>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Babek typuje

U 0

Usunięty użytkownik 172463

Gość
Witam wszystkich, do tej pory głównie czytałem, teraz postanowiłem dać coś od siebie.

Póki co na dzisiaj dubelek

/1/
Jagiellonia vs. Warta 1 2.15
Eintracht Frankfurt vs Borussia Dortmund 2 2.05

ako 4.41 kurs z etoto

Jaga moim zdaniem o klasę lepsza i takie mecze powinna wygrywać, biorąc pod uwagę ich aspirację, miejsce w tabeli i przede wszystkim potencjał w ofensywie. Borussia po kursie ponad dwa zawsze warta gry, szczególnie, że ostatnio uwalila kupony u siebie i odpoczywała w LM grając, aby dograć. Widzę tu potencjał na kasę, zobaczymy.

Ostatnio zmieniony przez nieznany:
U 0

Gość
/2/ Al Ain vs Aiman live puchar UAE typ 1 DNB kurs 3.0 STS 60 MIN 0-1 Home lepsi, w mocnym składzie, oglądam i w zeszłym roku zaszli daleko, pre 1.3 i leciał. Wyciagna.

U 0

Gość
Próbujemy na wieczór

/3/
2. Połowa @ 2.15
Botafogo PB vs Treze
POŁOWA Z WIĘKSZĄ SUMĄ GOLI
Więcej niż 2.5 @ 1.80
Cadiz vs FC Barcelona
WIĘCEJ/MNIEJ SUMA CELNYCH STRZAŁÓW - GOSPODARZE

ako @ 3.87

/4/
Arsenal Sarandi vs Racing Club 1 2.20

etoto

U 0

Gość
Próbujemy na wieczór

/3/
2. Połowa @ 2.15
Botafogo PB vs Treze
POŁOWA Z WIĘKSZĄ SUMĄ GOLI
Więcej niż 2.5 @ 1.80
Cadiz vs FC Barcelona
WIĘCEJ/MNIEJ SUMA CELNYCH STRZAŁÓW - GOSPODARZE

ako @ 3.87

/4/
Arsenal Sarandi vs Racing Club 1 2.20

etoto

U 0

Gość
/5/ ako 3.85 etoto

Oglądałem ostatnią, sensacyjną porażkę Angoli po kursie 1.1 byli zdecydowanie lepsi, ale myśleli że mecz sam się wygra. Dostali bramkę z rogu pod koniec, potem już sila złego na jednego - nerwy i nawet karnego skopali. Angola ma spore tradycje w tym turnieju, gram dwójkę.

Na dobitke AFC, myślę że któryś z Chińskich zespołów zgarnie puchar, więc myślę że tutaj 1 ale jako iż nie mam opcji na awans w etoto to gram bezpiecznie Dnb

Data wydarzenia06/12/2020 14:30
DyscyplinaPiłka nożna
LigaCOSAFA Mistrzostwa U20
WydarzenieBotswana U20 vs Angola U20
ZakładAngola U20
Rodzaj zakładu1X2 MECZ
Kurs2.45
StatusOtwarty

Data wydarzenia06/12/2020 11:00
DyscyplinaPiłka nożna
LigaAFC Liga Mistrzów
WydarzenieBeijing Guoan vs FC Tokyo
ZakładBeijing Guoan
Rodzaj zakładuREMIS = ZWROT
Kurs1.57
StatusOtwarty

U 0

Gość
/6/ ako 3.52 etoto Skolwin live 10 minuta 0-0 i siatka pre pożyczona z typu dnia od kolegi ill-be-back

Data wydarzenia06/12/2020 20:30
DyscyplinaSiatkówka
LigaPolska - LSK [K]
WydarzenieBKS Bielsko-Biała [K] vs ŁKS Commercecon Łódź [K]
ZakładWięcej niż 177.5
Rodzaj zakładuWIĘCEJ/MNIEJ SUMA PUNKTÓW
Kurs1.90
StatusOtwarty
Data wydarzenia06/12/2020 12:00
DyscyplinaPiłka nożna
LigaPolska - 3. liga - Grupa II
WydarzenieŚwit Skolwin vs Pomorzanin Toruń [0:0]
ZakładŚwit Skolwin
Rodzaj zakładu1X2 1. POŁOWA Zakłady na żywo
Kurs1.86
StatusOtwarty

U 0

Gość
/7/ ako @5.23 etoto

Puszcza Niepołomice vs Sandecja Nowy Sącz Więcej niż 1.5 gola @ 2.55 live 48 minuta
Neil Robertson vs Judd Trump liczba setek over 4.5 pre 2.05 typ pożyczony od psotnick

U 0

Gość
/5/ ako 3.85 etoto

Oglądałem ostatnią, sensacyjną porażkę Angoli po kursie 1.1 byli zdecydowanie lepsi, ale myśleli że mecz sam się wygra. Dostali bramkę z rogu pod koniec, potem już sila złego na jednego - nerwy i nawet karnego skopali. Angola ma spore tradycje w tym turnieju, gram dwójkę.

Na dobitke AFC, myślę że któryś z Chińskich zespołów zgarnie puchar, więc myślę że tutaj 1 ale jako iż nie mam opcji na awans w etoto to gram bezpiecznie Dnb

Data wydarzenia06/12/2020 14:30
DyscyplinaPiłka nożna
LigaCOSAFA Mistrzostwa U20
WydarzenieBotswana U20 vs Angola U20
ZakładAngola U20
Rodzaj zakładu1X2 MECZ
Kurs2.45
StatusOtwarty

Data wydarzenia06/12/2020 11:00
DyscyplinaPiłka nożna
LigaAFC Liga Mistrzów
WydarzenieBeijing Guoan vs FC Tokyo
ZakładBeijing Guoan
Rodzaj zakładuREMIS = ZWROT
Kurs1.57
StatusOtwarty

U 0

Gość
/6/ ako 3.52 etoto Skolwin live 10 minuta 0-0 i siatka pre pożyczona z typu dnia od kolegi ill-be-back

Data wydarzenia06/12/2020 20:30
DyscyplinaSiatkówka
LigaPolska - LSK [K]
WydarzenieBKS Bielsko-Biała [K] vs ŁKS Commercecon Łódź [K]
ZakładWięcej niż 177.5
Rodzaj zakładuWIĘCEJ/MNIEJ SUMA PUNKTÓW
Kurs1.90
StatusOtwarty
Data wydarzenia06/12/2020 12:00
DyscyplinaPiłka nożna
LigaPolska - 3. liga - Grupa II
WydarzenieŚwit Skolwin vs Pomorzanin Toruń [0:0]
ZakładŚwit Skolwin
Rodzaj zakładu1X2 1. POŁOWA Zakłady na żywo
Kurs1.86
StatusOtwarty
bardzo dobra robota dzisiaj!

U 0

Gość
/8/ etoto

Piłka Pakistan: Karachi United vs Falcon FC obie strzelą - tak 2.50 - live - przerwa - etoto

/9/ Mój Typ dnia

Dyscyplina: Piłka Nożna - AFC Liga Mistrzów
Godzina: 11:00
Spotkanie: Vissel Kobe vs Shanghai SIPG
Typ: Awans - Shanghai SIPG
Kurs: 2.10
Bukmacher: etoto
Analiza:

Dzisiaj o godzinie 11 rozpoczyna się mecz 1/8 Ligi Mistrzów AFC na Khalifa International w Katarze. Chciałoby się rzec drużyna Iniesty kontra drużyna Oscara, Japonia kontra Chiny, mecz z podtekstami historycznymi. Moim faworytem jest tutaj drużyna Shanghai SIPG. Trzeba zauważyć, że ostatnie mecze tej drużyny nie napawają optymizmem, zawodzi szczególnie Oscar, którego mocno krytykują już nawet nie skorzy do emocji chińscy fani. Nie ma się im co dziwić, drużyna prowadzona przez portugalskiego szkoleniowca Victora Pereirę wylądowała poza podium w lidze i de facto aby sezon nie został zmarnowany, potrzebny jest sukces. Analogicznie drużyna z Kobe w lidze zajmuje obecnie 12 miejsce więc przyświeca jej podobny cel - uratowanie sezonu. Trzeba zauważyć, że wyeliminowali po dwumeczu chińskiego potentata Guangzhou Evergrande Taobao FC. Czy historia się powtórzy? Moim zdaniem nie, a większym potencjałem, szczególnie w zakresie ofensywnym dysponują goście. W Chinach inwestowana kasa musi się zgadzać, tym meczem Pereira i Oskar mają wiele do udowodnienia. Moim zdaniem oba chińskie zespoły znajdą się w 1/4 finału. Kurs jest ciekawy do gry, kursy na x2 lecą w dół od rana, co jest dobrym prognostykiem znając azjatyckie rynki. Stąd też moja propozycja - awans Shanghai SIPG. Dzięki.

U 0

Gość
/8/ etoto

Piłka Pakistan: Karachi United vs Falcon FC obie strzelą - tak 2.50 - live - przerwa - etoto

Gol 65' - tam jeszcze coś strzelą chyba, małe bojo, spalona trawa ale biegają szybko i walczą. Niemniej już odpuszczam.

U 0

Gość
/10/ Jabal Al Mukaber vs Shabab Al Amari 1x 2.90 przy 0-1 w 35 min etoto piłka Palestyna

U 0

Gość
/11/

No muszę to dać, bo tak czuję od rana - oczywiście bez spinki:

Losowanie el. MŚ 2022 - Rywal reprezentacji Polski z pierwszego koszyka
Piłka nożna Mistrzostwa Świata 2022
Zakład ZAKŁADY SPECJALNE TYP - ANGLIA 10.00 etoto

U 0

Gość
/12/ etoto
Afghan FC vs Lyallpur piłka Pakistan BTS - OBIE STRZELĄ TAK 2.30 55min live
Oglądam ten mecz i widzę duże szanse, bramka dla Afganu po kontrze, goście lepsi w ataku pozycyjnymi, dobrze grają skrzydła i bojo neutralne zobaczymy
Post automatycznie złączony:

/12/ etoto
Afghan FC vs Lyallpur piłka Pakistan BTS - OBIE STRZELĄ TAK 2.30 55min live
Oglądam ten mecz i widzę duże szanse, bramka dla Afganu po kontrze, goście lepsi w ataku pozycyjnymi, dobrze grają skrzydła i bojo neutralne zobaczymy
1-1 w 66'

U 0

Gość
/13/ Moje typowanie z działu typ dnia:

Dyscyplina: Piłka nożnaLiga Mistrzów
Godzina: 21:00
Spotkanie: RB Lipsk – Manchester United
Typ: RB Lipsk - liczba fauli drużyny powyżej 15.5
Kurs: 1.90
Bukmacher: STS
Analiza:

Dzisiaj mecz decydujący o awansie RB Lipsk – Manchester United. Faworytem w moim przekonaniu jest drużyna gospodarzy. W myśl zasady "kto nie potrafi wygrać kiedy jest okazja, przegra" - mam tu na myśli mecz piątej kolejki Man Utd - PSG i drużynę gospodarzy, wydaje mi się, że drużyna z Lipska wygra dzisiejszą konfrontację. Zapowiada się jednak trudna przeprawa i biorąc pod uwagę aktualną sytuację w tabeli to właśnie gospodarze od pierwszych minut meczu muszą szukać "aktywnej gry" - co moim zdaniem będzie sprzyjało popełnianiu fauli na drużynie gości, której zasadniczo wystarcza remis. Drużynę gospodarzy pod kątem fauli obserwuje od dłuższego czasu i w LM tych przewinień popełniają sporo - konfrontacja w Manchesterze - 20 fauli; z PSG u siebie - 20 fauli; PSG na wyjeździe 19 fauli i ostatnio na wyjeździe z Turkami - 16 fauli. Szanowni koledzy, w każdej z przywołanych potyczek linia 15.5 została pokryta. Czy w meczu o wszystko dla gospodarzy będzie inaczej? Śmiem twierdzić, że nie i pobieram po 1.90 w STS na godzinę 11:09. Fortuna ma w tej chwili linie 14.5 po 1.50, a etoto rano miał 15.5, obecnie 16.5 po takim samym kursie - ta korekta też sporo mówi. Dzięki.

