>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [94]

Status
Zamknięty.
dr-joint 36,8K

dr-joint

Użytkownik
Pytanie do administracji: jak zablokować użytkownika nynek92 żeby nie mógł do mnie wysyłać prywatnych wiadomości bo ten typek nie chce się ode mnie odczepić. Najwyraźniej ma jakieś problemy psychicznie - nie zamierzam wnikać, po prostu chciałbym tego żłoba zablokować na priv.

nynek92 121,2K

nynek92

Użytkownik
Pytanie do administracji: jak zablokować użytkownika nynek92 żeby nie mógł do mnie wysyłać prywatnych wiadomości bo ten typek nie chce się ode mnie odczepić. Najwyraźniej ma jakieś problemy psychicznie - nie zamierzam wnikać, po prostu chciałbym tego żłoba zablokować na priv.
A ja chętnie tą konwersację udostępnię 😉

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Spokojnie bez nerwów nima co się napinać ,pomagamy sobie z meczami a kto co daje jego sprawa ja nie w nikam ,tylko chcem żeby był spokój bez kłotni ,bo nikomu nie potrzebne to zwłaszcza w Niedzielę
Badźmy przyjaźni dla innych i pomagajmy jak umiemy
Dziękuję

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
DYNAMO MSK - RED STAR KUNLUN 1 tercja over 1,5 2.20

Ostatnio zmieniony przez nieznany:
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Leicester przegrywa 0:2 u siebie, i gra sobie na czas, w pierwszej połowie oddali cały jeden strzał i to niecelny. Ale ważne że ograli City ostatnio to na ten rok wystarczy.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Groningen vs Ajax, jest 1-0, poprzeczki, słupki, choć Ajax ogólnie słabo... Over 1, 5 po @ 2,65 (minus) za drobne...
Edit
... Nic nie wturlali, Groningen wcale tak dobrze nie zagrało choć mogli prowadzić 2-0 (mieli choćby słupek w 2 pol.), to Ajax zagrał kichę mając swoje okazje (słupek, poprzeczką)... Minus

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +32
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom