4:0 w drugiej połowie. Różnica kilku klas.ŁKS Łódź - Chrobry Głogów 0:0 HT
ŁKS @2,00
Gospodarze dominują na boisku, posiadanie piłki na pewno powyżej 70%, z tego co widzę w TV bramka albo nawet bramki dla łodzian to powinna być kwestia czasu.
Na zawsze już nie napisze nic w tym dziale ,a w moim temacie to zobacze sam ,najwyżej go zamkne .a sam znikne ,bo już starosć nie radość i wszystko kiksujeZobaczymy na jak długo hehe
Szybciutko bo w 2 tercji i jestem zadowolony i kończe na tym ,bo zaraz wtopie wszystko jak się będe napalał ,3 meczyki mi starczą za grubasy ,teraz czekam co w moim temacie podanePHILADELPHIA FLYERS (ONMIR96) - EDMONTON OILERS (AGRENEG)
EDMONTON OILERS (AGRENEG) -OVER 1,5 1.60
Grubas kolejny 3 typ na over 1,5 2 weszły ,czyżby do 3 razy sztuka ,zobaczymy i tak dzisiaj duży plusik ,jak to wejdzie to kończe ,bo nie chcem znowu stracić wszystkiego ,jak ostatnio
daremna ta Stal
Szybko dali w 2 połowie i teraz uciekam ,już za dużo się męczeMONACO (TABULA RASA) - REAL MADRID (ARUKONDA) over 1,5 1.30
Jade ostatniego grubasa i uciekam spać bo trochę zmarzłem w robocie i głowa mnie boli .i niema co grać w złym stanie bo wszystko przepierdziele