piotrex007
Użytkownik
Warta - Lechia
Typ: Lechia over 0,5
Kurs: 2,50 w betx
Typ: Lechia over 0,5
Kurs: 2,50 w betx
1:1Na Bialorusi w bieżącej kolejce do tej pory 5 spotkań over 2.5 gola. Lecimy dziś progresją na under 2.5
Slavia Vitebsk
Poniżej 2.5 gola
1.80 sts
Ten mecz juz dawno się zakonczylNorwegia - Division 2 - Grupa 1
o 17:30 zaczyna się mecz pomiędzy:
Kvik Halden - Hødd
Warto zagrać typ 1 lub 1X o kursach odpowiednio @15,00 lub @8,00
Powodzenia
Jakim wynikiem? Ja obstawiłem ten mecz w bet365 i czekam na rozpoczęcieTen mecz juz dawno się zakonczyl
Tam dwa karne już z...li?Jakim wynikiem? Ja obstawiłem ten mecz w bet365 i czekam na rozpoczęcie
Jeśli faktycznie znasz wynik to podziel się
Pozdrawiam
Sorki Faktycznie wkleilem zly mecz ale juz poprawilem w poscie wyzej na Fløya - Alta
Kursy bez zmian
Pograli ? So izi ;-)Gornik wygra i o3,5 gola @5 atakujemy
Nie było kalkulacji? Chłopie idz spać dawno takiego beznadziejnego finału nie wiedziałem a Lewandowski dno dna nic nie zagral zresztą jak zwykle w ważnych meczachBrawo Bayern, brawo PSG. Bardzo dobry finał mimo tylko jednego gola. Nie było kalkulacji tylko ataki non stop z obu stron. Wysoki pressing przez 90 minut. Nie sądziłem że kiedykolwiek to napiszę ale szkoda PSG, a zwłaszcza Neymara czy Mbape bo robili co mogli. No i Neuer dziś pokazał że się na emeryturę nie wybiera. I zarobek piękny z tego finału.
PSG - Bayern, bramka samobójcza - TAK @9
3-1 ++++++Deajeon Bluefangs win -1.5 Seta @2,4 betsafe ogień
Ja tu pobrałem x po @ 3,0 ale to dla sportu, za drobniaki, czysto statystycznie patrząc... GL!Anyang - Deajeon over 2,5 @2.48
A ja ten over zagrałem bo kurs elegancki, no i w meczach Daejeonu ostatnio same overy nie licząc 0:0 z Seoul E. w ostatnim spotkaniu.Ja tu pobrałem x po @ 3,0, ale to dla sportu, za drobniaki, czysto statystycznie patrząc... GL!