteczności za trzy a Portland w obronie przeciwko strzałą za łuku są martwi.