>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

social betting, peer to peer betting, p2p betting, załóż się o cokolwiek, bet on anything

R 27

roleta

Użytkownik
Dlaczego nie mamy stron gdzie moglibyśmy się założyć o wszystko? Czy po prostu nie mogę takiej znaleźć.

Czyżby wielki biznes i wymagane licencje? A do tego na całym świecie nie ma chętnego, by zająć się tematem?

Mój wstępny rekonesans w temacie "załóż się o cokolwiek z nieznajomymi w sieci" pokazuje, że temat zaczął być popularny około 5-10 lat temu, a dziś wygasł prawie zupełnie.

Strony takie jak TedBets czy BuddyBet, o których pisano w prasie parę lat temu wydają się dziś martwe.

Alternatywą wydaje się www.bettingexpert.com czy www.olbg.com, ale tu zakładasz się za punkty. Paru szczęściarzy wygrywa co miesiąc jakąś kwotę. Strony te to tylko namiastka pradziwych zakladów i reklama licencjonowanych firm bukmacherskich.

Jedyną stroną jaką znalazłem pozwalającą robić zaklady przy użyciu bitcoina jest www.betmoose.com jednak jest trochę amatorska i niezbyt uczęszczana, a do tego jest mało zakładów

valueanalyst 462

valueanalyst

Użytkownik
Dlaczego nie mamy stron gdzie moglibyśmy się założyć o wszystko? Czy po prostu nie mogę takiej znaleźć.

Czyżby wielki biznes i wymagane licencje? A do tego na całym świecie nie ma chętnego, by zająć się tematem?

Mój wstępny rekonesans w temacie "załóż się o cokolwiek z nieznajomymi w sieci" pokazuje, że temat zaczął być popularny około 5-10 lat temu, a dziś wygasł prawie zupełnie.

Strony takie jak TedBets czy BuddyBet, o których pisano w prasie parę lat temu wydają się dziś martwe.

Alternatywą wydaje się www.bettingexpert.com czy www.olbg.com, ale tu zakładasz się za punkty. Paru szczęściarzy wygrywa co miesiąc jakąś kwotę. Strony te to tylko namiastka pradziwych zakladów i reklama licencjonowanych firm bukmacherskich.

Jedyną stroną jaką znalazłem pozwalającą robić zaklady przy użyciu bitcoina jest www.betmoose.com jednak jest trochę amatorska i niezbyt uczęszczana, a do tego jest mało zakładów
Czymś takim jest plus minus giełda zakładów sportowych, czy to Betfair czy też cokolwiek innego. Nawet jeśli ktoś podjąłby się rejestracji czegoś takiego, gwarancja wypłaty byłaby żadna.

Gy_Gy_Craveel 309,1K

Gy_Gy_Craveel

Znawca - US Sports
Nie wiem czy mozna wziasc rowniez to pod uwage:

2020-07-07 01_33_32-Windows Shell Experience Host.png

Jest to DFS czyli Daily fantasy sport, czyli inaczej ustawianie skladow, line-ups, prosciej mowiac jest to taki manager ale dniowy, rowniez mozna wchodzic do gry za wieksza kwote i mniejsza ale mniej w puli jest wtedy. Rowniez mozna zalozyc sie H2H z kolega czy obcym uzytkownikiem, jak widac w gornym prawym rogu swieci sie na zielono, bo tez wzielem udzial i plecak :) pula 10 dolarow. Dotyczy to roznych sportow jak MLB NHL UFC ,pilka ,NBA o i NFL w ktorym juz udalo mi sie wygrac "owiele" wiecej jak powyzsza pula 10 dolarow :)))) ale tam byla wieksza wiedza niz w Nascar :)

A kurat obrazek przedstawia DFS NASCAR gdzie w puli bylo 200 tys ale zwyciezca mogl wygrac 20 tys dolarow za pierwsze miejsce. Sa owszem DFS z wiekszymi pulami pienieznymi i wieksze wpisowe, niewiem czy nie bylo 20 dolarow i w puli 1 mln. Wyscig odbyl sie w ostatnia niedziele a POWYWRACALI MI SIE DZIADY :rolleyes:ze szok jak widac :ROFLMAO: ,kolo co wygral mial 377 pkt przy moich 129 🤣 ale ja gram dla zabawy dla emocji , kase wole zarabiac u buka (ja kontra buk) bo zaklad z Nescara wszedl a tez obaj nie dojechali ale tam metoda sklasyfikowania kierowcy jest inna niz naprzyklad w F1, wiec na plus.(wazne jest ile wypadlo juz wczesniej za nim dany kierowca wypadnie)

