Ani słowa o derbach Italii w temacie
Serie A? No to na szybko AKO z
fortuny pod mecz. Zacznijmy od kartek (tu może być najtrudniej bo sędziuje Doverii, który zawsze pozwala piłkarzom na zbyt wiele. Przeważnie pokazuje 2, 3 kartki, od święta 4 lub 5. Tu mamy jednak bardzo ważny mecz w kontekście czołówki tabeli, w dodatku mega prestiżowy, Conte przeciw swojemu klubowi, któremu dał wszystko/który mu dał wszystko (niepotrzebne skreślić), na pewno nakręci swoich podopiecznych. Historia spotkań pokazuje (sprawdziłem na szybko ostatnie 3 mecze) że te 4 żółte kartki w rywalizacji Juve z Interem padały. W tym kierunku dziś idę i over 3.5 żk za 1.35 będzie składową mojego kuponu.
Dodatkowo Inter jest zespołem mocno grającym skrzydłami, nabijającym sporo rożnych, ostatnie 5 spotkań (5, 7, 10, 3, 8). Juventus z kolei (10, 6, 4, 7, 5). W nawiasach liczby nabijane tylko przez dzisiejszych aktorów głównego
dania Serie A! Najniższa linia na rożne w
fortunie to 8.5 po kursie 1.42 i biorę do mojego tripla, który zamyka...
BTS, czyli popularne obie strzelą. Tak jak pisałem mega ważny mecz dla obu zespołów, z których każdy celuje w Scudetto. W obu drużynach ma kto strzelać, w formie są Lukaku, Ronaldo, wraca Morata, choć mam przeczucie że to może być wieczór Lautaro Martineza. Oto składy:
Inter: Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Hakimi, Barella, Brozovic, Vidal, Young; R Lukaku, Lautaro Martinez
Inter ławka: Padelli, Radu, Gagliardini, Alexis Sanchez, Kolarov, Sensi, A Ranocchia, Perisic, Eriksen, Darmian, Pinamonti
Juventus: Szczesny; Danilo, Bonucci, Chiellini, Frabotta; Chiesa, Rabiot, Bentancur, Ramsey; Morata, Ronaldo
Juventus ławka: Pinsoglio, Garofani, Buffon, Arthur, McKennie, Demiral, Bernardeschi, Di Pardo, Dragusin, Fagioli, Kulusevski, F Ranocchia
Podsumowując:
over 3.5 żk - 1,35
over 8.5 rr - 1.42
bts - 1,68
AKO: 3,67 (zawiera 14% happy hours)
Grazie, tyle ode mnie, dobrego wieczoru. Obyśmy byli świadkami doskonałego spotkania