nie masz użytego, kolor na złoty powinien zmienić jak się mecz rozpocznie, tzn jak nie będzie już możliwości zmiany swojego typu, do 5 minut przed możecie edytować swoje typy.cytat z dnia 12 lutego 2020 19:14 przez maer@waldi1979 możesz sprawdzić czy w typerze Ligi Mistrzów mam użytego JOKERA?
Bo teraz jak typowałem kolejną fazę to zaznaczyłem go przy typie Atalanta-Valencia i mi go nie zaznaczyło na złoto.
niestety jest problem z jokerem, sam z ciekawości wczoraj go zaznaczyłem w meczu Atletico - Liverpool i wygląda jakby go nie zaliczyło, będziemy musieli jeszcze się z @greenvoice przyjrzeć temu, wcześniej testowaliśmy to teoretycznie działało, może po aktualizacji WP się coś wysypało.cytat z dnia 19 lutego 2020 20:24 przez maer@waldi1979 zaznaczyłem jokera przy spotkaniu Atalanta-Valencia ciekawe czy mi go zaliczy jak się mecz rozpocznie przed 21 dzisiaj. Jeśli się nie zaznaczył to czy możesz go ręcznie z poziomu prowadzącego konkurs doliczyć?
A używał ktoś wogule Jokera w konkursie w tym sezonie?cytat z dnia 19 lutego 2020 21:01 przez waldi1979
niestety jest problem z jokerem, sam z ciekawości wczoraj go zaznaczyłem w meczu Atletico - Liverpool i wygląda jakby go nie zaliczyło, będziemy musieli jeszcze się z @greenvoice przyjrzeć temu, wcześniej testowaliśmy to teoretycznie działało, może po aktualizacji WP się coś wysypało.
już jest ok, można typowaćcytat z dnia 24 lutego 2020 12:30 przez kokosek1960co się dzieje ? nie mozna wejsc na stronke konkursu!Error 523 Ray ID: 56a11a313db7b857 • 2020-02-24 11:29:35 UTC
Origin is unreachable
u mnie platforma działa bez problemu, miałaś resetowane hasło? gdybyś nadal nie mogła się zalogować to napisz do mnie, wygeneruję Ci nowe hasłoNie mogę się zalogować jest napisane bledne haslo.
TakCzy moge zapisac sie teraz do konkurs?