VI.
FRANCJALigue 1
Lyon - Nimes
TYP : Lyon Over 1.0
Kurs: 1,36
FRANCJALigue 1
Lyon - Nimes
TYP : Over 8.0 RR
Kurs: 1,50
KURS AKO : 2,04
STAWKA : 8
EW: 15,54
Dzisiaj taki kuponik skleiłem.
Jeśli chodzi o pierwszy typ, to uważam, że w końcu Lyon się przełamie i wygra meczyk ... pech który towarzyszył im w dwóch ostatnich spotkaniach mam nadzieję, że ich opuścił. Tak się składa, że widziałem dwa ostatnie mecze gospodarzy, i śmiało mogę stwierdzić, że brakowało tam więcej szczęścia niż umiejętności. I dzisiaj wpakują w końcu co najmniej 2 bramki przeciwnikom i zgarną 3 oczka.
Jeśli chodzi o drugi typ, to znowu pozwolę sobie polecieć czysto statystycznie, tak więc:
W trzech ostatnich spotkaniach pomiędzy tymi drużynami, zostało nabitych łącznie
40 RR ! , tak więc dzisiejszy typ na
9 RR wydaję się być mocno uzasadniony no i oczywiście ze sporą szansą na sukces. Kurs 1,50 na tę linie do grania wydaję mi się bardzo przyjemnym kursem, który oczywiście pobieram i wsadzam w kupon.
Dodatkowo zerknijmy jak wyglądają statystyki z ostatnich 3 spotkań oby dwóch drużyn:
W 3 ostatnich meczach gospodarzy zostało nabitych łącznie
39 RR !!!
W 3 ostatnich meczach gości zostało nabitych łącznie
32 RR !!!
Jak sami widzicie, na papierze wszystko wygląda bardzo ładnie, ale czy to się sprawdzi w dzisiejszym spotkaniu ?? Zobaczymy, ja widzę bardzo duże szanse na powodzenie. Jednak należy pamiętać, że jest to piłka i wszystko może się wydarzyć.
Ja jednak życzę wam zieloności i pozdrawiam !
-8
Myślę, że nie ma co komentować .....