/14/
Eswatini U20 vs Botswana U20

Zakład HANDICAP 3-drogowy Botswana U20 (-1)

@ 6.50 etoto

Tutaj prognozuje albo czysty X albo wygraną gości - a jeśli mają wygrać, to biorąc pod uwagę syt. w tabeli wygrają z handi. Jak będzie, zobaczymy.

U 0

Gość
/15/

Stade Rennes @ 2.75

Stade Rennes vs Sevilla

[0:2] KTO PIERWSZY ZDOBĘDZIE 9 RZUTÓW ROŻNYCH LIVE
etoto live - przerwa

U 0

Gość
/13/ Moje typowanie z działu typ dnia:

Dyscyplina: Piłka nożnaLiga Mistrzów
Spotkanie: RB Lipsk – Manchester United
Typ: RB Lipsk - liczba fauli drużyny powyżej 15.5
Kurs: 1.90
Bukmacher: STS
Analiza:

Dzisiaj mecz decydujący o awansie RB Lipsk – Manchester United. Faworytem w moim przekonaniu jest drużyna gospodarzy. W myśl zasady "kto nie potrafi wygrać kiedy jest okazja, przegra" - mam tu na myśli mecz piątej kolejki Man Utd - PSG i drużynę gospodarzy, wydaje mi się, że drużyna z Lipska wygra dzisiejszą konfrontację. Zapowiada się jednak trudna przeprawa i biorąc pod uwagę aktualną sytuację w tabeli to właśnie gospodarze od pierwszych minut meczu muszą szukać "aktywnej gry" - co moim zdaniem będzie sprzyjało popełnianiu fauli na drużynie gości, której zasadniczo wystarcza remis. Drużynę gospodarzy pod kątem fauli obserwuje od dłuższego czasu i w LM tych przewinień popełniają sporo - konfrontacja w Manchesterze - 20 fauli; z PSG u siebie - 20 fauli; PSG na wyjeździe 19 fauli i ostatnio na wyjeździe z Turkami - 16 fauli. Szanowni koledzy, w każdej z przywołanych potyczek linia 15.5 została pokryta. Czy w meczu o wszystko dla gospodarzy będzie inaczej? Śmiem twierdzić, że nie i pobieram po 1.90 w STS na godzinę 11:09. Fortuna ma w tej chwili linie 14.5 po 1.50, a etoto rano miał 15.5, obecnie 16.5 po takim samym kursie - ta korekta też sporo mówi. Dzięki.

/14/
Eswatini U20 vs Botswana U20

Zakład HANDICAP 3-drogowy Botswana U20 (-1)

@ 6.50 etoto

Tutaj prognozuje albo czysty X albo wygraną gości - a jeśli mają wygrać, to biorąc pod uwagę syt. w tabeli wygrają z handi. Jak będzie, zobaczymy.
Post automatycznie złączony:

/15/

Stade Rennes @ 2.75

Stade Rennes vs Sevilla

[0:2] KTO PIERWSZY ZDOBĘDZIE 9 RZUTÓW ROŻNYCH LIVE
etoto live - przerwa

U 0

Gość
/16/ Mój typ dnia

Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzow
Spotkanie: Real Madryt - Borussia M'Gladbach
Typ: 1
Kurs: 1.76
Bukmacher: etoto
Analiza:

W tym meczu stawiam na wygraną Realu. Pòki co gospodarze zajmują trzecie miejsce w grupie, jednak niewielu z nas wyobraża sobie Play off LM bez drużyny Realu. Moim zdaniem Real nie będzie kalkulował remisu u siebie, gdyż drużyna z Doniecka już nie raz udowodniła, że jest drużyną nieobliczalną. Trzeba mieć na względzie, że drużyny niemieckie - poza Bayernem, na wyjazdach prezentują się znacznie słabiej. Myślę że Real jest zdecydowanie lepszą ekipą taktycznie, co w porównaniu z atutem własnego boiska przyniesie wygraną drużyny Realu. Typuje jedynkę. Dzięki.

Do góry Bottom