Przyjęli depozyt na ponad 300tyś zł gdy ważność dowodu osobistego się skończyła oraz meldunek był całkiem inny gdy zgłosiłem sprawę bo przegrałem pieniądze to w dniu zgłoszenia przesłałem scan dowodu osobistego i meldunek w celu wyjaśnienia sprawy to w tym dniu przysłali maila że zweryfikowali konto chociaż nie po to im dowód wysyłałem i meldunek. Użyli moich dokumentów bez pozwolenia a gdy poprosiłem zwrotu pieniędzy za przegrane zakłady w okresie gdy mieli moje konto zweryfikowane nieważnymi dokumentami. Gdy później grałem poprosiłem w pewnym momencie o zablokowanie konta to tego nie zrobili przegrałem następne 75 000zł i dalej pisałem do dziś konto nie zablokowane. W ogóle nie badają posunięć graczy którzy bardzo dużo przegrywają dam przykład Unibet już po wpłaceniu w krótkim czasie 50 000 zł blokuje konto i stwierdza że przez odpowiedzialną grę są zmuszeni zablokować konto a iFORBET jak wyczuje że ktoś ma pieniądze nawet nie chciał zablokować konta gdy 2x prosiłem. Zobaczymy co zrobi minister finansów bo zgłosiłem że przyjęli ponad 300 000 tyś gdy dokumenty były nie ważne a potem sami użyli dokumentów i zweryfikowali konto bez mojego pozwolenia gdy jest RODO i zrobili to dzień po przyjęciu ponad 300tyś zł. Nie polecam !
P.S Gdzie można sprawę zgłosić ? Ktoś wie ? Uważam że dawno powinni zablokować konto ponieważ gdy wpłaciłem razem ok. 375 tyś w parę dni to po pierwsze powinni dokładnie sprawdzić konto gracza (mnie) i zablokować konto ponieważ ważność dowodu minęła 30.03.2020r a zakłady były przyjęte w okresie 07.06.2020r - 14.06.2020r gdy zgłosiłem sprawę i okazałem ważny dowód i meldunek (szczerze nie wiedziałem że konto jest na starych dokumentach) to oni bez mojego pozwolenia zweryfikowali moje gdy tego nie chciałem i 15.06.2020r przysłali mi maila z informacją że moje konto została pozytywnie zweryfikowanie, później gdy domagałem się pieniędzy mówiąc że sami mi przyznali racje wysyłając maila o pozytywnej weryfikacji 15.06.2020r to odpisali że był to "błąd systemu". Proszę o jakąś radę gdzie można sprawę zgłosić nie chodzi mi o prokuraturę ponieważ by znając życie nic nie zrobili. Proszę też o poważne komentarze bo wiem że przegrałem i niczego bym się nie domagał lecz dlaczego mam zostawić jak przyjmowali tak duży depozyt nielegalnie i dlaczego nie sprawdzili konta jak były tak duże wpłaty? Też nie chodzi tu o 100-200zł a o dużo więcej więc niech będą fer przyjmując taki depozyt.
P.S Gdzie można sprawę zgłosić ? Ktoś wie ? Uważam że dawno powinni zablokować konto ponieważ gdy wpłaciłem razem ok. 375 tyś w parę dni to po pierwsze powinni dokładnie sprawdzić konto gracza (mnie) i zablokować konto ponieważ ważność dowodu minęła 30.03.2020r a zakłady były przyjęte w okresie 07.06.2020r - 14.06.2020r gdy zgłosiłem sprawę i okazałem ważny dowód i meldunek (szczerze nie wiedziałem że konto jest na starych dokumentach) to oni bez mojego pozwolenia zweryfikowali moje gdy tego nie chciałem i 15.06.2020r przysłali mi maila z informacją że moje konto została pozytywnie zweryfikowanie, później gdy domagałem się pieniędzy mówiąc że sami mi przyznali racje wysyłając maila o pozytywnej weryfikacji 15.06.2020r to odpisali że był to "błąd systemu". Proszę o jakąś radę gdzie można sprawę zgłosić nie chodzi mi o prokuraturę ponieważ by znając życie nic nie zrobili. Proszę też o poważne komentarze bo wiem że przegrałem i niczego bym się nie domagał lecz dlaczego mam zostawić jak przyjmowali tak duży depozyt nielegalnie i dlaczego nie sprawdzili konta jak były tak duże wpłaty? Też nie chodzi tu o 100-200zł a o dużo więcej więc niech będą fer przyjmując taki depozyt.
Załączniki
-
182,1 KB Wyświetlenia: 172
-
68,9 KB Wyświetlenia: 167