>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [95]

Status
Zamknięty.
dr-joint 36,8K

dr-joint

Użytkownik
Hannover over 1,5 @2.65

I Hannover win @1.87

Kurs podskoczył to jeszcze ogólny over 1,5 @1.87

3 x

Ostatnia edycja:
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Zobaczymy na jak długo hehe 😅
Na zawsze już nie napisze nic w tym dziale ,a w moim temacie to zobacze sam ,najwyżej go zamkne .a sam znikne ,bo już starosć nie radość i wszystko kiksuje
Dziękuje i Pozdrawiam dużo wygranych bo umnie z tym też jest lipa ,szczególnie na żywo sporo straciłem i niemam natchnienia co grać ,ciężko jest ugrać coś ,wiecej razy wtopa umnie niżwygrane
Chyba ż ecoś masz jakiś 1 meczyk obojętnie jaki kurs będe grał za wszystko ,wystarczy mi tak nawet 5zł na 1 meczu wygrać
Dziękuję Adrianku

U 0

Gość
PHILADELPHIA FLYERS (ONMIR96) - EDMONTON OILERS (AGRENEG)
EDMONTON OILERS (AGRENEG) -OVER 1,5 1.60

Grubas kolejny 3 typ na over 1,5 2 weszły ,czyżby do 3 razy sztuka ,zobaczymy i tak dzisiaj duży plusik ,jak to wejdzie to kończe ,bo nie chcem znowu stracić wszystkiego ,jak ostatnio :( :cry:

Ostatnio zmieniony przez nieznany:
tenis_de_mesa 1,5M

tenis_de_mesa

Znawca - 1 Liga Polska
Tenis, ATP Sofia, kwalifikacje, 16:25

Silva - Huesler 0:2 (dokładny wynik) @2,12

Szwajcar dużo lepszy, szczególnie pod dachem gdzie wygrał 8 z 11 spotkań w tym roku, Silva tylko jeden z 4 prób. Kurs zachęcający, natomiast 1,40 na czysty WIN moim zdaniem do dubla rewelacja.

Otrzymane punkty reputacji: +10
U 0

Gość
PHILADELPHIA FLYERS (ONMIR96) - EDMONTON OILERS (AGRENEG)
EDMONTON OILERS (AGRENEG) -OVER 1,5 1.60

Grubas kolejny 3 typ na over 1,5 2 weszły ,czyżby do 3 razy sztuka ,zobaczymy i tak dzisiaj duży plusik ,jak to wejdzie to kończe ,bo nie chcem znowu stracić wszystkiego ,jak ostatnio :( :cry:
Szybciutko bo w 2 tercji i jestem zadowolony i kończe na tym ,bo zaraz wtopie wszystko jak się będe napalał ,3 meczyki mi starczą za grubasy ,teraz czekam co w moim temacie podane
Dziękuję

U 0

Gość
MONACO (TABULA RASA) - REAL MADRID (ARUKONDA) over 1,5 1.30

Jade ostatniego grubasa i uciekam spać bo trochę zmarzłem w robocie i głowa mnie boli .i niema co grać w złym stanie bo wszystko przepierdziele

Ostatnio zmieniony przez nieznany:
U 0

Gość
MONACO (TABULA RASA) - REAL MADRID (ARUKONDA) over 1,5 1.30

Jade ostatniego grubasa i uciekam spać bo trochę zmarzłem w robocie i głowa mnie boli .i niema co grać w złym stanie bo wszystko przepierdziele
Szybko dali w 2 połowie i teraz uciekam ,już za dużo się męcze
Miłego Wieczorku życzę i Dziękuję

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom