Petrasek już od dłuższego czasu kontuzjowany, a Piątkowskiego Raków sprzedał, ale wiosnę jeszcze zagra w Rakowie. Nie rozpędzałbym się z bramkami Legii - na konferencji przedmeczowej Michniewicz stwierdził, że czasy przewagi kadrowej Legii minęły i jutro do dyspozycji będzie miał 16 zawodników. Jeśli to jest łączna suma piłkarzy z bramkarzami, to nie najlepiej świadczy o Legii, że 20 meczowej nie jest w stanie zebrać, nawet w erze covidu. Źle się tam dzieje. Raków przegrał, jak Legia, ale jednak mimo wszystko zaprezentował się lepiej. No i grali oni na najlepszą obronę ligi, a Legia nie potrafiła strzelić bramki najgorszej defensywie. Nawet biorąc na poprawkę, że Janicki wniósł trochę doświadczenia i będą się lepiej prezentować w tyłach, to jednak nie wypada mistrzowi Polski kończyć meczu bez bramki z takim Podbeskidziem, tracącym hurtem bramki.Legia-Raków
Legia powyżej 1,5 gola 2.02
Raków bez Petraska i Piątkowskiego sporo traci w grze defensywnej.
Właśnie zauważyłem cytaty z konferencji źle się w Legii dzieje jeśli takie liczby są na treningach. Nie wiem kto wypadł dokładnie. Nawet w 11 mają mocny sklad gorzej już z rotacją. A w sprawie Piątkowksiego to przepraszam za niedociągnięcie , gdzieś mi uciekła informacja ze zostaje na wiosnę.Petrasek już od dłuższego czasu kontuzjowany, a Piątkowskiego Raków sprzedał, ale wiosnę jeszcze zagra w Rakowie. Nie rozpędzałbym się z bramkami Legii - na konferencji przedmeczowej Michniewicz stwierdził, że czasy przewagi kadrowej Legii minęły i jutro do dyspozycji będzie miał 16 zawodników. Jeśli to jest łączna suma piłkarzy z bramkarzami, to nie najlepiej świadczy o Legii, że 20 meczowej nie jest w stanie zebrać, nawet w erze covidu. Źle się tam dzieje. Raków przegrał, jak Legia, ale jednak mimo wszystko zaprezentował się lepiej. No i grali oni na najlepszą obronę ligi, a Legia nie potrafiła strzelić bramki najgorszej defensywie. Nawet biorąc na poprawkę, że Janicki wniósł trochę doświadczenia i będą się lepiej prezentować w tyłach, to jednak nie wypada mistrzowi Polski kończyć meczu bez bramki z takim Podbeskidziem, tracącym hurtem bramki.