Dobranoc Miłej NOCKI
JA się przeziębiłem i musze sie wygrzać ,bo wziełem aspiryne ,bo mam temperaturę i wszystko mnie boli od głowy do pleców
Powodzenia wszystkim na forum
Dziekuje za spędzony czas i powodzenia
Umnie średnio wypadło dzionek ,ale co zrobić ,obym tylko wyzdrowiał ,bo jak nie to będe włożku lezał ,a trzeba uważać bo sezon grypowy panuje
Trzymajcie się Wszyscy ,Dziękuję
Sporo Wygranych Życzę
Dobranoc Miłej NOCKI
JA się przeziębiłem i musze sie wygrzać ,bo wziełem aspiryne ,bo mam temperaturę i wszystko mnie boli od głowy do pleców
Powodzenia wszystkim na forum
Dziekuje za spędzony czas i powodzenia
Umnie średnio wypadło dzionek ,ale co zrobić ,obym tylko wyzdrowiał ,bo jak nie to będe włożku lezał ,a trzeba uważać bo sezon grypowy panuje
Trzymajcie się Wszyscy ,Dziękuję
Sporo Wygranych Życzę
Idioto nie do ciebie pisałem ,więc zamilcz wreście a jak ci się nie podoba to spadaj ,sam się lecz a nie marudzisz tylko ,jak zawsze na innych forach ,wiec sie zastanów co piszesz ,nie pisałem do ciebie ,wiec poco sie odzywasz
Jak się pytam o coś ważnego nikt nie odpowiada bo poco ,a teraz to już jest źle nie potrzebnie siektoś odzywa jak niejest proszony
Więc już więcej nic niepisz ,ja sobie będe pisał co mi się podoba i masz dużo do gadania ,nie podoba się to nie czytaj ,idź marudzić gdzie inndziej na innych czatach a nie mi tutaj
sam się nie nauczyłeś wiec nic niepisz domnie więcej ,i nie wnerwiaj mnie lepiej takimi głupimi wypocinami
Co to kogo obchodzi co napisałeś chyba tylko ciebie ,bo inni nie odpisali ,i dobrze zrobili ,a ty zawsze jesteś najmądzęjszy widze i ura bura ,tylko potrafisz dogadywać i nic mądrego nie napisać