U
0
Usunięty użytkownik 153241
Gość
Zarazua@ 4.75 nie udźwignęła, Svitolina już miała strach w oczach
Ostatnio zmieniony przez nieznany:
Lekko:
M.Krueger/J.Menezes @1,85 STS
Były trener Kangurów, który prowadzi Yokohame wpuścił Erika więc szanse na bts/gole wzrosły GL!Yokohama F Marinos - Sagan Tosu
Nie wiem dlaczego Yokohama wyszła na ten mecz bez swoich dwóch najlepszych strzelców, a jako że Sagan Tosu się ostatnio trochę rozkręcili i potrafią strzelić te 2/3 bramki to próbuje jeszcze:
Sagan Tosu over 1,5 @3.75 - za mniejszą stawkę.
Post automatycznie złączony:
I jeszcze pomijając to co podałem przed meczem gram w meczu Vissel Kobe - Nagoya over 2,5 po eleganckim kursie @3.70
Wiem zauważyłem właśnie dlatego over 1,5 Yokohamy do pogrania. Ja też mądry - nie zerknąłem na składy przed meczem i w ciemno obstawiłem 3 bramki Yokohamy, ale dlaczego bez Erika i Marcosa wyszli to nie mam zielonego pojęcia.Były trener Kangurów, który prowadzi Yokohame wpuścił Erika więc szanse na bts/gole wzrosły GL!
Australijski trener zawsze lubił rotować składem, za to go "nie lubiłem"...Wiem zauważyłem właśnie dlatego over 1,5 Yokohamy do pogrania. Ja też mądry - nie zerknąłem na składy przed meczem i w ciemno obstawiłem 3 bramki Yokohamy, ale dlaczego bez Erika i Marcosa wyszli to nie mam zielonego pojęcia.