Doloz drugie 60zl w BetsafeChcialem w Betssonie postawic 1000 na frekwencje, przyjeli 60zl Reszte odrzucaja
Doloz drugie 60zl w BetsafeChcialem w Betssonie postawic 1000 na frekwencje, przyjeli 60zl Reszte odrzucaja
Według najnowszego sondażu łącznie 81 proc. respondentów zadeklarowało udział w wyborachA tu sondaż Kantar z wczoraj z 19:23:
Sondaż Kantar: Trzaskowski minimalnie zwycięża w II turze
W II turze wyborów prezydenckich, która odbędzie się 12 lipca, więcej osób deklaruje oddanie głosu na Rafała Trzaskowskiego. Jest jednak spora grupa niezdecydowanych wyborców - wynika z najnowszego sondażu Kantar. Pracownia zwraca też uwagę na frekwencję.www.onet.pl
Ja sporo jezdze i akurat kwestia mandatow (nie tylko za jazde, ale i wiekszosci) dawno powinna byc dostosowana do dzisiejszych czasow. Moze 15 lat temu 100zl za smiecenie bylo jakos odczuwalne, ale teraz tyle dostaje mlodziez jako tygodniowe kieszonkowe, wiec to zadne odstraszanie by smieci nie rzucac na chodnik, a 500zl mandatu za celowe potluczenie butelki na chodniku to jest smiech na sali.Sa tu jacys kierowcy? Jesli sa to chyba domyslacie sie, ktory kandydat taka ustawe podpisze nawet bez czytania jej a ktory przyjrzy sie jej dokladniej i byc moze zawetuje
Abstrahując od wszelkich sympatii, to nie chciałbym być prezydentem którego wstydzi się część jego własnego elektoratu, bo przeciez z tego wynika to niedoszacowanie Andrzeja Dudy. Trochę przypomina się casus Samoobrony sprzed lat.Co do sondaży:
Podoba mi się taki optymizm niektórych ekspertów, ale jakoś nie chce mi się wierzyć że uda się zdobyć Trzaskowskiemu ~10 mln głosów, gdy w pierwszej turze miał ich nie całe 6 mln. Bardziej przeczuwam, że nastąpi większa mobilizacja na wsiach i w małych miejscowościach i Duda wygra z większą różnicą niż 2-3%, tym bardziej że mówi się o niedoszacowaniu Dudy w sondażach.
Dlatego sam pogram, że Duda wygra z handicapem -2,5.
Hej. Over ile zagrałes i ogólnie jaki polecacie bo chce też przyłożyć solidniej?. DziekiW bah bez problemu przyjęło mi kupon za 2000pln na over frekwencji. Wiec polecam tam pograc
Może i przyjmują 2k, ale kursy mają bardzo słabe, jak sprawdzałemHej. Over ile zagrałes i ogólnie jaki polecacie bo chce też przyłożyć solidniej?. Dzieki
Odblokuj możliwość wysłania pw to się przekonasz jaki że mnie nowicjusz. Jak będziesz wypłacać taką kasę od buka w ciągu miesiąca to pogadamy. Wtedy się przekonamy kto nie ma pojęcia o bukmacherce.psotnick masz pełną rację, tylko jak ktoś pisze jednozdaniowo: gram na Dudę po 1,60 i dodaje "pewniaczek" to w dziale tematycznym w LM taki post z miejsca byłby oznaczony: "proszę o argumenty" bo w kursie na Dudę nie ma krzty value... I ja tylko dlatego tak napisałem, a nie, że będę głosował na niego czy nie na Rafała...
A i są argumenty na grę na Dudę... Owszem - tylko trzeba się trochę wysilić... 1 argument to, że buki z uporem maniaka od właściwie 2 tyg. nie ruszyły kursów w 1x2 co jest bardzo zastanawiające i 2 argument - dzisiaj Bielan napisał, ze wewnętrzne sondaże PiSu dają Dudzie prowadzenie... No i 3 argument - różnica jest minimalna
Ale nie można sobie pisać "pewniaczek" tzn wszystko można tylko to świadczy o tym, że ktoś nie ma pojęcia o bukmacherce... A jak ja to napisałem, żeby jakiś nowicjusz nie postawił 10k na taki "pewniaczek" to mnie wyzywają do pajacy...
Nie pisałem, że ty jesteś nowicjuszem tylko, że jakiś nowicjusz to może zagrać za 10k ! Jak grasz takie kursy gdzie jest ZERO value to właściwie pozostawiam innym forumowiczom ocenę tego jakim jesteś typerem...Odblokuj możliwość wysłania pw to się przekonasz jaki że mnie nowicjusz. Jak będziesz wypłacać taką kasę od buka w ciągu miesiąca to pogadamy. Wtedy się przekonamy kto nie ma pojęcia o bukmacherce.
Duda wygrywa nie dlatego, że ktoś go lubi. Po prostu ciężko roztrwonić taką przewagę w drugiej turze. Jeżeli tego nie rozumiesz to Ty nie masz pojęcia.
Serio masz podzialy w rodzinie z takiego gownopowodu jak wybory?Tak czy siak, po niedzieli nie przyjdzie oczyszczenie atmosfery ani w sferze publicznej, ani prywatnej (chyba każdy doświadczył już tego podziału wśród rodziny czy znajomych), nie mówiąc o chaosie prawnym, protestach wyborczych i tego typu rzeczach. Czeka nas gorące lato, a pewnie i kolejne lata. Niestety.