Witaj, a co myślisz o meczu Marsylii z Olympiakosem? Siedziuje tam Hiszpan Manzano, ktory uwielbia kartkować, a mecz mozna powiedzieć że o lige Europy i must win dla Marsyli. Over 4.5 kartki po 1.75 warto?Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Godzina: 21:00
Spotkanie: Manchester United - PSG
Typ: over 4.5 kartek
Kurs: 1.91
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Pojedynek na noze. Kto wygra ten awansuje dalej. Kto przegra to moze byc juz po ptakach. Kurs i linia piekna Sedziuje Orsato co sie nie pierdzieli w tangu. Nic tylko grac.
Tez wg mnie warto chociaz tutaj ze stawka bym nie szalal bo w pierwszym meczu raptem 1 kartka. Wiadomo, ze wtedy to byla 1 kolejka a teraz spina bedzie wieksza. Sprobowac mozna ale bez szalenstw.Witaj, a co myślisz o meczu Marsylii z Olympiakosem? Siedziuje tam Hiszpan Manzano, ktory uwielbia kartkować, a mecz mozna powiedzieć że o lige Europy i must win dla Marsyli. Over 4.5 kartki po 1.75 warto?
W PSG nie ma środka pola, żadnego kreatywnego zawodnika. Oddają piłkę komuś z przodu i liczą na to że coś oni zrobią. O ile w lidze jeszcze to się sprawdza i to nie zawsze tak LM w tym sezonie ich weryfikuje.Ja pobieram już dzisiaj, bo kurs na pewno mocno spadnie. United podniosło się w lidze z wyniku 2:0 w plecy na 2:3 po wejściu nadal świetnego Cavaniego, który zaliczył asystę oraz strzelił dwie bramki dające ważne zwycięstwo. Myślę, że OGS musi w końcu przestać stawiać na Martiala i właśnie dać grać Edisonovi, który potwierdza, że jest topowym napastnikiem.
Drużyna z Paryża gra w tym sezonie po prostu źle. Może w Ligue 1 mają pierwsze miejsce w tabeli, jednak grają totalnie bez stylu, dają się spychać do defensywy, co nie jest normalne w przypadku takiej drużyny. Uważam także, że finał w poprzednim sezonie to nie była ich moc, a raczej sytuacja i warunki w jakich były rozgrywane ostatnie mecze Ligi Mistrzów. Dodatkowo PSG nie grało meczy ligowych, ponieważ była liga wcześniej zakończona, co dało im dużo świeżości fizycznej na maraton meczów.
Oczywiście wynik na Old Trafford może pójść w każdą stronę, jednak w obecnej sytuacji, jeżeli De Gea nie popełni jakiś błędów myślę, że bliżej do zwycięstwa ma zespół z Manchesteru, który ma "sposób" na PSG. Wygrana zespołu prowadzonego przez OGS daje już pewne pierwsze miejsce w tabeli, co także jest istotne przy losowaniu par w 1/8.
Liczę także na występ od pierwszej minuty Cavaniego oraz gola w jego wykonaniu.
Manchester United @2.91 Fortuna
Lazio @5,20
Ferencvaros @6,30
MU - PSG Over 4,5 @4,20
Basa - Lipsk Over 4,5 @4,35
Wczoraj na LM mały zysk dziś powinno być grubo. Lazio wygra doświadczeniem. Barca już ostatnio bez Messiego i kilku grajków mega problem teraz podejdą na luzie i bez tych graczy więc porażka raczej pewna. MU to gole w tym sezonie i w tym meczu bedzie podobnie PSG wygląda jak ser w bronie. Lipsk rozjedzie Turków i zobaczymy na ile skończą.
Mysle ze nie rozjada Turkow bo w sobote mecz z Bayernem na wyjezdzie wiec na pewno beda oszczedzac sily....pewnie 1-0 max 2-0 i obrona wyniku na luzaku...Turków i zobaczymy na ile skończą.
Też brałem to pod uwagę, ale spodziewam się jakiegoś gola ze strony gospodarzy.Mysle ze nie rozjada Turkow bo w sobote mecz z Bayernem na wyjezdzie wiec na pewno beda oszczedzac sily....pewnie 1-0 max 2-0 i obrona wyniku na luzaku...
Faza grupowa | 20 paź 2020 | Paris SG | Manchester Utd. | 1:2 | 5 | - | - | 1 | ||
Faza grupowa | 3 lis 2020 | FC Porto | Marseille | 3:0 | 6 | - | - | 2 |
Że co? Kiedy Barca bez Messiego miała problem? Bo akurat w Kijowie zagrała chyba najlepszy mecz w tym sezonie właśnie bez niego..Barca już ostatnio bez Messiego i kilku grajków mega problem teraz podejdą na luzie i bez tych graczy więc porażka raczej pewna.