L
1,5K
loleketikonek
Użytkownik
Dla "poległych"...
Leuven - Cercle Brugge 2 połowa
Over 1,5 @1,83
Gramy grubo odrabiamy
Dla "poległych"...
Leuven - Cercle Brugge 2 połowa
Over 1,5 @1,83
Gramy grubo odrabiamy
Jeśli ktoś w ogóle zadaje pytanie: ile czasu by wytrzymał bez grania oznacza, że jest UZALEŻNIONY !!! Uważasz, że jak "wytrzymałeś" miesiąc to jest ok, a jak kilka dni to nie ok ? To tak jakby powiedzieć, że alkoholik bez wódki wytrzyma 3 miesiące i jest "lepszy" niż ten co wytrzyma miesiąc...Tomcio lubię Cie, ale wg mnie czytając Ciebie to masz depresję niestety , albo stany podchodzące pod to. Niestety , ale to choroba jest.
Ciekawe czy byś bez grania wytrzymał 1-2 tygodnie. Ja sobie taki test zrobiłem i bez problemu. Nawet miesiąc nie grałem. nie ciągnęło po kilku dniach. Powiem więcej. Byłem zdrowszy.
Ręczna nie zawiodła ,chociaż straty odrobione w 20% bo piłka mi sporo zabrała nocna ,ale virtuala se piedykne na zakonczenieHC BRATISLAVA CAPITALS - DORNBIRNER EC over 4,5 1.50
HC BRATISLAVA CAPITALS - DORNBIRNER EC 1 2.30
Na wygraną ładować mniej ,over powinien wpaść moim zdaniem
Ale zobaczymy już spaliłem Ruski na live tylko 1 gol w 3 tercji
Post automatycznie złączony:
RĘCZNA AUSTRIA
UHK KREMS - HC FIVERS WAT MARGARETEN 2 2
Z Tobą nie rozmawiam. Bez odbioru. Ciau. To nie o mnie rozmowa. Ja nie lamentuje kilka razy dziennie. Tu każdy ma Yield na plusie. Każdy grający ma i jest na plusie hehJeśli ktoś w ogóle zadaje pytanie: ile czasu by wytrzymał bez grania oznacza, że jest UZALEŻNIONY !!! Uważasz, że jak "wytrzymałeś" miesiąc to jest ok, a jak kilka dni to nie ok ? To tak jakby powiedzieć, że alkoholik bez wódki wytrzyma 3 miesiące i jest "lepszy" niż ten co wytrzyma miesiąc...
Nie ma czegoś takiego jak wytrzymanie bez grania... Bo jeśli gra się zawodowo to traktuje wyłącznie jako pracę, a czasami i praca nuży więc się czeka za urlopem, ale takich osób to jest może 0,1%. Reszta czyli 9,9% to gracze jak ja którzy wiedzą kiedy i co grać i mają swoją strategię... Ja lubię bukmacherkę, ale traktuję to jako hobby więc jak jest coś do zagrania to gram jak mam czas i ochotę, a jak nic nie widzę to nie gram... I od paru lat mam rocznie tyle typów co inni dziennie, ale w przeciwieństwie do tych innych yield roczny mam od paru lat na plusie...
A co do tomcia to każdy wie jak jest...