Nie działa. Pojawia się komunikat "Pojawił się błąd wewnętrzny".U mnie wywala błąd i nie da się zalogować
Pewnie L loleketikonek wrzucił jakiś swój typ na innym forumNie działa. Pojawia się komunikat "Pojawił się błąd wewnętrzny".
Pewnie serwer padł tyłu chętnych do obstawiania w sobotnie przedpołudnie.
ręczna Real Nikolaev 4.40 3-6 przegrywają
Po pierwsze nie gram takich zakładów, bo są one idiotyczne a po drugie nigdy bym nie postawił grosza na takie drewno.ręczna Real Nikolaev 4.40 3-6 przegrywają
Post automatycznie złączony:
Pewnie postawiłeś dom że strzeli minimum dwie
Wyznaję zasadę "nie karm trolla" ale serio nie można przejść obojętnie...Po pierwsze nie gram takich zakładów, bo są one idiotyczne a po drugie nigdy bym nie postawił grosza na takie drewno.
Poprzedni nick też dobry "szeffb" kurła XD Szefować by chciał loluś siusiumajtekWyznaję zasadę "nie karm trolla" ale serio nie można przejść obojętnie...
Nie grasz idiotycznych typów ?
Stary...zobacz swoje posty...idiotyczne to właśnie one są.
Prosisz o reputację...żenada poziom hard.
Udajesz typera a jesteś zwykłym internetowym trollem. Wyjdź na zewnątrz, trochę ochłoń.
Sądząc po postach to masz poważne problemy ze sobą.
Zresztą Twój nick wiele mówi.
Post na temat Lewandowskiego tylko to potwierdza...
Mam tylko wielką nadzieję, że ludzie nie biorą Twoich postów na poważnie i nie inwestują w Twoje pseudo typy prawdziwych pieniędzy.
W moim mniemaniu leczysz nieudolnie swoje kompleksy przed ekranem komputera...
Pora się ogarnąć Stary !
Nie pozdrawiam !
Pięknie weszła piłka Dziękuję kto postawił i ciesze się że mogę się dzielić całkiem za darmo ,nic niechce nawet reputki ,tylko będzie mi przyjemnie jak ktoś skorzysta i trafi ,to człowieka raduje ż epomaga innym a nie żebra o reputki ,albo wydziwia ,ja taki nie jestem ,Troszkę pomarudzę ale to że się dziele z wszystkimi jaki mam chumorek a nie trzymam to w sobie jak coś mi dolega to tu wżucę żeby z siebie wywalićSzkoda słów na takich ludzi niema co się wnerwiać ,a każdy jest inny jak widać róźni ludki sa Pozdrawiam
Post automatycznie złączony:
BONNYRIGG WHITE EAGLES - ST GEORGE FC 1 1.70
Coś takiego z większym kursikiem na piłke
FINLAND (YARIK_SH) - CANADA (LALKOFF) over 3,5 1.40
FINLAND (YARIK_SH) - over 1,5 1.50
FINLAND (YARIK_SH) - over 2,5 1.80
USA (IANJOE) - SWEDEN (VL@DO$) over 3,5 1.40
USA (IANJOE) -over 1,5 1.40
USA (IANJOE) - over 2,5 1.60