>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [94]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 153241

Gość
Zarazua@ 4.75 🔴 nie udźwignęła, Svitolina już miała strach w oczach

Ostatnio zmieniony przez nieznany:
dr-joint 36,8K

dr-joint

Użytkownik
Yokohama F Marinos - Sagan Tosu

Nie wiem dlaczego Yokohama wyszła na ten mecz bez swoich dwóch najlepszych strzelców, a jako że Sagan Tosu się ostatnio trochę rozkręcili i potrafią strzelić te 2/3 bramki to próbuje jeszcze:

Sagan Tosu over 1,5 @3.75 - za mniejszą stawkę.
Post automatycznie złączony:

I jeszcze pomijając to co podałem przed meczem gram w meczu Vissel Kobe - Nagoya over 2,5 po eleganckim kursie @3.70

Tylko jedna bramka w meczu Kobe - tego bym się nie spodziewał...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +84
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Yokohama F Marinos - Sagan Tosu

Nie wiem dlaczego Yokohama wyszła na ten mecz bez swoich dwóch najlepszych strzelców, a jako że Sagan Tosu się ostatnio trochę rozkręcili i potrafią strzelić te 2/3 bramki to próbuje jeszcze:

Sagan Tosu over 1,5 @3.75 - za mniejszą stawkę.
Post automatycznie złączony:

I jeszcze pomijając to co podałem przed meczem gram w meczu Vissel Kobe - Nagoya over 2,5 po eleganckim kursie @3.70
Były trener Kangurów, który prowadzi Yokohame wpuścił Erika więc szanse na bts/gole wzrosły :) GL!
Edit
I Erik na 1-1 :) w 84 min.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +62
dr-joint 36,8K

dr-joint

Użytkownik
Były trener Kangurów, który prowadzi Yokohame wpuścił Erika więc szanse na bts/gole wzrosły :) GL!
Wiem zauważyłem właśnie dlatego over 1,5 Yokohamy do pogrania. Ja też mądry - nie zerknąłem na składy przed meczem i w ciemno obstawiłem 3 bramki Yokohamy, ale dlaczego bez Erika i Marcosa wyszli to nie mam zielonego pojęcia.

Otrzymane punkty reputacji: +84
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Wiem zauważyłem właśnie dlatego over 1,5 Yokohamy do pogrania. Ja też mądry - nie zerknąłem na składy przed meczem i w ciemno obstawiłem 3 bramki Yokohamy, ale dlaczego bez Erika i Marcosa wyszli to nie mam zielonego pojęcia.
Australijski trener zawsze lubił rotować składem, za to go "nie lubiłem"...

Otrzymane punkty reputacji: +16
roshi 239,1K

roshi

Użytkownik
KHL
SKA St Petersburg over 0.5 w 2 tercji @1.83
SKA St Petersburg over 1.5 @2.17
Co im zapakowali 4 bramki to nie mam pytań ;D

Ostatnia edycja:
roshi 239,1K

roshi

Użytkownik
SKA St Petersburg over 4.5 @1.6
SKA St Petersburg over 5.5 @3.3

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +59
U 0

Usunięty użytkownik 168903

Gość
Nie da sie wrzucic do konkursu bo jest koniec miesiaca, ale w pazdzierniku bedzie wiecej czasu i ligi sie rozkrecaja

O co chodzi? Oczywiscie Brighton - Manchester United.

W weekend przegladalem gazety, jaki to manchester cienki, Brighton 1X pewka, itp. Ta, jasne, dwojka mysle sobie

I oczywiscie, ale kto ogladal to widzial jak to sie skonczylo, wynik mozna powiedziec zostall skorygowany po koncowym gwizdku, bo nie 1X tu pasowal bukmacherom.

Do tego Brighton 5 slupkow i poprzeczek

Dzis co widze? Oczywiscie jaki to Manchester genialny, grajta chlopy grajta
Brighton awansuje, ale czy tu bedzie lanie typu 4-0 dla Brightonu czy zrobia to po karnych pies wie

Puscimy sobie po 10 j

1. Brightpn wygra 4,35 Unibet
2. Awans Brighton 2,63 Ladbrokes

I jeszcze za 5 Brighton wygra tracac pierwszego gola 17 Ladbrokes

Nie wydaje mi sie, zeby bylo jak Tottenham z chelsea wczoraj, czytaj Brighton po karnych, to by za proste bylo, scenariusz bedzie musial byc inny. Nic dwa razy

Czyli mamy az trzy powody zeby zagrac na Brighton.

Nagonka mediow na super Manchester
Skrecony mecz w sobote pd bukmacherow
5 poprzeczek Brightonu w sobote (mogli miec i 10 co z tego jak mecz byl pilnowany), ale to pokazuje ze zli nie sa

No i Manchester mo0im zdaniem odpusci ten nic nie znaczacy puchar. Napewno nie zagra Bruno Fernandes itp w ciemno stawiam

Ja jednnak sprawdzam, jak to sie mowi wrzucam bukmacherom klucz francuski do perfekcyjnie naoliwionej maszyny i zamykamy wieczko. Niech pracuje, a za dwie godziny otwieramy wieczko

H 115,9K

hagi84

Użytkownik
pol swiata w ciemno walilo na Atletico bo pierwszy mecz wygrali wysoko i Suarez gra u nich, a oni dalej graja kupe niesamowita i znow gowno osiagna w lidze, jak to jeden mecz moze ludziom taka sieczke w glowie zrobic, nie tylko tutaj na forum, ale i w innych miejscach

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom