Dziś derby w Poznaniu wiadomo inne ciśnienie, jest walka o respekt w mieście. Obie drużyny nie najlepiej jak na razie w lidze, lecz jak widzimy po Lechu drużyna potrafi się zmobilizować na walkę w europejskich pucharach więc nie powinno być problemu i teraz. Chciałem poczekać na składy ale nie będę miał później czasu więc wchodzę teraz z handi. Powodzonka
Nie ma żadnego ciśnienia, nie ma walki o respekt
Dzisiaj w Poznaniu wielkie piłkarskie święto. Rzadko gdzie na świecie podczas derbów kibice siedzą obok, mają na szyi szaliki obu drużyn. Tak właśnie jest w Poznaniu. Dwa kluby, które ani siebie nie ziębią, ani parzą. Wszyscy chcą zobaczyć dobry mecz, a wynik schodzi na dalszy plan. Punkty i tak zostaną w stolicy Wielkopolski Z pewnością Lech ma większe szanse na wygraną. Ale wcale mnie nie zaskoczy podział punktów. Powodzenia.
Jest inne ciśnienie, gdyż grają swój ze swoim. Wiem o tym, że Poznań jest wyjątkowy pod względem derbów i bardzo dobrze, mam szacunek do nich za takie podejście, o wiele bardziej lubię sportową klasę niż walkę kibiców i wulgarną otoczkę meczu jak Legia - Polonia, Wisła - Cracovia itp. Zobaczymy jak to się skończy liczę na dużą ilość bramek takie +5,5 byłoby fajne. Dzięki za udzielenie się w moim temacie
Ilość typów w całym temacie: 201
Trafione: 71
Zwrot: 1
Nietrafione: 129
Skuteczność: 55%
Stawek: 8 130j
Zysk/Strata: -296j
Yield: -3,6%
Wrzesień jednak wyszedł nieudany mimo kilku ciekawych typów ogólny bilans ujemny. Zresztą ogólnie mi cały miesiąc wyszedł w bukmacherce na lekkim minusie nie tylko w tym temacie. Ostatni weekend i wczorajsze mecze mi skopały to wszystko trochę ale tak to bywa. Gramy dalej...