Jednak mimo to nie odwazyl bym sie tam zagrac H2H za gruba kase , tam sa koty jak nic od ustawiania line-upow , z forumka ok moze podja bym rekawice ale sadze ze strona https://www.draftkings.co.uk/ nie dziala(chyba) w Polsce. Co ciekawe z DFS to tylko oni w Angli dzialaja a jest kilka innych popularnych stron jeszcze, ogolnie fajna zabawa i fuksa mozna mniec zdazalo sie ze ktos tam wygral 80 tys 250 tys - moze kiedys :)

Na przyklad teraz z soboty na niedziele mozesz wejsc do gry o 1mln:

2020-07-07 02_06_49-Contest Lobby - DraftKings - Opera.png

Proste, co trzeba zrobic wejsc za 25 dolarow a jak widze to mozna takich line-up storzyc maks 150, wybrac 6 faiterow do danej sumy jak jest przydzielona im czyli powiedzmy masz max do wydania 50K i musisz stworzyc tak Line-up aby wygrac ,dobierajac takich fajterow ktorzy sa najlepsi twoim zdaniem ale sa z najwyzsza cena do kupienia i twoj sklad najlepiej tak z bilansowany aby najwiecej punktow natrzepal :), najlepiej wybrac takich co beda szybko nokautowac a jeszcze lepiej postawic na tych co zrobia niespodzianki :) i 1mln wpada :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +82
R 27

roleta

Użytkownik
Czymś takim jest plus minus giełda zakładów sportowych, czy to Betfair czy też cokolwiek innego. Nawet jeśli ktoś podjąłby się rejestracji czegoś takiego, gwarancja wypłaty byłaby żadna.
Spójrz na www.betmoose.com ustalasz tam sam zakłady, wygrywa się tyle ile użytkownicy są gotowi stracić. O wygranej i przegranej decydują warunki zakładu w opisie więc nie ma czego się bać. Organizator pobiera 3%. Wszystko jest bardziej przejżyste niż niektóre firmy bukmacherskie. Kwoty od użytkoników są po zakładzie włączane do ogólnej puli, a podział następuje na końcu. Występuje też okres przejściowy gdzie admini decydują o wyniku jeśli chcesz zgłosić wątpliwości.

Dodatkowo możesz obstawić na cokolwiek chcesz. Pogodę, koniec świata, powódź, wybory, polexit i sam ustalasz stawkę. Musisz tylko znaleźć drugą stronę, która będzie chciała się założyć.

Nie wiem czy mozna wziasc rowniez to pod uwage:

Proste, co trzeba zrobic wejsc za 25 dolarow a jak widze to mozna takich line-up storzyc maks 150, wybrac 6 faiterow do danej sumy jak jest przydzielona im czyli powiedzmy masz max do wydania 50K i musisz stworzyc tak Line-up aby wygrac ,dobierajac takich fajterow ktorzy sa najlepsi twoim zdaniem ale sa z najwyzsza cena do kupienia i twoj sklad najlepiej tak z bilansowany aby najwiecej punktow natrzepal :), najlepiej wybrac takich co beda szybko nokautowac a jeszcze lepiej postawic na tych co zrobia niespodzianki :) i 1mln wpada :)
Robić zakłady na wirtualną grę? Serio? Jeśli tak to dziękuję.

Gy_Gy_Craveel 309,1K

Gy_Gy_Craveel

Znawca - US Sports
Robić zakłady na wirtualną grę? Serio? Jeśli tak to dziękuję.
Nie obrazajac ciebie, to ty albo nie masz zielonego pojecia o czym ja napisalem albo cztasz z nie zrozumieniem tego co napisalem, Jezeli ty nazywasz sporty rzeczywiste odbywajace sie w realnym swiecie jakimi sa sporty; UFC,NFL,NBA,NHL,MLB czy Nascar, nazywajac sportami wirtualnymi:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: , to ja mowie tobie dziekuje za rozmowe :) i spuscmy rolete milczenia:censored: na dalsze komentarze.

Ostatnia edycja:
R 27

roleta

Użytkownik
Nie obrazajac ciebie, to ty albo nie masz zielonego pojecia o czym ja napisalem albo cztasz z nie zrozumieniem tego co napisalem, Jezeli ty nazywasz sporty rzeczywiste odbywajace sie w realnym swiecie jakimi sa sporty; UFC,NFL,NBA,NHL,MLB czy Nascar, nazywajac sportami wirtualnymi:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: , to ja mowie tobie dziekuje za rozmowe :) i spuscmy rolete milczenia:censored: na dalsze komentarze.
Musze przyznać, że oryginalny post był zbyt profesjonalnie opisany jak na mnie i nie wgłębiłem się. Dzięki za wyjaśnienie. Wydaje mi się, że jest to rodzaj też trochę konkursu? Nie to miałem na myśli. Bardziej chodziło mi o strony w stylu załóż się o cokolwiek z kimś innym.

Do góry Bottom