>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [96]

Status
Zamknięty.
G 11,6K

gzjjr

Użytkownik
Kto komentuje Nadala na Eurosport? Nadal ledwo co się broni a ci gadają ze grek nie będzie miał łatwo haha. Nadal przy serwisie greka nie istnieje, wygląda jak zagubione dziecko.

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Kto komentuje Nadala na Eurosport? Nadal ledwo co się broni a ci gadają ze grek nie będzie miał łatwo haha. Nadal przy serwisie greka nie istnieje, wygląda jak zagubione dziecko.
Nie lekcewaz starych mistrzow

G 0

gubernator_nh

Gość
Nadal mnie wnerwił, ide spać jak @tomcioomen666 :eek: , łezki się cisną do oczu, chcę przespać :ROFLMAO:tą porażkę jako kibic Nadala i gracz u buka. W pracy mnie męczą, praca z ludźmi w każdym aspekcie jest ciężka, ale nie poddam się, nie pójdę spać na długo, max drzemka 20 minutowa :cool:

G 11,6K

gzjjr

Użytkownik
J
Nadal mnie wnerwił, ide spać jak @tomcioomen666 :eek: , łezki się cisną do oczu, chcę przespać :ROFLMAO:tą porażkę jako kibic Nadala i gracz u buka. W pracy mnie męczą, praca z ludźmi w każdym aspekcie jest ciężka, ale nie poddam się, nie pójdę spać na długo, max drzemka 20 minutowa :cool:
Jego czas już minął, dzisiejszy dzień to pokazał. Tak samo jak mija Messiego, czasu nie oszukasz

bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik
Fenerbahce +2,5 seta w okolicach @ 1.85 22bet

ugrają jednego seta, to są można powiedzieć derby w Turcji, tam jest walka o każdą piłkę a Vakifbankowi też się zdarza gorszy moment.

erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
Gorica Rijeka
Powyżej 2.5 gola
1.80 fortuna
Rachunki z weekendu do wyrownania, lecimy progresją na over

Ostatnia edycja:
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
HC DAVOS - AMBRI-PIOTTA 1 1.70